Kalandparkok

Kalandparkok

Aki egy kis kihívásra vágyik és persze ezzel együtt egy jó adag mókára, kalandparkjaink között keresgélve biztos lehet benne, hogy felejthetetlen élményeket talál. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy egy hétvégi csapatépítésről, tökéletes program lehet bármely alkalomra egy kis kaland.
Emellett a kalandpark ajándékutalvány pároknak is ideális élmény: próbáljátok ki kettesben is az akadálypályákat!

Élmények

Kalandpark kuponok az egész családnak

Ha ki akarsz szabadulni a városból a természetbe és egy kis mozgásra vágysz, de kalanddal, csapatjátékkal fűszerezve, akkor irány egy a sok hazai kalandpark közül!
Ha még nem voltál ilyen helyszínen, akkor érdemes tudnod, hogy sok különbözően felépített parkot találhatsz az ÉlményPláza kínálatában, de mindegyikben garantált a sok mozgás, izgalom és nevetés, mindezt friss levegőn.

Tökéletes lehetőség arra egy ilyen élménypark, hogy kipróbáljátok az ügyességeteket, csiszoljátok a képességeiteket, mindezt játékosan. A mesterséges akadályok és pályák, mászófalak jóval veszélytelenebbek, mint például egy sziklamászó útvonal a természetben. Mégis lehetőséget adnak arra mindenkinek, hogy a képességei határát feszegesse, akár ezzel leküzdve tériszonyát. A kalandparkban egy egész nap elrepül úgy, hogy észre sem veszed!

Baráti társaságoknak, pároknak, családoknak vagy munkatársaknak ez egy kötetlen és vidám, egyben kellemesen fárasztó programlehetőség.

Kalandpark gyerekeknek

A család ifjú tagjainak óriási élmény lesz egy izgalmas nap az ügyességi pályákon. Az aktív programmal a kicsik levezethetik az energiájukat, és ha sikeresen végighaladnak a pályákon, az növeli az önbizalmukat. A felnőttektől külön, önállóan is kalandozhatnak, ami nagyon nagy buli nekik, hát még a szülőknek.

A nagy tér a természetben, ahol szabadon lehet szaladgálni, játszani a legjobb élmény a gyerekeknek. Az egész családdal közös, felszabadult kalandozásnál nincs is jobb.
Mivel a pályák nehézségi szintje eltérő, ezért biztos van olyan lehetőség, ami sikerélményt nyújt és egyben fejleszti a gyerekek mozgását, koncentrációját, állóképességét. A kalandparkokban rendszerint vannak gyerekeknek kialakított pályák a 150 cm alattiaknak, és felnőtt pályák is.

A legkisebbek sem maradnak ki. Megtalálhatóak olyan kalandpályák, illetve -ösvények, amelyeket már három éves kortól is végig tudnak csinálni a kis kalandorok. 
A hat éven aluliak általában szülői kísérettel mehetnek fel az eszközökre a saját biztonságuk érdekében. A gyerekek biztonságáról a sisak és egyéb, a partner által biztosított védőfelszerelés gondoskodik.

Kalandpark felnőtteknek, akár csapatépítő programként

A céges csapatépítők egyik legjobb helyszíne lehet egy ilyen izgalmas kalandpályákkal teli park. A munkatársak egymás teljesen új oldalát is megismerhetik a szabadban, a különböző nehézségű feladatok elvégzése közben. Támogathatják, segíthetik egymást, közösen végigmehetnek a pályákon, és eközben persze rengeteget nevethetnek.

Az ügyesebbek extrém helyzetekben is tesztelhetik magukat, de ha valaki könnyebb feladványt szeretne, az csigán, vagy más eszközzel lecsúszhat egy kötélpályán. 
Ez a hely összekovácsolja mind a munkahelyi közösséget, mind a baráti társaságot - érdemes kalandpark kupont adni ajándékba a csapatnak!

Ezekkel a feladatokkal találhatod szembe magad

Egy kalandparkban hosszú és izgalmas akadálypályákon haladhatsz végig. Egy pályavonal 1000 méter hosszú is lehet. Egy kombinált pályaszakaszon akár 60-80 percig is eltarthat, mire átjutsz.

Számíthatsz különböző nehézségi szintű hidakra - például lengőhidakra, kötélből készült átjárókra -, illetve a pálya nehézségét fokozhatja, ha nagy magasságban van. 
A drótkötélpályán - canopy vagy alpesi csúszdán - való lecsúszás sokak számára már színtiszta buli. De aki küzd némi tériszonnyal, annak ez is kihívás lehet.

Találkozhatsz még mászótoronnyal, mászófallal, játszóvárral, illetve más lehetőségekkel is. Az extrém feladatok után pedig ha jól esik, egy kis bográcsozással, tűzrakással, pihenéssel zárhatod a napot a zöldben.

A biztonság garantált

Az egyedi élmények itt nem járnak együtt veszélyekkel. A kalandparkokban nagyon fontos a karabineres biztosító kötelek szerepe: a kalandpálya kezdetétől a végéig mindig hozzá vannak kötve a látogatók a mentőkötélhez, két karabinerrel is, így garantálva a folyamatos biztonságot.

A legkisebbektől az idősebbekig bárki biztonságosan használhatja a pályákat, ha odafigyel a szabályokra. Az akadályokon való végighaladásban segítenek a barlangász és alpinista túravezetők mindenhol, ahol ez szükséges.

További adrenalinra vágysz? Nézz szét extrém ajánlataink között

Az ÉlményPláza segítségével tökéletes csapatépítő játékokat találhatsz felnőtteknek vagy gyerekeknek - töltsetek egy felhőtlen napot a kalandpályákon, vagy add ezt az élményt ajándékba! Szuper meglepetés lehet egy kalandpark kupon bármelyik ismerősödnek, családtagodnak, aki szereti az izgalmakat.

Ha aktív kikapcsolódásra vágysz és szívesen kipróbálod magad lélegzetelállító helyzetekben, - vagy ezt adnád valakinek, akire ez jellemző - az extrém élmények oldalán számtalan lehetőséget találsz.

Ha például valaki kifejezetten ügyes és edzett, arra vár a flyboardozás. Aki pedig nem mesterséges pályán próbálná ki magát, hanem a természetben, annak a sziklamászás és via ferrata lehetőségek ideálisak. És még rengeteg más élményt találsz oldalunkon!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom