Téli élmény ajándékok

Téli élmény ajándékok

Ezek a téli programok és élményajándék ötletek ideálisak azok számára, akik kihasználnák a hideg idő adta lehetőségeket, vagy egyszerűen nem biztosak abban, hogy mibe érdemes belevágni, amikor nullához közelít a hőmérő foka. Nézzen szét élménykuponjaink között, és lepje meg valamelyik ismerősét egy rendhagyó ajándékkal!


6.980,- Ft-tól
6.980,- Ft-tól
8.000,- Ft-tól
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 37 találatból

Hacsak egy picit is böngészik az Élménypláza oldalán, hamar látni fogja, hogy a téli programoknak Magyarországon is megvan a helyük. Tudja például, hogy milyen adrenalinnal teli program tud lenni a jégvitorlázás a Balatonon? Közel sem mindennapi élmény, amit akár egyszerre ketten is átélhet barátja vagy párja társaságában. Tulajdonképpen teljes szabadságot élvezhetnek majd a program alatt, mivel bármerre mehetnek, amerre a jég engedi. A látvány már önmagában megéri!

Persze ennél picit „hagyományosabb” téli élményben is részesülhet. Egy normafai szánkókölcsönzéssel például szinte biztos, hogy bárkinek örömöt szerezhet. Ráadásul azt is megtapasztalhatja, hogy milyen egy igazi Volkswagen szánkó! Ha pedig egy ennél egy picit modernebb eszköz társaságában élvezné a téli táj nyújtotta látványvilágot, akkor egy Segway túra részese is lehet Normafán! A Segway maga egy rendkívül felhasználóbarát gép, aminek irányítását szinte bárki elsajátíthatja rövid időn belül: nincs se gáz, se fék, egyszerűen egyensúlyozni kell rajta, és így arra haladhatunk, amerre csak szeretnénk. Akik pedig ennél sportosabb programra vágynak, azok a hótalpas túrával is kísérletezhetnek. Az igazán kalandvágyók akár éjszaka is részt vehetnek rajta!

Természetesen nem csak Normafán lehet kihasználni a téli időjárás adta lehetőségeket. A Mátrában kipróbálhatja például, hogy milyen érzés snow scooter-t vezetni (körülbelül úgy néz ki, mintha kereszteznénk egy snowboard-ot egy BMX kerékpárral), Nyárlőrincen pedig egy valódi kutyaszán túra részesei is lehetnek a szerencsés résztvevők. Ezen kívül a Bihari hegységben motoros hószán bérlésre is van lehetőség. A közel sem rendhagyó téli túra során akár 120 km/h-val is lehet haladni!

Azokra is gondoltunk, akik csak menekülnének a hideg elől: különböző fedett programokon is részt vehet élménykuponjainkkal!