Szabadesés Szimulátorok Szélcsatornák

Szabadesés Szimulátorok Szélcsatornák

Igazán egyedi és felejthetetlen élmény, ahogy a 200km/h-s levegő a magasba repíti, miközben a lebegés érzésétől elönti az adrenalin. Induljon a szabadesés a skyward szélcsatornában!
Szabadesés szimulátorral Budapesten olyan extrém élményt ajándékozhat ismerősének, ahol egy szélcsatornás lebegéssel, teljesen biztonságos körülmények között élheti át a szabadesés érzését. A Skyward szélcsatorna kupon már csak arra vár, hogy méltó társra leljen. Amennyiben extrém ajándékokat keres, akkor jó helyen jár, válasszon bátran élményajándék kínálatunkból!

A szélcsatornás lebegést a következőképpen kell elképzelni: a szabadesés szimulátor kuponokat az egyedi ajándék időtartama alapján választhatja ki, így akár 8 darab 1,5 perces körben is átélheti ezt az extrém élményt! A Skyward szélcsatorna Budapesten egy 16 000 méteres zuhanással várja majd az igazán bevállalósakat. Ez 3 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés szimulátort jelent. Nézzen szét a szélcsatorna budapesti árai között, és lepje meg ismerősét ezzel az egyedi ajándékkal! A Skyward kupon az extrém karácsonyi és születésnapi ajándékok között méltó helyen szerepel.

A zuhanás közben 200-250 km/h-s sebességgel élheti át, milyen érzés lesz úrrá egy ejtőernyősön, amikor kiugrik egy repülőből. Mindezt anélkül, hogy tartania kéne a tériszonytól, vagy bármilyen veszélytől: a Skyward szabadesés-szimulátorban is ugyanúgy egy profi tandempilóta segít a felkészülésben a szélcsatornás lebegés megkezdése előtt, hogy amikor ismerőse ezt az extrém élményt ajándékba kapja, a lehető legtöbbet kihozhassa a szélcsatorna szimulátorból.

Ez az extrém ajándék gyerekeknek is ideális meglepetés, hogy ha netán régóta tervezi valamilyen extrém szülinapi ajándékkal meglepni saját vagy ismerősének a gyerekét. Ugyanazt az adrenalinnal teli élményt élhetik át, mint egy valós szabadesésnél, anélkül, hogy a szülőknek aggódnia kéne egy extrém sport ajándék lehetséges kockázatai miatt, úgyhogy a szélcsatorna gyerekeknek is megfelel!

Az élménypláza tarsolyában az extrém ajándék ötletek férfiaknak és nőknek egyaránt szólnak, és a szélcsatornás lebegés kuponok erre remek példák. Válogasson kedvére a szabadesés szimulátor árak között: ezt az extrém élményt ajándékba adni garancia a sikeres meglepetésre. Meglátja, hogy az extrém élmények Magyarországon is megállják a helyüket!