Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
Túrák és Kirándulások

Túrák és Kirándulások

Vegyen részt egy pihentető, felüdülésen és járja be a természetet.
További termékek betöltése
Túra ajándékba? Egy élménytúra Magyarországon ideális ajándék pároknak vagy családoknak. Legyen az egy nordic walking oktatás normafai túra keretében, családi kalandtúra Miskolctapolcán, különböző túrák gyerekeknek, a bükfürdői kristály torony mászó és kalandpálya felfedezése, vagy akár egy tuk tuk bérlés Budapesten! Nézzen szét az élménypláza túra ajándékok között!

Egy élménytúra Budapesten remek meglepetés tud lenni, ha egyedi ajándék ötleteket keres. Kalandtúrákból Magyarországon bőven tud válogatni: például egy 24 órás kalandtúra során az éjszakai menedék szállás is része az élményajándéknak! Ezzel a túra ajándékkal közösen kell majd megoldaniuk különböző feladatokat, de az biztos, hogy egy Nagy Kevély túra mindenkit kimozdít a szürke hétköznapokból!

Családi kalandtúra során pedig egy miskolctapolcai kalandparkba is eljuthat az egész család. Ezzel a kalandpark kuponnal mindannyian egy fergeteges aktív pihenésnek lehetnek részei, miközben 9 méteres magasságban haladnak a fák között. Ha nem talált még megfelelő egyedi ajándékot gyerekeknek, akkor egy kincskereső túra gyerekeknek ideális választás. Természetesen egy élménytúra ajándék pároknak is szólhat, hogyha inkább kettesben élveznék a miskolctapolcai túra környezetét!

A normafai túra külön említést érdemel: egy nordic walking túra Normafa gyönyörű környezetében igazán egyedi ajándék!

Ha mindenképpen kalandpark ajándékutalványt keres, akkor a bükfürdői kristály torony mászó és kalandpálya is ideális választás. A kristálytorony kalandpark egy Magyarországon egyedülálló élményajándékot jelent. A legmodernebb technológiával kialakított kalandpark 90 különböző kihívással várja Önöket!

Ha pedig inkább az ízlelőbimbóira tartogatná az adrenalinnal teli élményeket, akkor látogasson el a Szamos Csokimúzeumba! Amennyiben Szamos Csokoládé Múzeumhoz belépőt szerez ismerősének, akkor biztos nem fog tudni mit kezdeni magával az örömtől. Az élménytúra végén részt vehetnek egy valódi csokoládé öntésen, ami még annál is jobb, mint amilyennek hangzik. Egy Szamos Csokoládé Múzeum belépővel nem tud félre nyúlni!
Egyedi ajándékokat persze nem csak gyalog lehet élvezni: retro autó bérléssel Budapesten olyan mintha időutazáson venne részt, romantikus sétahajózással a Dunán pedig egy kevésbé aktív pihenésben is részt vehet!