Élménylövészet

Élménylövészet

Mozivászonról ismert legendás fegyverek várják egy kis élménylövészetre. Mozifilmes csomagok, mesterlövész puskák, roncslövészet és még sok minden más között válogathat kedvére. Nézze meg, hogy milyen lőfegyvereket próbálhat ki egy adott élménylövészet kuponnal, és válassza ki azt, amelyikre a leginkább kíváncsi!

Élmények

Listázva: 1-16 / 26 találatból

Egy élménylövészet kuponnal végre eleget tehet annak a kíváncsiságnak, hogy milyen érzés éles fegyverekkel átélni a lövés élményét. Az élménypláza lövészet csomagok között nem csak az örökéletű klasszikusokat próbálhatja ki, de a filmekből megismert legjobb kézifegyverekkel is átélheti milyen érzés meghúzni a ravaszt. Úgyhogy ha van olyan barátja, aki odavolt a videojátékokban vagy a filmekben szereplő lőfegyverekért, és Öntől lövészetet kap ajándékba, akkor bizonyára régi vágyálmait élheti majd ki az élménylőtéren. Az élménylövészetre Budakeszi, Budaörs, és Ráckeve legmodernebb kézifegyverekkel felszerelt lőterein kerülhet sor: lesznek olyan pisztolyok és puskák, amelyek egész Magyarország területén csak ott próbálhatók ki!

A lövészet csomagok közül bőven lesz mit választania. Mit szólna egy Terminátor élménylövészethez? Legyen most Ön egy állig felfegyverkezett T-800-as modell! Hogy hangzik egy 9mm-es kaliberű UZI géppisztoly lövészet? Meg fog tudni küzdeni a Colt Python és a Desert Eagle magas kaliberű kézifegyverekkel? A .50 Action Express kaliberű golyók iszonyú erővel rendelkeznek, ami már a lőszer méretéből is sejthető. A Desert Eagle részben emiatt is vált kicsit „státusz szimbólummá” számos akciófilmben és videojátékban, úgyhogy ha kipróbálná, hogy milyen élőben is meghúzni a világ egyik legerősebb pisztolyának a ravaszát, akkor itt az alkalom! Népszerűségéből adódóan a többi élménylövészet kuponjainkban is rátalálhat erre a fegyverre.

Persze ha más filmeken nőtt fel, akkor egy Rambo lövészet csomag lehet, hogy jobban megfelel az ízlésének. Érezze, ahogy összegyűlik kezeiben az erő, feszítse meg izmait és engedje ki a gőzt egy AMD 65, vagy egy klasszikus AK 47 lövészettel! Ez utóbbi minden idők „legkedveltebb” gépkarabélya, amit a Kalasnyikov névre hallgató orosz altábornagy tervezett a szovjet hadsereg számára a második világháborút követő években. Egyes források szerint a jelenleg forgalomban lévő lőfegyvereknek majdnem 20%-a egy AK-47-es variáció. Sikere leginkább annak köszönhető, hogy szélsőséges időjárásban is megbízható, könnyű használni és hozzáférni, és persze az is, hogy rendkívül olcsó előállítani más hasonló fegyverekhez képest.

 A Halálos Fegyver filmsorozat kedvelői is bőven kiélhetik majd az akciófilmek ihlette vágyaikat egy klasszikus 9 mm-es Beretta 92FS pisztoly, vagy egy .357 Magnum kaliberű Smith & Wesson 686 revolverrel. Ha pedig inkább Neo vagy Morpheus bőrébe bújna egy kicsit, akkor próbálja ki Mátrix élménylövészet csomagunkat! Ismerkedjen meg közelebbről a rendkívül kompakt, csehszlovák eredetű VZ 61 Scorpion géppisztollyal, és a világ egyik legnépszerűbb fegyverével: a Heckler & Koch MP5K-val! Ez utóbbit több mint 40 ország hadserege és rendőri alakulatai alkalmazza a mindennapokban.

Ha pedig a klasszikusokon kívül a picit modernebb akciófilmeket is kedveli, akkor mit szólna a John Wick film ihlette élménylövészet kuponunkhoz? 150 lövést adhat le ezzel a csomaggal, ahol 6 pisztolyt, 2 revolvert, 1 géppisztolyt, 1 gépkarabélyt, 1 shotghun-t, és 1 mesterlövész puskát is kipróbálhat!
De ha igazi kihívást akar, akkor mozgó célponttal is próbára teheti tudását! Elsajátíthatja a koronglövészet alapjait Budaörsön vagy Budakeszin. Előtte egy kis lövészet oktatás, és máris kipróbálhatja a koronglövő fegyvereket egy jó hangos sörétes puska lövészeten! Amennyiben úgy érzi, hogy ideje lenne barátjának a mindennapi fáradalmakat levezetni egy kifejezetten jó stresszoldó sporttal, akkor adjon neki egy agyaggalamb lövészet kupont ajándékba! Ideális gyógyír a szürke hétköznapok monotonitása ellen.

Végül pedig új távlatok is megnyílhatnak Ön előtt egy mesterlövész puska lövészeten…tudja meg személyesen, hogy mekkora egy mesterlövész puska hatótávolsága, és lőjön egy párat egy orosz SZVD Dragunov puskával, és próbálja ki a „nagyágyúként” becézett Barett M99-et is! Képzelje csak el, hogy mennyire fog örülni az ismerőse, ha ezzel az élménylövészet kuponnal ajándékozza meg!

Akár hiszi, akár nem, de olyan élménylövészet csomagunk is van, ami remek ajándék lehet pároknak (de akár két jó barátnak is). A Mr. és Mrs. Smith és a Bad Boys kuponunkat pont e célból alakítottuk ki, hogy a lövészet élményét egyszerre ketten is lehessen élvezni. Úgyhogy ha éppen úgy tartja kedvük, akkor jöjjenek el ketten, és lőjenek egy párat egy tiszteletre méltó .45 ACP kaliberű Ruger 1911 pisztollyal, egy Remington 870 Express Tactical shotgun-nal, és egy klasszikusan amerikai Colt M4 gépkarabéllyal is, amit máig is használ az USA hadserege!
Ha pedig azt szeretné, hogy hulljon a lőszer maga mellett, akkor ragadja meg az alkalmat (és a fegyvert) két kézzel egy UK 59 lövészeten, és tudja meg milyen pusztító ereje van ennek a géppuskának is!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom