Főzőtanfolyamok

Főzőtanfolyamok

Legyen szó olasz, francia, thai vagy akár magyar konyháról, kurzusaink között szinte a világ minden tájáról talál egy kis ízelítőt. Születésnapra, évfordulóra, vagy egyéb különleges alkalomra is tökéletes élményajándék lehet egy főzőtanfolyam kupon, de akár csapatépítő programként is megállhatja a helyét. Nézzen szét nyugodtan az Élménypláza ajándék ötletei között!

Élmények

Főzőtanfolyam kuponok

A főzőkurzusok a legkreatívabb gasztroajándék ötletek közé tartoznak. Az oldalunkon elérhető főzőtanfolyam kuponok segítségével elérhetők a legjobb gasztronómiai programok Budapesten azok számára, akik egy finom étkezés mellett hasznos tudással is gazdagodnának.

Talán Önnek is van olyan barátja, aki mindig tud mesélni az előző étkezéséről, és aki valahogy mindig tud álmodozni egy általa elképzelt fenséges lakomáról. Ha most erről rögtön eszébe jutott valaki, vagy ismer olyan valakit, aki többet szeretne megtanulni a sütés-főzés rejtelmeiről, akkor lepje meg az illetőt egy ajándék főzőtanfolyammal!

Ezek a kurzusok úgymond összekötik a „kellemest a hasznossal”, mivel nem csak egy új ízvilágba kóstolhat majd bele a szerencsés résztvevő, hanem egy otthon is hasznosítható gyakorlati tudást is kap az adott konyha jellegzetességeiről. Önnek már csak azt kell eldönteni, hogy melyik főzőtanfolyam kupon felelne meg legjobban az ismerősé az ízlésének inkább az ázsiai konyhával ismerkedne meg jobban egy sushi készítő tanfolyamon? Vagy finomabbnál finomabb sütiket szeretne sütni inkább egy hobbicukrász kurzuson? Csak Önön múlik a választás!
Ritka eset, amikor az embernek nincs édesszájú ismerőse. Egy csokoládé bonbon készítő tanfolyamon nem csak a látványt élvezheti, de minden egyes kézműves finomságot meg is kóstolhat. Ne felejtsen el otthonra is hagyni egy párat! Ideális élmény ajándék pároknak is, akik egymást kényeztetnék a csokoládé csábításának engedve. Ezt a gondolatmenetet folytatva egy bonbonkészítő tanfolyam kupon kiegészülhet az egyik legkedveltebb csokoládé alapú édesség elkészítésével: a trüffel készítő tanfolyamon megtudja majd, hogy mire képes a belga csokoládé ebben a csodálatos édességben. Természetesen, ha önt a csoki érintetlenebb, természetesebb állapota jobban érdekli, mint a bonbonok, akkor kézműves csokoládé készítő tanfolyamon is részt vehet! Egy ilyen páros főzőtanfolyam gyerekeknek is leírhatatlan örömöt tud okozni!

Ajándékozzon főzőtanfolyamot pároknak! A francia konyha remekművei csak arra várnak, hogy felfedezzék őket: egy macaron készítő tanfolyam kupon is ideális élmény ajándék lehet pároknak. Különféle ízekkel játszva ismerkedhet meg ezzel a pompás francia édességgel, ami nem véletlen lett ilyen népszerű Franciaországban. Kívülről ropogós, belül pedig csábítóan puha. Arról nem is beszélve, hogy a végeredmény szín kavalkádja nagyon tetszetős látványt tud nyújtani.  A Szamos bonbon készítés pedig jó ajándék ötlet lánybúcsúra is!

És mit szólna olyan desszert elkészítéséhez, ami szó szerint habkönnyű: nézze meg miből áll a csokoládé vagy gyümölcs mousse elkészítése! Ha pedig egy igazán közönségkedvenc süteménynek szeretné megtanulni a csínját-bínját, akkor vegyen részt a weboldalunkon szintén elérhető sajttorta készítő tanfolyamon!

Akár gluténmentes sütés vagy cukormentes tanfolyamon is részt vehet, ha megismerné egy másik oldalát az édesség fogyasztásnak. Ha eddig azt hitte, hogy a fogyókúra vagy a gluténérzékenység miatt meg kell vonnia magát a finom édességektől, akkor ennek az ellenkezőjéről bőven meggyőződhet egy ilyen főzőtanfolyam során!
Természetesen nem lehet csak az édességeknél megállni. Budapesten akár egy házi sajtkészítő tanfolyamon is részt vehet. Ha ismer olyat, aki egyszerűen odavan a sajtért, akkor ez egy tökéletes élményajándék lehet számára! Az Élménypláza weboldalán keresztül különböző konyhákat is megismerhet a világ minden pontjáról. Választhat egy egzotikus fűszerekben gazdag indiai főzőtanfolyam kupont, ha pedig szereti a csípős ízeket, akkor egy mexikói vagy esetleg thai főzőtanfolyammal is megküzdhet. Egy pizza készítő tanfolyamon pedig megtanulhatja, hogy milyen is az igazi olasz pizza elkészítése. Ha pedig imádja a húst, akkor Önnek való a steak sütő tanfolyam kupon!
További egzotikus kurzusokat is találhat a weboldalunkon, mint például egy latin-amerikai főzőestet, vagy a már hihetetlen népszerűségnek örvendő sushi készítő tanfolyam kuponunkat, ami már nem egy ajándékozottnak szerzett örömöt. Ezen a workshopon még csak a jegyzetelésre sem kell figyelnie, ugyanis minden résztvevő saját receptfüzetjével térhet haza, hogy legközelebb otthon tartsanak sushi estét, amikor épp úgy tartja kedvük. A főzőtanfolyam során a japán kultúrához illően, nyugodt, szinte meditatív környezetben tanulhatja meg ennek a nemzeti ételnek az elkészítését. Itt csak a jó hangulat és a kreatív alkotás számít!

Mit szólna ahhoz ismerőse, ha a felsorolt főzőtanfolyam kuponok közül valamelyiket megkapná ajándékba? Ha úgy érzi, hogy valamelyik megfelelne az ízlésének, akkor nyugodtan lepje meg egy felejthetetlen gasztroajándékkal!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom