Ajándék ötletek anyák napjára

Ajándék ötletek anyák napjára

Meglepné édesanyját egy kreatív élményajándékkal? Az Élménypláza oldalán elképesztően sok kupont gyűjtöttünk össze, hogy megkönnyítsük a dolgát. Ilyen választék mellett biztos talál majd olyan egyedi ajándékot anyák napjára, amellyel mosolyt varázsolhat édesanyjának az arcára!

Élmények

Mindenkinek jár a pihenés és a szórakozás, úgyhogy ha Ön is úgy érzi, hogy már bőven ráférne egy kis kikapcsolódás édesanyjára, akkor weboldalunkon keresztül felejthetetlen élménnyel ajándékozhatja meg őt. Kuponjaink rengeteg különböző jellegű programot foglalnak magukban, úgyhogy érdeklődési körtől függetlenül szinte biztos, hogy nálunk megtalálja azt, amit keres.

Ha úgy érzi, hogy édesanyjának már igazán járna egy kis nyugalom és kényeztetés, akkor ajándékozza meg őt egy wellness kuponnal! Egy igényes szállodában eltöltött hétvége bárkinek segíthet abban, hogy feltöltődjön, és kis időre maga mögött hagyhassa a mindennapokkal járó felelősségeket. Az Élménypláza oldalán bőven tud majd miből válogatni, hogy a lehető legjobb anyák napi ajándékot választhassa ki. Wellness kuponjaink ugyanis rengeteg hotel típust lefednek, így a last-minute ajánlatoktól kezdve a természetes környezetben található szálláshelyeken át egészen a luxus wellness hotelekig mindent megtalálhat nálunk.  Ráadásul ajándékutalványaink szinte minden esetben több wellness szállást is tartalmaznak, így édesanyja saját maga döntheti el, hogy pontosan hol és mikor szeretné beváltani ezt az anyák napi élményajándékot.

Ha az előzőkhöz hasonló élménnyel lepné meg, akkor masszázs kuponjaink és Day Spa csomagjaink is remek ajándékok lehetnek anyák napjára. Hacsak egy picit is böngészik az oldalunkon, meg fog lepődni, hogy mekkora a választék a klasszikus sportmasszázson kívül: thai, balinéz, török hammam, indiai lávaköves, ayurvédikus, de akár csokoládés pakolásokat alkalmazó masszázzsal is megajándékozhatja édesanyját!

És még ezen kívül is van bőven mit felfedezni az Élménypláza oldalán. Változatos főzőtanfolyama kuponjainkkal a sushi, az olasz pizza, a csokoládé bonbon, a macaron és még sok más finomságnak a titkát is meg lehet tanulni, hogy aztán otthon is kamatoztatni lehessen a megszerzett tudást. Ha pedig más jellegű kupont keres, akkor nézzen szét a többi anyák napi ajándék ötleteink között!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom