Élménylövészet

Élménylövészet

Mozivászonról ismert legendás fegyverek várják egy kis élménylövészetre.
MoziFilmes Csomagok,  Mesterlövész Puskák, RoncsLövészet  és még sok minden más között válogathat kedvére.
További termékek betöltése
Élménylövészet kuponnal végre eleget tehet annak a kíváncsiságnak, hogy milyen érzés éles fegyverekkel átélni a lövés élményét. Az élménypláza lövészet csomagok között nem csak az örökéletű klasszikusokat próbálhatja ki, de a filmekből megismert legjobb kézifegyverekkel is átélheti milyen érzés meghúzni a ravaszt. Úgyhogy ha van olyan barátja, aki odavolt a videojátékokban vagy a filmekben szereplő lőfegyverekért, és Öntől lövészetet kap ajándékba, akkor bizonyára régi vágyálmait élheti majd ki az élménylőtéren. Az élménylövészet Budakeszi, Budaörs, Ráckeve legmodernebb kézifegyverekkel felszerelt lőterein történik majd: lesznek olyan pisztolyok és puskák, amelyek egész Magyarország területén csak ott próbálhatók ki!

A lövészet csomagok közül bőven lesz mit választania. Mit szólna egy Terminátor élménylövészethez? Legyen most Ön egy állig felfegyverkezett T-800-as modell! Hogy hangzik egy 9mm-es kaliberű UZI géppisztoly lövészet? Meg fog tudni küzdeni a Colt Python és a Desert Eagle magas kaliberű kézifegyverekkel?

Persze ha más filmeken nőtt fel, akkor egy Rambo lövészet csomag lehet jobban megfelel ízlésének. Érezze, ahogy összegyűlik kezeiben az erő, feszítse meg izmait és engedje ki a gőzt egy AMD 65, vagy egy klasszikus AK 47 lövészettel.

De ha igazi kihívást akar, akkor mozgó célponttal is próbára teheti tudását! Elsajátíthatja a koronglövészet alapjait Budaörsön vagy Budakeszin. Előtte egy kis lövészet oktatás, és máris kipróbálhatja a koronglövő fegyvereket egy jó hangos sörétes puska lövészeten! Amennyiben úgy érzi, hogy ideje lenne barátjának a mindennapi fáradalmakat levezetni egy kifejezetten jó stressz oldó sporttal, akkor egy agyaggalamb lövészet ajándékba ideális gyógyír erre!

Végül pedig új távlatok is megnyílhatnak Ön előtt egy mesterlövész puska lövészet távcsövén keresztül…tudja meg személyesen mekkora egy mesterlövész puska hatótávolsága, és lőjön egy párat egy orosz Dragunov lövészeten is!

Ha pedig azt szeretné, hogy hulljon a lőszer maga mellett, akkor ragadja meg az alkalmat (és a fegyvert) két kézzel egy UK 59 géppuska lövészeten, és tudja meg milyen pusztító ereje van!