Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
Motorcsónakok és Yachtok

Motorcsónakok és Yachtok

Legyen szó a Balatonról vagy a Dunáról, élményink között izgalmasnál izgalmasabb motorcsónakos illetve yachtos élmények között válogathat. Egy kis városnézés vagy csak egy balcsin töltött hétvége az amit meg szeretne fűszerezni? Ezekkel az élményekkel nem lőhet mellé!Irány a fedélzet!
Motorcsónak vezetés ajándékba? Ha barátja már régóta szeretne a vízen száguldani, akkor lepje meg balatoni motorcsónak bérléssel vagy egy dunai motorcsónakázással! Meglátja, úszni fog az örömtől! A motorcsónak bérlést Dunán vagy a Dunakanyarban is intézheti, a lényeg, hogy beszálljon és hasítson a víz felszínén! Adjon motorcsónakázást ajándékba valakinek!

Kipróbálta már a sporthajózást a Dunán? Egy 190 lóerős V6 4,3 literes Volvo Penta hajómotor hajtja majd Önöket ezen a dunai motorcsónakázáson, amellyel a vizek városához is eljuthat: ez a motorcsónak kupon egy győri motorcsónak bérlésre is használható. Figyeljen a kapitány utasításaira, és át is veheti a kormányt, hogy igazán élvezhesse ezt a motorcsónakázást a Dunán!

Egy picit nyugodtabb motorcsónak túra Budapesten is megteszi, ha inkább a tájat nézné és átadná a kormányt a kapitánynak: dőljön hátra, és nézze, ahogy a motorcsónak szeli a habokat! Természetesen egy balatoni motorcsónak túra a siófoki kikötőből is megfelel ennek a célnak.
A városnéző hajókkal Budapesten új szemszögből is megismerheti a fővárost. Dunai sétahajózás kuponnal akár egy koktélhajó is várhatja Önöket a Dunán, vagy választhat sétahajót ebéddel azokon az igazán ráérős napokon. Egy hajókirándulás meg egy sétahajózás ebéddel Budapesten nem kell, hogy kizárják egymást!

Alapozás buli előtt? Ha nekivágna az éjszakai életnek, egy igazán különleges kezdést jelenthet egy éjszakai sétahajózás Budapesten. A party hajó a Dunán már csak arra vár, hogy a fedélzeten legyenek és megbontsák az első sört! Engedjék el magukat, és élvezzék közösen ezt az éjszakai sétahajózást a Dunán! Ha pedig egészen mást próbálna ki, egy wakeboard kupon is remek élményajándék lehet!

Motorcsónak bérléssel Ön is megtapasztalhatja, hogy a vízi sportok Magyarországon is megállják a helyüket! Ha Ön vagy ismerőse mindig is imádta a víz közelségét, akkor használják ki a vízi sportok balatoni és dunai lehetőségeit! Az élménypláza oldalán mindig válogathat egyedi ajándék ötletekből.