Élményvezetés és élményautózás

Tesztvezetés ajándékba

Élményvezetés szolgáltatásunk keretein belül egyedi versenyautók és extrém járgányok között válogathatnak a lóerők és száguldás megszállottjai. Legyen szó szuper sportautókról, versenyautókról, amerikai izomautókról, vagy legendás rally versenyautókról, webáruházunkban megtalálható mindegyik. 
Benzingőzős, gumifüstös élményautózás - tartalmas időtöltés pénztárcabarát áron!

SzuperSportautó Vezetés

Amerikai Izomautó Vezetés

Autós élménye sok embernek van. Az autós élményvezetés viszont egyáltalán nem az átlag kocsikázásról szól. Itt a sebesség megszállottjai beülhetnek egy nagy teljesítményű sportautó volánja mögé és élvezhetik, ahogy a gázpedálba taposva több száz lóerőt szabadíthatnak az aszfaltra. Így ha autóvezetést ad ajándékba ismerősének, akkor a fejejthetetlen élmény mellett szerette gyerekkori álmát is teljesítheti. A tesztvezetés sok esetben ideális élményajándék férfiaknak, úgyhogy ha párjának régi vágya a sportautó vezetés, akkor jó helyen jár!

Hellcat vezetéssel Magyarország legerősebb amerikai izomautójának volánja mögé ülhet.  Ha életében legalább egyszer meg szeretné tudni, hogy a Dodge Challenger 707 lóerős HEMI V8-as motorja mire képes a Hungaroringen, egy élményvezetés keretei között, akkor itt az idő! Próbálja ki a Dodge Challenger vezetést!

Sportautó vezetés kuponjainkkal népszerű Ferrari vezetést, Ford Mustang, illetve Lamborghini tesztvezetést is ajándékba adhatja! Az élményautózás a magyar nagydíj helyszínére is elviheti a Forma 1 rajongókat forma autó vezetéssel, ahol megtapasztalhatják, hogy milyen érzés feszegetni a sebesség határait. A Rally élményautózás pedig szenzációs élményt nyújthat azoknak, akik inkább egy vadabb cross pályának esnének neki. Tegye próbára tudását egy Subaru élményvezetéssel! A drift autók vezetése során az izgalom következő fokozatára kapcsolhat: ha ismer olyat, akit az autógumik csikorgása és a borotvaéles kanyarok hoznak lázba, akkor adjon neki Drift vezetést ajándékba!

Ha pedig fejlesztene képességein mielőtt beülne valamelyik versenyautóba akkor vegyen részt autós vezetéstechnikai tréningen: aktuális tudásszintjétől függetlenül mindig lehet mit tanulni. És ha már készen áll, akkor Bigfoot vezetés kuponnal még az igazi bestiát is felébresztheti egy iszonyú méreteket felöltő Monster Truck vezetéssel. Ha esetleg Önnek vagy ismerőseinek ez is kevésnek bizonyulna, akkor adjon tankvezetést ajándékba. Egy 30 tonnás szörnyeteg legtöbbször elég meggyőző tud lenni.

Válogasson kedvére az élményvezetés kuponjaink közül, és ajándékozza meg szeretteit egy nem mindennapi autós élménnyel!