Ajándék ötletek esküvőre az ifjú párnak

Ajándék ötletek esküvőre az ifjú párnak

Ha igazán kreatív nászajándék ötleteket keres, akkor jó helyen jár: az Élménypláza oldalán rengeteg olyan kupont találhat, amelyekkel méltó módon kifejezheti jókívánságait a friss házasok számára. Az oldalunkon található élményajándékok pároknak is szólhatnak, úgyhogy válogasson kedvére a felsorolt lehetőségek közül!

-10%Akciós
29.000,- Ft 26.000,- Ft

3 nap / 2 éjszaka

8 kiváló négycsillagos wellness szálloda 1 csomagban

3 nap / 2 éjszaka

8 romantikus wellness szálloda 1 csomagban

-38%Akciós

3 nap / 2 éjszaka

7 luxusszálloda nászutas ajánlata 1 csomagban

Start

12 különleges élmény Pároknak

Prémium

11 különleges élmény Pároknak

További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 111 találatból

Ha biztosra szeretne menni, akkor mindenképp érdemes szétnézni wellness hétvége kuponjaink között, amelyekből többfélét is ajándékba adhat: a last-minute ajánlatoktól kezdve a természetközeli szállásokon át egészen a teljes fényűzésig terjednek az ajánlataink. A kuponok gyakran több wellness hotelben is felhasználhatók, úgyhogy még csak nem is Önnek kell döntenie a pontos helyszínről és időpontról, az ajándékozottak saját ízlésük és időbeosztásuk alapján dönthetnek majd. Az ifjú pár számára ilyenkor az a legfontosabb, hogy egymással tölthessenek időt édes kettesben, és erre ideális lehetőséget tudnak biztosítani az ehhez hasonló élménykuponok.

Amennyiben hasonló kategóriában keres ajándék ötleteket esküvőre, akkor rengeteg Day Spa csomagot és masszázs ajándékutalványt is találhat az oldalunkon. Nem is gondolná, hogy milyen sokféle közül válogathat: lávaköves masszázs, csokoládés testkezelés, és még sok egyéb egzotikus kényeztetési lehetőséggel is megajándékozhatja a szerelmes párt. Ha pedig a wellness vonal helyett inkább a gasztronómiai élvezeteket részesítik előnyben a frissen házasok, akkor ajándékozza meg őket borkóstolóval vagy egy gourmet vacsorával!

Persze ha Ön szerint az előzőeknél inkább mozgalmasabb élménynek örülnének ismerősei, akkor más jellegű nászajándékkal is meglepheti őket. Egy balatoni vitorlázás is ugyanúgy biztosíthat lehetőséget a pároknak arra, hogy egymás társaságát élvezzék amellett, hogy kipróbáljanak valami újat együtt. Az igazán kalandvágyók akár tandem siklóernyő repüléssel is kísérletezhetnek, vagy megtanulhatnak lovagolni! Ha pedig Brad Pitt és Angelina Jolie módjára szeretnék kifújni a gőzt, akkor miért ne ajándékozná meg őket Mr. & Mrs. Smith élménylövészet kuponunkkal?

Természetesen arra is van lehetőség, hogy teljesen az ifjú párra bízza a választást: páros élménycsomagjaink segítségével egyszerre több kupon közül is válogathatnak majd ismerősei, úgyhogy Önnek egyáltalán nem kell töprengnie azon, hogy mi lehetne az ideális ajándék az esküvőre.