Skyward szélcsatorna, szabadesés szimulátor

Szabadesés Szimulátorok Szélcsatornák

A szélcsatornás szabadeséssel életre szóló, egyedi élménnyel lepheti meg szeretteit vagy akár saját magát! Élje át, ahogy lebegés közben elönti az adrenalin, miközben a levegő 200 km/h-s sebességgel a magasba repíti!
Repüljön szabadon a skyward szélcsatornában!

Élmények

Skyward szélcsatorna kupon

A szabadesés szimulátorral olyan extrém élménnyel lepheti meg magát, vagy ismerősét, amelyet garantáltan soha nem felejt el. A szélcsatornás lebegéssel teljesen biztonságos körülmények között élheti át a szabadesés különleges érzését. 

A szélcsatornás lebegést a következőképpen kell elképzelni: a szabadesés szimulátor kuponokat az egyedi ajándék időtartama alapján választhatja ki, így akár 8 darab 1,5 perces körben is átélheti ezt az extrém élményt! A Skyward szélcsatorna Budapesten egy 16 000 méteres zuhanással várja az igazán bevállalósakat, mely 3 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés szimulátort jelent. Nézzen szét a szélcsatorna budapesti árai között, és lepje meg ismerősét ezzel az egyedi ajándékkal! A Skyward kupon az extrém karácsonyi és születésnapi ajándékok között méltó helyen szerepel.

Amennyiben extrém ajándékokat keres, jó helyen jár, hiszen az Élményplázán számtalan programot talál, válogasson bátran élményajándék kínálatunkból, szerezzen életre szóló élményt a Skyward szélcsatorna kuponnal!

Mi várható a szabadesés szimuláció során?

A repülés semmihez sem fogható élménye az idők kezdete óta foglalkoztatja az embert, éljen hát a szabadesés szimulátor nyújtotta csodálatos lehetőséggel, és próbálja ki Ön is, akár barátaival!

Mint minden extrém élmény esetén, a szabadesés szimulátorban töltött idő alatt is nagyon fontos, hogy kövesse instruktora utasításait, és figyeljen oda az oktatáson elhangzott tudnivalókra a „repülés” megkezdése előtt.

A rövid oktatás után a felszerelés következik: a szolgáltató által biztosított repülőruha és a védősisak. Érdemes kényelmes, egyszerű ruhában érkezni, kerülni a kiegészítőket, amik beleakadhatnak bármibe pl. fülbevaló, óra stb., zsebeit pedig ki kell ürítenie a repülés megkezdése előtt.

Miután felöltözött, indulhat is a kaland, instruktora megmutatja Önnek a csatornát, és hamarosan az ő kíséretében lebeghet a térben. Az oktató kézjelekkel mutatja a résztvevőknek a mozdulatokat és az irányokat, nagyon fontos az aktív részvétel.

Zuhanás, Skyward szerelem, zuhanás

A zuhanás közben 200-250 km/h-s sebességgel élheti át, milyen érzés lesz úrrá egy ejtőernyősön, amikor kiugrik egy repülőből. Mindezt anélkül, hogy tartania kéne a tériszonytól, vagy bármilyen veszélytől: a Skyward szabadesés-szimulátorban is ugyanúgy egy profi tandempilóta segít a felkészülésben a szélcsatornás lebegés megkezdése előtt, hogy amikor Ön vagy ismerőse ezt az extrém élményt ajándékba kapja, a lehető legtöbbet kihozhassa a szélcsatorna szimulátorból.

Szélcsatornás lebegés gyerekeknek és felnőtteknek, férfiaknak és nőknek

Ez az extrém ajándék gyerekeknek is ideális meglepetés, ha nem mindennapi szülinapi ajándékkal lepné meg a kis kalandorokat. A kisebbek is ugyanazt az adrenalinnal teli élményt élhetik át, mint egy valós szabadesésnél, anélkül, hogy a szülőknek aggódnia kellene bármilyen lehetséges veszély miatt, bármilyen meglepő, a szélcsatorna gyerekeknek is megfelel!

Az élménypláza kínálatában található extrém ajándék ötletek férfiaknak és nőknek egyaránt szólnak, a szélcsatornás lebegés kuponok is tökéletesen alkalmasak mindkét nem és majdnem minden korosztály számára. Válogasson kedvére a szabadesés szimulátor árak között: ezt az extrém élményt ajándékba adni garancia a sikeres meglepetésre. Fedezze fel a Magyarországon elérhető extrém élményeket!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Mi az az élménycsomag?
Élménycsomagjainkban több élmény közül választhat az ajándékozott, így ha nem szeretnéd vagy nem ...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Élménycsomagot kaptam, hogyan tudom beváltani?
Élménycsomagod beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élménycsomagot, ami...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futárszolgálat 2 munkana...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom