Születésnapi ajándék

Születésnapi ajándék ötletek

Sosem egyszerű valami egészen egyedi, személyre szabott meglepetéssel kedveskedni a születésnaposnak, de az Élménypláza weboldaláról bőven meríthet születésnapi ajándék inspirációt, ha már kifogyott az ötletekből. Ha felejthetetlen élményt adna ajándékba az ünnepeltnek, akkor jó helyen jár!

-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-20%Akciós
-14%Akciós
28.000,- Ft 24.000,- Ft
-10%Akciós
29.000,- Ft 26.000,- Ft
-36%Akciós
-70%Akciós
-12%Akciós
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 665 találatból

Extrém születésnapi ajándék a garantált élményekért

Kínálatunkban rengeteg olyan élménykupont találhat, amelyekkel szinte minden érdeklődési kört és korcsoportot le lehet fedni, így aztán biztos, hogy megtalálja majd azt a születésnapi ajándékot, amivel leveheti az ünnepeltet a lábáról, akár a tökéletes ajándék nőknek a cél, akár férfiaknak szóló ajándékon töri a fejét! Például, ha most épp olyan ismerőse lesz egy évvel idősebb, aki állandóan keresi az új kihívásokat és az extrém élményeket, akkor egy tandemugrás kupon pont megfelel ennek a célnak. Persze ha úgy érzi, hogy elsőre sok lenne neki kiugrani egy mozgó repülőből, akkor egy szélcsatornás lebegéssel is meglepheti, hiszen az adrenalinlöket szuper férfiaknak való ajándék lehet.

Ez tulajdonképpen egy szabadesés szimulátor, ahol kontrolláltabb körülmények között próbálhatja ki majd a résztvevő ezt az extrém élményt.

Kétkerekű és négykerekű élmények a sebesség megszállottjainak

Amennyiben úgy véli, hogy az ünnepelt a föld felszínéhez közelebbi programnak örülne inkább, akkor egy élményvezetés kuponnal is meglepheti. Mi lehetne testhezállóbb ajándék férfiaknak, mint megtapasztalni a lóerők, a száguldás és a vezetési trükkök élményét?

Ha ismerőse már gyerekkora óta rajong a dübörgő motorral felszerelt, nagy teljesítményű kocsikért, akkor ez a tökéletes ajándék születésnapra. Különféle sport- és versenyautókat, terepjárókat, és amerikai izomautókat is ki lehet próbálni egy élményvezetés keretein belül, mindezt olyan profi versenypályákon, mint az Euro- vagy a Hungaroring. És akkor még szót sem ejtettünk a rally és drift vezetésről, vagy arról, hogy csak az Élménypláza oldalán keresztül lehet kipróbálni Magyarország legerősebb izomautóját. Kit ajándékozna meg egy Dodge Challenger Hellcat vezetéssel? 707 lóerő rejtőzik ennek a szörnyetegnek a gyomrában!

Szabadulószobák nagyobb társaságoknak

Természetesen ennél picit „nyugodtabb” ajándékokat is találhat szülinapra. Nagyobb társaság esetén például kifejezetten tudjuk ajánlani a szabaduló szobákat, amelyek kifejezetten csapatjátékra épülnek. Budapesten már rengeteget lehet találni belőlük, de az Élménypláza oldalán keresztül könnyebben átláthatja a teljes kínálatot, melyben nőknek is könnyen találhat ajándékot.

További születésnapi ajándék ötletek

Oldalakon át sorolhatnánk még, hogy milyen születésnapi ajándékokat találhat nálunk: balatoni vitorlázás, élménylövészet, saját borkóstolók és főzőtanfolyamok, saját moziterem bérlés és még sok-sok élménykupon vár arra, hogy örömöt szerezzen nemcsak a felnőtteknek, hanem gyerekeknek is!

A kalandparkok és kötélpályák izgalmas, mégis biztonságos kikapcsolódást nyújtanak a kisebbeknek is, hogy az egész család együtt vághasson bele a sportos tevékenységekbe! A kihívások összekovácsolják a kisebb társaságokat, családokat, utána pedig sokáig lehet még a közösen megélt élményekről beszélgetni, így a születésnapi ajándék élménye még tovább tart majd!

Ha ünneplésről van szó, akkor nem feledkezhetünk meg a gasztronómiai kalandokról sem, ajándékozzon valódi odafigyelést és minőségi időt születésnapi ajándékként ruhák, felesleges kiegészítők és egyéb tárgyak helyett. Válogasson a legdivatosabb főzőestek, tortadíszítő tanfolyamok, borkóstolók közül, és válasszon egyedi, személyre szabott élménykupont!

Kényeztető pillanatokból sosem elég, exkluzív masszázsszalonok és day spa-k kínálatából választhat pihentető, relaxáló és egyedi kezeléseket, ami tökéletes ajándék nőknek, és a stresszoldásra vágyó férfiaknak is.