Főzőtanfolyamok

Főzőtanfolyamok

Legyen szó Olasz, Francia, Thai vagy akár Magyar konyháról, kurzusaink között szinte a világ minden tájáról talál egy kis ízelítőt. Születésnapra, évfordulóra, vagy akár csapatépítő programnak tökéletes választás lehet.
-29%Akciós
-38%Akciós
-24%Akciós
További termékek betöltése
Egy főzőtanfolyam ajándékba a legkreatívabb gasztroajándék ötletek közé tartozik. Akik egy finom étkezés mellett hasznos tudással is gazdagodnának, azok számára a legjobb gasztronómiai programok Budapesten egy főzőtanfolyam kuponon keresztül elérhetők az élménypláza jóvoltából!

Ritka eset, amikor az embernek nincs édesszájú ismerőse. Csokoládé bonbon készítő tanfolyamon nem csak a látványt élvezheti, minden egyes kézműves finomságot megkóstolhat. Ne felejtsen el otthonra is hagyni egy párat! Ideális élmény ajándék pároknak is, akik egymást kényeztetnék a csokoládé csábításának engedve. Ezt a gondolatmenetet folytatva egy bonbonkészítő tanfolyam kupon kiegészülhet az egyik legkedveltebb csokoládé alapú édesség elkészítésével: trüffel készítő tanfolyamon megtudja majd, hogy mire képes a belga csokoládé ebben a csodálatos édességben. Természetesen, ha önt a csoki érintetlenebb, természetesebb állapota jobban érdekli, mint a bonbonok, akkor kézműves csokoládé készítő tanfolyamon is részt vehet! Egy ilyen páros főzőtanfolyam gyerekeknek is leírhatatlan örömöt tud okozni!

Ajándékozzon főzőtanfolyamot pároknak! A francia konyha remekművei csak arra várnak, hogy felfedezzék őket: egy macaron készítő tanfolyam kupon ideális élmény ajándék pároknak, a Szamos bonbon készítés pedig jó ajándék ötlet lánybúcsúra is! Egy macaron sütő tanfolyam különféle ízekkel játszva ismerkedhet meg ezzel a pompás francia édességgel. És mit szólna olyan desszert elkészítéséhez, ami szó szerint habkönnyű: nézze meg miből áll a csokoládé vagy gyümölcs mousse elkészítése! De akár gluténmentes sütés vagy cukormentes tanfolyamon is részt vehet, ha megismerné egy másik oldalát az édesség fogyasztásnak.

Természetesen nem lehet csak az édességeknél megállni. Vegyen részt sajtkészítő tanfolyamon Budapesten, vagy ismerjen meg különböző konyhákat a világ minden pontjáról. Választhat egy egzotikus fűszerekben gazdag indiai főzőtanfolyam kupont, ha szereti a csípős ízeket akkor egy mexikói esetleg thai főzőtanfolyammal is megküzdhet, de például egy pizza készítő tanfolyamon megtanulhatja milyen is az igazi olasz pizza elkészítése. Ha pedig imádja a húst, akkor Önnek való a steak sütő tanfolyam kupon!