Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.

Nyári ajándék ötletek

Amikor végre itt a nyár és többet süt a nap, akkor mindenképp érdemes kihasználni a jó időt valami nem mindennapi programmal. Ha ehhez keres ötleteket, akkor nézzen szét az Élménypláza weboldalán található kuponok között, és lepje meg ismerősét – vagy akár saját magát – egy egyedi élményajándékkal!

START

10 egyedi élmény egy csomagban.

További termékek betöltése

Egy balatoni vitorlázás például kifejezetten jó ajándék lehet pároknak, családoknak, de még nagyobb baráti társaságoknak is. A hajókapitánnyal azt is megbeszélhetik, hogy merrefelé hajókáznánk inkább a Balatonon, de akár teljes mértékben rá is bízhatják a kirándulás útvonalát. Csupán annyi dolguk lesz, hogy lógassák a lábukat, és élvezzék a Balaton megunhatatlan szépségét, miközben a víz közelsége és egy kellemes szellő óvja majd Önöket a kánikulától. Higgyen nekünk: ez egy remek ajándék lesz a nyárra, bárkinek is szánja! Természetesen további vízi élmények közül is válogathat az Élménypláza oldalán, mint például a városligeti wakeboardozás, egy motorcsónak vezetés a Dunán, vagy egy rafting túra Szlovéniában.

A jó időt akár úgy is kihasználhatja, hogy olyasmit próbál ki, amit eddig még soha, mint például a tandem siklóernyő repülést. A weboldalunkon olyan kupont is találhat, amellyel kezdő tanfolyamra is jelentkezhet, így teljesen az alapoktól kezdve sajátíthatja el a siklóernyőzés csínját-bínját. Akár pároknak is megfelelő ajándék lehet, mert alapvetően sokkal idillikusabb, nyugodtabb élmény tud lenni a siklóernyős repülés, mint gondolná. Nincs száguldozás, csak szépen lassan fognak majd lebegni, miközben az előttük tárulkozó gyönyörű táj minden egyes elemét megcsodálhatják.

Amennyiben viszont pont, hogy extrém élményeket keres, akkor válassza ki valamelyik tandemugrás kuponunkat! Ha ismer olyat, aki igazi adrenalinvadász, akkor most olyan ajándékkal lepheti meg, amellyel 4000 méteres magasságból ugorhat majd ki egy mozgó repülőből. Persze ettől még nem kell aggódnia: olyan profi tandempilóta kíséri majd őt végig, aki már több ezer ilyen ugrást hajtott végre gond nélkül. Amennyiben ennél egy fokkal lejjebb vinné az izgalmakat, akkor nézzen szét szabadesés szimulátor kuponjaink között!