Extrém Élmények

Ha egy igazán extrém élményt keres, mellyel fel szeretné dobni a hétköznapokat vagy ajándékozottjának szeretne egyedi meglepetést, akkor jó helyen jár. Legyen szó Tandemugrásról vagy Élménylövészetről, Barlangászatról vagy Lebegésről a Szélcsatornában, ezen élménykategóriánkban nem mindennapi programok várják adrenalin vadász vendégeinket.

Extrém élményeket szeretne átélni? Netán inkább ajándékba adna egy extrém élményt? Az élménypláza oldalán olyan ajándék ötletek vannak, amelyekkel Ön most megtalálta az adrenalin vadászok paradicsomját!

Mit szólna egy szabadesés szimulátorhoz Budapesten? A 200-250 km/h sebességű szélcsatornában átélheti, hogy milyen egy 24 000 méteres szabadesés, anélkül, hogy ki kéne ugraniuk egy repülőből. Válogasson bátran a szabadesés szimulátor árak között: a bevállalósak lebegni fognak az örömtől!

Persze ha Önnek nem elég ezt az érzést szimulációban átélni, akkor egy börgöndi reptér tandemugrással valóban megtudhatja, hogy mit jelent a szabadesés fogalma. Ha konkrétan ki akar ugrani egy repülőből, akkor most ezt is megteheti! Tandemugrás kuponnal 4000 méterről ugorhat ki egy már több ezer ugrást is végrehajtott tandempilótával, úgyhogy aggódni sem kell, mert jó kezekben lesz!

Ha pedig vonzza a magasság, de egy kicsit nyugodtabb ritmust venne fel, akkor nézzen szét a siklóernyő tanfolyam árak között! A kezdők is megkapják azt a megfelelő oktatást, amellyel élvezhetik azt a felemelő érzést, hogy akár motoros siklóernyő repülés során lebegjenek a 40 méteres dombok fölött! Ideális élmény ajándék pároknak is!

Akiket pedig a szárazföldi kihívások vonzanak inkább, azok kiélhetik mind filmes, mind videojátékból származó vágyaikat egy élménylövészet kuponnal. A legmodernebb kézifegyverekkel is átélheti a lövés élményét valamelyik lőtéren. Az éles fegyvereket elsütheti különböző lövészeti csomagok keretein belül, és az örökéletű klasszikusokat is kipróbálhatja. Készen áll egy AK 47 lövészethez? Valamint amennyiben inkább játék keretein belül lövöldözne társaival, akkor egy budapesti airsoft pálya, egy tököli paintball pálya, vagy egy lézerharc a Mátrában pont jó lesz.

Ha pedig inkább a vízi élmények hozzák lázba, akkor próbáljon ki egy Flyboard bérlést Magyarországon. A Flyboard működése különleges technológiával megengedi, hogy a víz felett lebegjen!

Ha megragadja a lehetőséget, akkor barlangászat tanfolyamon is részt vehet egy szlovéniai barlangtúra folyamán, de egy canyoning túra Bovecben vagy egy rafting túra Ausztria területén se semmi.

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom