BigFoot Monster Truck Vezetés

BigFoot Monster Truck Vezetés

A megalománia új értelmet nyert ezzel az élménykategóriával. Embernagyságú kerekek, kamionokat megszégyenítő súly és persze a motortérbe zárt V8-as erőmű. Mindez biztosítja a 100% élményt!

Élmények

Monster Truck vezetéssel az autós élményeknek egy új szintjét élheti át: adjon Bigfoot vezetést ajándékba, és ismerőse egy valóságos szörnyeteg volánja mögé ülhet be! A Bigfoot Monster Truck hazánkban a legerősebb a kategóriájában: ember nagyságú kerék, kamionokat megszégyenítő súly, V8-as motor…ideális élményajándék férfiaknak. Nos, melyik Bigfoot vezetés kupont fogja ismerősének ajándékozni?

Monster Niva Bigfoot vezetéssel Budapesten kipróbálhatja, hogy mennyire képes megbirkózni az orosz fenevad erejével egy off road vezetés keretein belül. Ehhez persze kapni fog egy kis off road vezetéstechnikai tréninget az élmény ajándék igénybevétele előtt, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a Monster Truck élményvezetésből.
Ford Bigfoot vezetést ajándékba adni se semmi: 4 méter magas, 5 tonnás szörnyeteg, amelynek szívében egy 7300 cm3-es V8-as motor fenomenális ereje rejlik. Még a föld is bele fog remegni, hogyha ezt az autós élményvezetést választja a gyáli autocross pálya terepén!

Mad Max Bigfoot kuponnal még a hollywoodi filmekből is felidézheti egy üldözős jelenet életérzését, hogy ha ezt az autóvezetést ajándékba adja barátjának. Ez a Monster Truck vezetés Gyálon mindent megad az adrenalin vadászoknak: 300 lóerős benzinmotor, tekintélyt parancsoló kerekek, és olyan kipufogó zaj, ami csak egy ilyen bestiából származhat.

Ha pedig még ezt is kevesellné, akkor adjon ismerősének tankvezetést ajándékba! A vad élmény ajándékok örömeit tovább fokozhatja, ha még egy tank élményvezetést is hozzácsap a Bigfoot Monster Truck vezetés mellé, ugyanis mindkét szörnyeteggel is megbirkózhat egy élményvezetés kupon keretein belül! A VT-55 V12 tank motorjának már csak a zajától beleremeg a talaj, nem beszélve arról, hogy ezzel a mit sem sejtő ismerőse egy 30 tonnás tankvezetést kap ajándékba Öntől. Ezt a tesztvezetést élete végéig emlegetni fogja!

Élményajándékot adni a legnagyobb örömök közé tartozik, ezek a tesztvezetések pedig ideális, egyedi ajándék ötleteket biztosíthatnak bárkinek, aki autós élményvezetéssel szeretne kedveskedni ismerőseinek.

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom