Forma Versenyautó Vezetés

Forma Versenyautó Vezetés

Forma 1 versenyautó - élményvezetés

A Forma 1 szerelmeseinek ez jelentheti a tökéletes élmény ajándékot. Akár a Hungaroring is otthont adhat egy kis lóerőkergetésnek, élményautózásnak. Profi versenyautók és csapatok várják, hogy Ön is a gázba taposson!
Ajándékba adna agy autóvezetést? Ha van olyan ismerőse, aki Forma 1 rajongó akkor ennél tökéletesebb élményajándékot nem is tudna találni. Akik eddig csak közönségként a képernyőn keresztül, vagy akár a helyszínen szurkoltak kedvenc pilótáiknak, most személyesen is átélhetik a Hungaroring élményvezetésének versenyszellemét, egyenesen egy forma autó üléséből!

A formula autóvezetés egészen más, mint más, mint a többi élményvezetés kategória. Csak ezekkel a versengés jegyében született autókkal értheti meg igazán a sofőr, hogy mit jelent a sebesség határának feszegetése. Már a különleges, rakéta-szerű alakjukból is látható: az összes F1 autó areodinamikája a lehető legnagyobb sebesség elérésének céljából van kialakítva, így az alacsony légellenállásuknak köszönhetően hihetetlenül gyorsan mennek. Ma már egy V10-es motorral rendelkező Forma 1 autó sebessége akár 2 másodperc alatt is képes elérni a 100 km/h-t, egyes pályákon pedig akár 370 km/h mellett is folyhat egy verseny! Ha pedig forma 1 rekordokra kíváncsi: az eddig elért legmagasabb sebesség 417 km/h volt!

Tegyük fel, hogy BMW formula versenyautó vezetést választ. Ezzel a forma autó vezetéssel olyan kocsit vezethet, amiben már Nico Rosberg és Sebastian Vettel versenypilóta is ült. Úgyhogy ha kíváncsi arra, hogy mit érezhettek a volán mögött, akkor vegyen részt egy DRX Ring élményvezetésen!

Formula Renault élményvezetés mellett is dönthet. Ugyanolyan profi versenycsapat fog Önnek segíteni, mint forma 1 verseny alatt minden pilótának, így garantáltan különleges (és biztonságos) élményben lehet része. Még vezetés alatt is kapja majd a tanácsokat a bukósisakon keresztül, hogy a legtöbbet kihozhassa a versenyautóból! Nincs más hátra, mint kiválasztani a Formula Renault Euroringen zajló tesztvezetését!

Amennyiben olyan élményvezetéssel lepne meg valakit, ahol a gyorsaság aligha ismer határt, akkor ennél nincs is alkalmasabb ajándék. Taposson bele a gázba, és bújjon egy igazi versenypilóta bőrébe egy forma autó tesztvezetéssel! Kevés jobb dolog van annál, mint egy ilyen felejthetetlen élményt ajándékba adni.