Élményajándék ötletek pároknak

Élményajándék ötletek pároknak

Párkapcsolatban rendkívül fontos tud lenni a közösen eltöltött minőségi idő, úgyhogy ha pároknak keres ajándékokat, vagy netán kedvesével szeretne tervezni valami különleges programot, akkor jó helyen jár: az Élménypláza weboldalán rengetegféle páros ajándékutalványt is találhat!

-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-20%Akciós
-14%Akciós
28.000,- Ft 24.000,- Ft
-10%Akciós
29.000,- Ft 26.000,- Ft
-12%Akciós

3 nap / 2 éjszaka

8 kiváló négycsillagos wellness szálloda 1 csomagban

-20%Akciós
31.900,- Ft 25.500,- Ft-tól

3 nap / 2 éjszaka

7 szálláshely a természet közepén

További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 243 találatból

Mit szólnának például egy szabadulószoba kuponhoz? Habár sokan jelentkeznek csoportosan a budapesti szabadulószobák rejtélyeinek megoldásához, kettesben is rendkívül szórakoztató program tud ez lenni. Sőt, pont arra ad alkalmat, hogy együtt játszhassanak párjával, és, hogy csapattársként számíthassanak egymásra. Bővem lesz miből válogatniuk, ugyanis a weboldalunkon összeszedtük a legjobb budapesti szabadulószobákat, legyen szó egy Sherlock-féle rejtélyről, vagy egy izgalmas menekülésről a süllyedő Titanicról!

Ha pedig a mentális kihívások helyett inkább kimozdulnának a szabadba, és kipróbálnának valami teljesen újat, akkor legyenek bevállalósak, és jelentkezzenek egy páros siklóernyőzésre! Közösen élhetik majd át a repülés leírhatatlan élményét, miközben együtt lebegnek a Pilisi-hegység vagy Hármashatár hegy felett. Nem mindenkinek adatik meg egy ilyen látványnak az élvezete, úgyhogy használják majd ki minden egyes pillanatát! Rendkívül romantikus ajándék olyan pároknak, akik egy felejthetetlen élménnyel szeretnének gazdagodni.

Ugyanakkor ha inkább a víz felszínén használnák ki a jó időt, mint a felhők közelében, akkor egy vitorlás kirándulás a Balatonon is remek élményajándék lehet pároknak. Élvezzék, ahogy a balatoni szellő simogatja az arcukat egy kellemes napsütéses napon, miközben Európa legnagyobb vízfelszínnel rendelkező taván mennek arra, amerre a szél viszi őket.

Emellett Budapesten is lehet találni romantikus ajándékokat pároknak. Nem muszáj extrém élmények után vadászniuk, itt a közösen együtt töltött idő a lényeg. Egy páros tandem bicikli túra a Margitszigeten például rendkívül kellemes program lehet egy kimozdulós hétvégén. Persze ha inkább messzebb mennének, és más járművel ismerkednének meg közelebbről, akkor egy terep segway túra a Mátra közeli erdőkben is egy lehetőség!

Természetesen ha szimplán csak egy kis közös pihenésre és kényeztetésre vágynak, akkor válogassanak kedvükre Day Spa csomagjaink, masszázs ajándékutalványaink, és wellness hétvége kuponjaink között!