Egyedi Élmények

Ezen élménykategóriánkban olyan programokat, szabadidős tevékenységeket ismerhet meg melyekkel nem találkozhat mindennap. Az egyedi Labdajátékok, a Fotózás Világa vagy akár Mozi Élményeink, mind egytől egyig különleges szórakozást tartogatnak, de a Túrák és Kirándulások illetve a Festészet szerelmeseinek is tartogatunk meglepetéseket.

Mozi Élmények

Túrák és Kirándulások

Az élménypláza egyben az egyedi ajándékok boltja is, ahol a megszokottól eltérő meglepetésekkel is megajándékozhatja szeretteit. Ha különleges alkalom közeledik, és egy Önhöz közel álló személynek adna élményt ajándékba, akkor tovább nem is kell keresnie. Itt bőséges választékban találhat egyedi ajándék ötleteket nőknek vagy férfiaknak, legyen az születésnapra, karácsonyra, ballagásra vagy más jeles eseménynek a megörökítésére.

Volt már része VR élményben? Vegyen irányt egy virtuális valóság játékterembe, és élje át a videojátékok legmodernebb formáját: érdeklődéstől függetlenül a VR játékok és a virtuális valóság szimulátorok mindenkit el tudnak kápráztatni: szó szerint egy új világot fedezhet fel! De ha inkább a videojátékok klasszikus formája érdekli jobban, akkor saját moziterem bérlésével játsszon nagyban a mozivásznon!

Ha viszont inkább azt a világot fedezné fel, amelyben élünk, akkor egy élménytúra Magyarországon ideális ajándék pároknak vagy családoknak. Legyen az egy nordic walking oktatás normafai túra keretében, családi kalandtúra Miskolctapolcán, az extrém bükfürdői kristály torony mászó és kalandpálya felfedezése, vagy akár egy tuk tuk bérlés Budapesten! Ugyanakkor, ha inkább az ízlelőbimbóira tartogatná az adrenalinnal teli élményeket, akkor látogasson el a Szamos Csokimúzeumba!

Akinek régi vágya, az a lovaglás alapjait is elsajátíthatja: a tereplovaglás kezdőknek is ugyanúgy jár. A lovasszán túra pedig igazán nem mindennapi ajándék pároknak. Aki pedig kreativitását szeretné kiélni az roppantul fog örülni egy workshopnak ajándékba. A lakberendező vágyait bárki kiélheti bútortuning ötletekkel, virágkötészet tanfolyammal, házi szappan készítéssel vagy élményfestészettel. Lepje meg párját saját költeményével, de ha inkább közösen töltenének időt, akkor vegyenek részt egy páros főzőtanfolyamon Budapesten!

Nem találja amit keres, vagy netán más jellegű egyedi ajándékra gondolt? A személyes ajándékok más formát is ölthetnek: adjon élményfotózást ajándékba, nyomtassa ki ismerőseit „mini me” 3D-s szoborként Budapesten, próbálja ki a buborékfoci bérlést, de akár balta dobáláson is részt vehet!