Nem Mindennapi Járgányok

Itt aztán a hétköznapok ismert közlekedési eszközeinek búcsút inthet. Közelebbről is megismerkedhet a SegWay, Trikke vagy YikeBike világával, de az extrémebb élmények kedvelői a mini lánctalpassal a TankBoarddal, az óriáskerekű MonsterRollerrel vagy akár az egyedi hegyi gokarttal a MountainCarttal is.

Az élménypláza oldalán egyaránt találhat egyedi ajándék ötleteket férfiaknak és nőknek: ezek az ajándékok születésnapra, karácsonyra, ballagásra vagy bármilyen jeles eseménykor jelenthetnek felejthetetlen élmény ajándékot szeretteinek!

Airwheel bérléssel Budapesten egészen más szemszögből csodálhatja majd meg a főváros szívét ezzel a futurisztikus eszközzel, amelyet testsúlyáthelyezéssel irányíthat. Az Airwheel budapesti túrához túravezetés is tartozik, hogy garantáltan a legjobb útvonalon menjenek!

Ha pedig inkább olyan extrém élményt ajándékozna, amellyel kijuthat ismerőse a városból, akkor mit szólna egy Monster Roller bérléshez? A Monster Roller Mátrafüred terepeire viszi majd szerencsés kiválasztottját, ahol az off-road erdei pályán minden bizonnyal adrenalinnal teli élmény ajándékban lesz majd része! Ugyanitt Mountaincart kuponnal egy rendkívül mókás eszközzel tapasztalhatja meg, hogy milyen egy 7 km-es Mountaincart túra. A Monsterbike túra pedig egy másik extrém élmény ajándék, amivel levezetheti a stresszt a Mátra terepein downhill bicikli bérléssel!

A Segway túra kuponnal az egyik legnépszerűbb élmény ajándékot adhatja át ismerősének. Segway bérléssel rengeteg helyszínt bejárhat, hiszen egy Segway túra Budapesten, Lillafüreden Mátrafüreden de akár Normafa havas terepein is végbemehet. A Segway budapesti kuponjával lélegzetelállító látványok várják majd Önt és csapatát, de mielőtt még megcsodálnák a fővárost vagy egyéb helyszínt, profi oktatói előkészítést is kapnak. Ily módon egy Segway túra gyerekeknek is pompás élmény ajándék, hiszen már 8 éves kortól önállóan irányíthatják a járművet.

Elektromos kerékpár bérlés Budapesten? Az élménypláza kínálatában ezt is megtalálja. A Yike elektromos kerékpár túra a Margit-szigetre viszi majd azokat, akik kipróbálnák a jövő motoros biciklijét. Ideális élmény ajándék pároknak is! Ha pedig további páros ajándék ötleteket keres, akkor próbálják ki a tandem bicikli bérlést Budapesten, és élvezzék a közös hajtás egyedi élményét egy Margit-szigeti biciklis túrával! 

És még további egyedi ajándék ötletekkel is tudunk kedveskedni! Velocipéd bérléssel főúri biciklin ülhet, e-bike bérléssel felfedezheti milyen egy e-bike túra. Crazy Drift gokarttal pedig megtudhatja milyen a gokartozás drifteléssel!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom