Aludtak már igazi barlangban? Magyarország, sőt Közép-Európa első barlangszállása várja Önöket, tágas, világos, klimatizált (fűthető) szobával, felszerelt konyhával és zuhanyzós fürdőszobával. Ebben a csomagban a főétkezések igazi kulináris élményt nyújtanak ehhez az egyedi szálláshoz. Élvezzék az igazán különleges környezetben kialakított ízélményt!
Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.
A megvásárolt utalvány felhasználható: 2020. Január 5. - 2020. Április 30., valamint 2020. Augusztus 31-December 18 között. Csak hétköznapon, hétfői vagy szerdai érkezéssel. Kizárt időszak: Péntek - szombat - vasárnap és ünnepnapokon.
300 éves barlangokban alakították ki az apartmanokat, melyek nem hasonlítanak a nagy szállodák szobáira. Riolit tufa kőzetbe vájt üregek, egyszerű, komfortos berendezéssel, teraszokkal, melyekről kilátni a falura és a mátrai hegységre.
Az élmény voucher tartalma:
Szállás: 2 fő részére teljes ellátással
Reggeli: 2 fő részére az apartmanba kiszállítva
Ebéd és vacsora a Végvár Ételbárban (a várhoz vezető út mellett, a várkapu után, bármely időpontban a nyitva tartási időben)
Felárak:
Gyermek felár: 21.880.-Ft/fő
3. felnőtt felár: 22.880.- Ft/fő
Rögzített foglalás módosítása: 5 000 Ft/alkalom díj ellenében lehetséges.
Helyszínen fizetendő: IFA, melynek mértéke 350 Ft/fő/éj
Gasztro-Kaland Menüsor:
Első nap – Vacsora
- Konyakos szarvas pástétom házi szilvalekvárral
- Vargányás szilvás gombóc
- Szűzszelet „Ville Roy” tökmagolajos salátán
- Angolos bélszínérme szalonnás ceruza babbal, királyrákkal
- Citromtorta szomolyai cseresznye zselével
Második nap – Ebéd
- Lazac tatár pirítósón roston haltejjel
- Diós ravioli házi vajon
- Balzsamos lilahagyma krémleves, császár mignonnal
- Petrezselyem bundás báránygerinc, hecsedlis burgonyapürével
- Körtés csoki álom, csokis tükrön.
Második nap – Vacsora
- Vaníliás libamáj terrine fehérboros aszalt gyümölcsökkel
- Parasztsonkás spárgás széles metélt
- Rokfortos csirkemell sült túrógombóccal
- Mangalica tarja snidlinges sült paradicsomos gancával
- Saját készítésű kézműves sajtok
Borajánlat:
- Chardonnay 2016.
- Szamócás Rosé 2018.
- Debrői hárslevelű 2017.
- Egri Cabernet Franc 2016.
- Töppedt Hárslevelű 2017.