Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel.
A megrendeléseket feldolgozzuk és természetesen eljuttatjuk vásárlóink számára.
A kiszállítással megrendelt élményajándékokat, ingyen szállítjuk ki!

Ajándék ötletek születésnapra

Sosem egyszerű valami egészen egyedi, különleges meglepetéssel kedveskedni a születésnaposnak, de az Élménypláza weboldaláról bőven meríthet inspirációt, ha már kifogyott az ötletekből. Ha felejthetetlen élményt adna ajándékba az ünnepeltnek, akkor jó helyen jár!

-42%Akciós
-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-20%Akciós
-14%Akciós
28.000,- Ft 24.000,- Ft
-10%Akciós
29.000,- Ft 26.000,- Ft
-70%Akciós
-12%Akciós
-6%Akciós
-25%Akciós
További termékek betöltése

Kínálatunkban rengeteg olyan élménykupont találhat, amelyekkel szinte minden érdeklődési kört le lehet fedni, így aztán biztos, hogy megtalálja majd azt a születésnapi ajándékot, amivel leveheti az ünnepeltet a lábáról! Például ha most épp olyan ismerőse lesz egy évvel idősebb, aki állandóan keresi az új kihívásokat és az extrém élményeket, akkor egy tandemugrás kupon pont megfelel ennek a célnak. Persze ha úgy érzi, hogy elsőre sok lenne neki kiugrani egy mozgó repülőből, akkor egy szélcsatornás lebegéssel is meglepheti. Ez tulajdonképpen egy szabadesés szimulátor, ahol kontrolláltabb körülmények között próbálhatja ki majd a résztvevő ezt az extrém élményt.

Amennyiben úgy véli, hogy az ünnepelt a föld felszínéhez közelebbi programnak örülne inkább, akkor egy élményvezetés kuponnal is meglepheti. Ha ismerőse már gyerekkora óta rajong a dübörgő motorral felszerelt, nagy teljesítményű kocsikért, akkor ez a tökéletes ajándék születésnapra. Különféle sport- és versenyautókat, terepjárókat, és amerikai izomautókat is ki lehet próbálni egy élményvezetés keretein belül, mindezt olyan profi versenypályákon, mint az Euro- vagy a Hungaroring. És akkor még szót sem ejtettünk a rally és drift vezetésről, vagy arról, hogy csak az Élménypláza oldalán keresztül lehet kipróbálni Magyarország legerősebb izomautóját. Kit ajándékozna meg egy Dodge Challenger Hellcat vezetéssel? 707 lóerő rejtőzik ennek a szörnyetegnek a gyomrában!

Természetesen ennél picit „nyugodtabb” ajándékokat is találhat szülinapra. Nagyobb társaság esetén például kifejezetten tudjuk ajánlani a szabaduló szobákat, amelyek kifejezetten csapatjátékra épülnek. Budapesten már rengeteget lehet találni belőlük, de az Élménypláza oldalán keresztül könnyebben átláthatja a teljes kínálatot.

Oldalakon át sorolhatnánk még, hogy milyen születésnapi ajándékokat találhat nálunk: balatoni vitorlázás, élménylövészet, saját borkóstolók és főzőtanfolyamok, saját moziterem bérlés és még sok-sok élménykupon vár arra, hogy örömöt szerezzen a születésnaposnak!