Kalandparkok

Kalandparkok

Aki egy kis kihívásra vágyik és persze ezzel együtt egy jó adag mókára, akkor kalandparkjaink között keresgélve biztos lehet benne, hogy felejthetetlen élményeket talál. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy egy hétvégi csapatépítésről, tökéletes program lehet bármely alkalomra egy kis kaland.

Élmények

Listázva: 1-7 / 7 találatból

Kalandpark kuponok közül is válogathat az élménypláza oldalán! A kalandparkok Magyarországon kitűnő ajándék ötletek születésnapra, évfordulóra, de a csapatépítő programokhoz is népszerű választásnak bizonyulnak. Találjon csapatépítő játékokat felnőtteknek vagy gyerekeknek az élménypláza segítségével! Emellett a kalandpark ajándékutalványok ideális élmény pároknak is: próbálják ki kettesben is a kalandpark pályákat!

A Kalandliget sarlóspusztai kalandpark négy különböző, adrenalinnal teli élményajándékkal várja majd ismerőseit. Ajándékba adna off road quad vezetést ajándékba valakinek? Ez is részét képzi ennek az ajándékcsomagnak, szóval egy off road quad túra élményét is átélhetik! Ezután egy szabadtéri íjászpálya várja majd Önöket, úgyhogy ha ki szeretné használni egy íjászat kupon előnyeit, azt itt is megteheti. Az íjászat gyerekeknek különösen élvezetes élményt nyújthat. Ezt követően pedig irány a paintball pálya, ahol önfeledten küzdhetnek egymás ellen! Ez a kaland- és élménypark ugyanis olyan, mintha paintball kupont is beszerzett volna. Végül természetesen maga a 250 méteres drótkötélpálya várja majd a bátor résztvevőket.  Egy dolog biztos: ha ezt a kalandpark ajándékutalványt választja, akkor egy igazán eseménydús élményajándékkal lepheti meg ismerősét!
A sarlóspusztai kalandpark kupon választásával akár egy koronglövészetet is ajándékba adhat ismerősének, ugyanis a Kalandliget élményparkban egy koronglövészet kupon előnyeit is élvezheti. A koronglövő fegyverek és a szükséges koronglövészet felszerelés már a helyszínen ott lesz, úgyhogy készüljenek fel lelkileg erre az élménylövészetre ahol mozgó célpontokat kell eltalálni!

Amennyiben szabadesés szimulátor kupont keres, akkor erre a célra kitűnően megfelel majd a lillafüredi ejtőgép. Bevállal egy 12 méteres szabadesés szimulátort? Persze ha inkább másképp száguldozna, akkor egy zipline drótkötélpálya is bőven tud nyújtani adrenalinnal teli élményeket. Ugyanúgy 12 méteres magasságból egy 160 méter hosszú átcsúszás extrém élményét élheti át a zipline lillafüredi drótkötélpálya helyszínén!

Klasszikus kötélpályás kalandparkokat is kipróbálhatnak! Kötélpálya Gödön is található, vagy kipróbálhatja a lillafüredi kötélpálya egyedi élményét. Ezen kívül az esztergomi KRESZ park gyereknek tanulságos élményajándék lehet a kicsiknek!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom