Vízi élmények ajándékba: romantikus sétahajókázás, páros búvárkodás, szórakoztató kanyoning túra, izgalmas wakeboard vagy szörf. Vajon melyiknek örülne jobban? Válassza ki az ünnepelt szülinapi, névnapi ajándékát szolgáltatásaink közül, akár már ma!

Vitorlázás

SUP deszkás evezés

A vízi sportok Magyarországon is megállják a helyüket! Ha Ön vagy ismerőse mindig is imádta a víz közelségét, és a Balatonra is csak szépen tudnak gondolni, akkor használják ki a vízi sportok balatoni és dunai lehetőségeit!

Ha valaki már rég száguldana a vízen, és ajándékba kap egy motorcsónak vezetést, az úszni fog az örömtől. A motorcsónak bérlést Dunán vagy a Dunakanyarban is intézheti, a lényeg, hogy beszálljon és hasítson a víz felszínén! De persze ha inkább a tájat nézné és átadná a kormányt másnak, akkor egy picit nyugodtabb motorcsónak túra Siófokon is megteszi.

Ha ennél még távolabbról akarja élvezni a vízi környezetet, akkor városnéző hajókkal Budapesten új szemszögből is megismerheti a fővárost. Dunai sétahajózás kuponnal akár egy koktélhajó is várhatja Önöket a Dunán, vagy választhat sétahajót ebéddel azokon az igazán ráérős napokon.
Alapozás buli előtt? Ha nekivágna az éjszakai életnek, egy igazán különleges kezdést jelenthet egy éjszakai sétahajózás Budapesten. A party hajó a Dunán már csak arra vár, hogy a fedélzeten legyenek és megbontsák az első sört!

Ezen kívül ajándékba is adhat egy vitorlázást a Balatonon olyan ismerősének, akiről tudja, hogy értékelni fogja, hogy így gondolt rá. Nézze meg a balatoni vitorlázás árakat, és válassza ki azt az élményajándékot, amely leginkább tetszik Önnek, vagy akár Önöknek! Ha évfordulóra vagy szülinapra keres ajándék ötletet, akkor egy vitorlás kirándulás a Balatonon minden bizonnyal ideális élmény ajándék pároknak. Nem beszélve arról, hogy egy vitorlás vagy szörf tanfolyam gyerekeknek milyen örömöt tud okozni.

Viszont ha testközelből akarja érezni a víz jelenlétét, akkor flyboard bérléssel vagy hoverboard kuponnal konkréten a felszín felett lebeghet! Ha pedig a felszín alá menne, próbamerülés kuponnal részt vehet egy kezdő búvártanfolyamon Budapesten! És ha társasággal mást is próbálnának, akkor mit szólnak egy kis banánozáshoz Győrben? Persze egy jet ski kuponnal se lehet hibázni.