Élményajándék ötletek nőknek | ÉlményPláza.hu
 • elmeny-ajandek-otletek-noknek
  2021. ÁPRILIS 12.

  Élményajándék ötletek nőknek: különleges meglepetések különleges alkalmakra

  Ha olyan egyedi ajándékokat keres, amelyekkel könnyen leveheti a lábáról valamelyik női ismerősét, akkor az Élménypláza alábbi cikkéből bőven meríthet inspirációt. Akár testvérét, barátnőjét, vagy édesanyját szeretné meglepni valami különlegességgel, nálunk szinte biztos, hogy megtalálja a legalkalmasabb élményajándék kupont. Olvasson tovább és válogasson bátran a javaslataink közül!

  A minőségi pihenés sosem rossz ötlet: wellness és day spa csomagok nőknek

  Nehéz is lenne mellényúlni egy ilyen élményajándékkal. A wellness kuponok máig a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak, az Élménypláza weboldalán pedig könnyen át lehet látni hazánk elképesztően széles kínálatát. Az ilyen élményajándék kuponok nagy előnye, hogy több wellness hotel közül is lehet válogatni Magyarországon, így testvére, barátnője, vagy édesanyja dönthet majd arról, hogy számára melyik lehetőség a legszimpatikusabb.

  Az Élménypláza oldalán könnyen le lehet csapni az olcsóbb last-minute ajánlatokra, de akár exkluzív wellness élménycsomaggal is meglepheti a szeretteit!

  A wellness kuponok mellett a day spa csomagokat is érdemes megnézni. A vásárláskor nem szükséges előre dátumot foglalni, az ajándékozott tud időpontot egyeztetni a kuponon található elérhetőségen, hogy olyan egyedi wellness élményekben részesülhessen, mint egy aromaolajos forró fürdő, vagy egy órán át tartó svédmasszázs.  


  Extrém élményajándék ötletek az „adrenalinvadász” nők számára

  Ha a passzív pihenés helyett úgy érzi, hogy inkább egy izgalmakban gazdag élményajándéknak örülne jobban a női ismerőse, akkor érdemes inkább egy olyan különlegességgel meglepni, mint például a motoros sárkányrepülés vagy a siklóernyő-repülés.

  A motoros sárkányrepülés során a bátor ajándékozott közel sem mindennapi élményben részesülhet: olyan járgányba ülhet bele, ami 100-110 km/h sebességgel is tud haladni 500 méteres magasságban! A pilótafülkében Tóth Ferenc Pamacs gondoskodik az élményteli és biztonságos utazásról, aki 6 éven át több hazai és nemzetközi versenyen is részt vett a magyar válogatott tagjaként.

  A tandem siklóernyő-repülés valamivel békésebb program: itt nincs motorzúgás és száguldozás. A felszállást követően nem lesz más dolga a résztvevőnek, mint hogy élvezze az előtte táruló panorámát miközben lógatja a lábait a levegőben.

  Amennyiben úgy érzi, hogy a női ismerőse ennél még extrémebb élményajándéknak örülne inkább, akkor lepje meg egy tandemugrás kuponnal: ejtőernyős ugrás 4000 méter magasságból, amit egy videofelvétellel is meg lehet örökíteni!


  Ajándék ötletek a gasztronómiai élményekért rajongó nők számára: a csokoládé mennyországa

  Ha női ismerősei közt akad olyan, akinek mindene a csokoládé, akkor vajon mit szólna egy olyan élményajándékhoz, aminek a segítségével sokkal közelebbről megismerkedhet a csokoládékészítés eszközeivel, és ráadásul elképesztően finom édességekbe is belekóstolhat a program során?

  Pontosan erre számíthat az a szerencsés résztvevő, akit megajándékozz ezzel az élménykuponnal: a Szamos Csokoládé Múzeumban ugyanis nem csak a csokoládé történetét ismerheti meg jobban, de egy valódi csokiöntésnek is lehet majd a része. Az élménytúra végén a csokoládémesterek kiöntik a táblás csokit a vendégek számára, amit ők aztán saját ízlésük szerint díszíthetnek, és természetesen haza is vihetnek díszcsomagolásban!


  Élményajándék ötletek a szabadtéri programokat kedvelő nők számára

  Hazánkban rengeteg lehetőség van arra, hogy egy kiadós túra keretein belül felfedezze a természet szépségeit, de mit szólna ahhoz, ha gyaloglás helyett, most egy egyedi jármű segítségével fedezné fel Eger, Szilvásvárad, vagy akár Mátrafüred idilli környékét?

  Még soha nem is vett részt a női ismerőse egy Segway túrán, akkor is megéri meglepni őt egy ilyen élménykuponnal, hiszen rendkívül felhasználóbarát járműről van szó, aminek használatát bárki hamar elsajátíthatja. A kezdők mellett a haladók sem fognak unatkozni, ugyanis a Mátrában sziklásabb részeken is próbára tehetik a tudásukat!


  Élményajándék ötletek a vízközeli programokat kedvelő nők számára

  A nyári jó idő közeledtével szerencsére már a vízi programokat is el lehet kezdeni tervezni. A Fundy Tónak hála például Budapest környékén is bele lehet tanulni a SUP deszkás evezésbe, a Városligetnél pedig a helyi wakeboard pályán is próbára tehetik a tudásukat a résztvevők.

  Természetesen olyan élménykupont is vásárolhat, amellyel a Balaton nyújtotta lehetőségeket is ki lehet használni. Beleülhetnek egy 320 lóerős motorcsónakba Siófok személyforgalmi kikötőjénél, és akár egy 6 órás vitorlás kirándulásnak is nekifuthatnak!


  Ha párjának keres ajándék ötleteket: élménycsomagok nőknek

  Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik élménykuponnak örülne a leginkább a kedvese, akkor mindenképp érdemes szétnéznie az Élménypláza páros élménycsomagjai között: a Start, Bázis, Prémium, és Exkluzív ajándékcsomagoknak hála több kupon közül is válogathat majd a párja!


  Ez a cikk csak egy töredékét fedi le az Élménypláza teljes kínálatának: ha még több kupon közül szeretne válogatni, akkor a felsorolt élményajándékokon kívül még rengeteg egyéb élményajándék ötletet találhat nőknek a weboldalunkon. Nézzen szét bátran különböző csomagjaink között, és lepje meg valami különlegessel a szeretteit!