Ajándék ötletek apák napjára

Ajándék ötletek apák napjára

Ha olyan ajándékot keres, amellyel nem csak édesapja iránt érzett szeretetét és tiszteletét kifejezheti, hanem még felejthetetlen élményt is szerezhet neki, akkor jó helyen jár! A weboldalunkon található élménykuponok sokat segíthetnek abban, hogy megkönnyítsék az apák napi ajándék keresést!

-10%Akciós
29.000,- Ft 26.000,- Ft
-36%Akciós
-25%Akciós

START

32 férfiaknak szóló egyedi élmény egy csomagban

További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 296 találatból

Mit szólna ahhoz édesapja, ha most a hétköznapi kocsija helyett egy Ferrari vagy egy Lamborghini volánja mögé ülne be? Ha megajándékozza őt valamelyik élményvezetés kuponunkkal, akkor biztos nehezen fog hinni a szemének! Biztos, hogy nehezen fogja tudni abbahagyni a mosolygást, ha meglepi őt egy verseny- vagy sportautó vezetéssel. Rengeteg autó közül válogathat az Élménypláza oldalán, úgyhogy nagy esély van arra, hogy édesapjának kedvenc autója is köztük szerepeljen. Egy élményvezetés során ugyanis olyan autókat próbálhat majd ki, mint a Ford Mustang GT, a Porsche 911, a Tesla Model S, vagy Dodge Challenger Hellcat, ami nem mellesleg Magyarország legerősebb izomautója: 707 lóerő van ennek a szörnyetegnek a gyomrában. Ráadásul Vin Diesel személyes kedvence, ami azért sejtet valamit a teljesítményéről.

És akkor még szót sem ejtettünk arról, hogy milyen helyszíneken lehet részt venni egy ilyen élményvezetés során. Ezeket az autókat ugyanis olyan profi versenypályákon is ki lehet próbálni, mint a Forma 1-es futamokról ismert Hungaroring, vagy az elképesztően nagy DRX Ring! Ha pedig még az előzőeknél is rendhagyóbb élményt adna neki ajándékba, akkor lepje meg őt egy terepjáró vagy egy Bigfoot Monster Truck vezetéssel! Még a föld is beleremeg, ha ezek a szörnyetegek megindulnak! Az offroad terepek pont megfelelnek arra, hogy édesapja tesztelhesse az erejüket.

Ha pedig édesapja szereti az old school akciófilmeket, akkor ez esetben is tudunk ajánlani egy remek ajándékot apák napjára.  Élménylövészet kuponjainkkal ugyanis olyan fegyverekkel próbálkozhat Magyarország legjobban felszerelt lőterein, amelyek felbukkantak a Rambo, a Halálos Fegyver, vagy a Terminátor filmekben! De akár közös programot is szervezhet édesapjával együtt, ha apák napjára olyan ajándékot ad neki, mint egy airsoft vagy paintball kupon.