Day Spa Csomagok

Day Spa Csomagok

Exkluzív day spa-k várják vendégeinket egy kis kényeztetésre. Töltsenek el pár órát kikapcsolódással, relaxálásal kellemes környezetben. Masszázsok, test és arckezelések és persze pihenő szobák finom falatokkal gondoskodnak a nem mindennapi kényelemről.
További termékek betöltése
Day Spa kuponjainkkal lehengerlő választékot találhat stresszoldó masszázsokból az élménypláza kínálatában. Pompás élmény ajándék pároknak, akik egy kis kényeztető kikapcsolódásra vágynak, de ugyanúgy ideális ajándék lehet nőknek születésnapra, vagy egyéb jeles eseményre. Természetesen egy izmokat ellazító, stresszoldó masszázs kupon remek ajándék férfiaknak is!

Az élménypláza masszázs utalványainak böngészése során Budapesten a bőség zavara marad majd az egyetlen gondja: a Day Spa pároknak több, mint 30 különböző egyedi ajándékkal adja meg azt a jól megérdemelt pihenést, ami mindenkinek jár a mindennapi terhek levezetésére. Ha ismer olyan párt, akiknek egy ilyen wellness csomag ajándékba igazán jól jönne, akkor ne habozzon választani a budapesti páros masszázs kuponjaink közül!

Ha ajándékba adna egy népszerű thai masszázst, akkor nem is kell keresnie tovább. Az egyik legősibb módszereket használó 90 perces thai masszázs pomázi helyszínén még illóolajas fürdőt és infra szaunát is igénybe vehet! Pomázon másmilyen masszázs ajándékutalványt is igénybe vehet, ha igazán egyedi ajándékot keres. Mit szólna egy lávaköves masszázs kuponhoz? Készüljön fel egy 100 perces élmény ajándékra, ahol 50-60 fokra felmelegített, vulkáni eredetű, simára csiszolt kövekkel fogják Önt kényeztetni. A lávaköves masszázs élettani hatásai a legmélyebben fekvő szövetekig jutnak el.

Amennyiben évfordulóra keres egyedi ajándékötleteket pároknak, akkor nézzen szét az élménypláza ajánlatai között: szerelemes pároknak ajándékcsomagjaink nem egy mindennapi romantikázást biztosítanak. Amennyiben egy budapesti páros masszázs kupont vásárol, akkor korlátozások nélkül igénybe vehetik a Day Spa csomagok szolgáltatásait édes kettesben. Egy 80 perces páros masszázs ajándékutalvány élményével is meglepheti őket, ahol közösen élhetik át egy aromaterápiás masszázs és egy lávaköves masszázs kényeztetető élményét. Az aromaterápiás masszázs lényege nem csak a lazításban rejlik, hanem immunrendszerének erősítésében is fontos szerepet játszik.
Még egy Hammam Spa budapesti masszázs ajándékutalványt is megtalálhat nálunk. A hammam rituálé egy olyan marokkói masszázs, amelynek során fekete szappant is használnak, ami kiválóan hidratálja a bőrt.