Gasztronómiai Kalandok

Az ízek, illatok, azaz a gasztronómia szerelmesei kedvükre válogathatnak élménykategóriánkban, Bor és Párlatkóstolók, Gasztro csomagok és Főzőtanfolyamok között. Finomabbnál finomabb ételek-italok társaságában, családjukkal, párjukkal vagy barátaikkal tölthetnek kellemes pillanatokat.

Főzőtanfolyamok

Borkóstolók

Ki ne örülne gasztronómiai élmény ajándékoknak? Ha egyből eszébe jutott most valaki, akkor tovább nem is kell keresnie. Az élménypláza oldalán megtalálhat különféle gasztronómiai programokat Budapesten, főzőtanfolyam kuponoktól kezdve borkóstolás kuponokig, továbbá különböző gasztroajándék ötletekből is meríthet.

A főzőtanfolyamok pároknak is remek ajándékot nyújthatnak: munkájuk eredményét nem csak helyben élvezhetik, de otthon is kipróbálhatják új tapasztalatokkal gazdagodva. Különleges alkalom adtán egy főzőtanfolyam lánybúcsúra is tökéletesen megfelel, főleg ha barátnőivel meg akarja tanulni a Szamos bonbon készítés titkait! Emellett találhat főzőtanfolyamot gyerekeknek Budapesten, ha épp a következő generációnak tanítaná meg a sütés-főzés örömét! Bármit is választ, csupán a bőség zavarától kell tartania: részt vehet kézműves csokoládé készítő tanfolyamon, választhat indiai vagy mexikói főzőtanfolyam kupont, megtanulhatja az olasz pizza tészta készítés technikáját, de még gluténmentes sütés tanfolyamot is ajándékba adhat!

Borkóstoló kuponnal több helyszínen is kényeztetheti kettesben (vagy akár egyedül) az ízlelőbimbóit. A méltán népszerű tokaji borokat Budapesten is megízlelheti, szekszárdi borkóstolókat is találhat a fővárosban, de az igazi élmény ajándékot pároknak egy pincelátogatás a Holdvölgy Borászat mádi pincészetében jelentheti. Ha pedig picit többet szeretne megtudni erről a világról, akkor borkóstolás tanfolyamon megtanulhatja a borkóstolás szabályait, továbbá megismerheti a borkóstolás ételeit. Ha még ennél is többet szeretne, akár egy teljes borválogatást is ajándékba adhat, kísérő ételekkel együtt!

Azt se felejtse el, hogy gasztroajándékok minden alkalomra megfelelnek! Budapest makery kuponnal például akár négyen is elmehetnek egy igazi „főzz magadnak étterembe”, megtudhatja miből áll egy „illatvacsora”, betekinthet a Szamos Csokoládé Múzeumba, részt vehet párjával egy rejtélyes vacsora logikai társasjátékon, megtapasztalhatja milyen egy igazi gourmet vacsora Budapesten Balaton felvidéki ételekkel, de akár beszerezhet egy romantikus vacsora kupont is egy villányi borkóstoló kíséretében. Ha pedig valami erősebbre vágyik, pálinkakóstoló programot is kipróbálhat, barista tanfolyamon pedig elkészítheti a tökéletes csésze kávét.
Ha pedig olyan céges rendezvény ajándékot keres, ami eltér a hétköznapitól, mit szólna egy palacsinta karikatúrához?