Forma Versenyautó Vezetés

Forma Versenyautó Vezetés

Forma 1 versenyautó - élményvezetés

A Forma 1 szerelmeseinek ez jelentheti a tökéletes élmény ajándékot. Akár a Hungaroring is otthont adhat egy kis lóerőkergetésnek, élményautózásnak. Profi versenyautók és csapatok várják, hogy Ön is a gázba taposson!

Élmények

Ajándékba adna agy autóvezetést? Ha van olyan ismerőse, aki Forma 1 rajongó akkor ennél tökéletesebb élményajándékot nem is tudna találni. Akik eddig csak közönségként a képernyőn keresztül, vagy akár a helyszínen szurkoltak kedvenc pilótáiknak, most személyesen is átélhetik a Hungaroring élményvezetésének versenyszellemét, egyenesen egy forma autó üléséből!

A formula autóvezetés egészen más, mint más, mint a többi élményvezetés kategória. Csak ezekkel a versengés jegyében született autókkal értheti meg igazán a sofőr, hogy mit jelent a sebesség határának feszegetése. Már a különleges, rakéta-szerű alakjukból is látható: az összes F1 autó areodinamikája a lehető legnagyobb sebesség elérésének céljából van kialakítva, így az alacsony légellenállásuknak köszönhetően hihetetlenül gyorsan mennek. Ma már egy V10-es motorral rendelkező Forma 1 autó sebessége akár 2 másodperc alatt is képes elérni a 100 km/h-t, egyes pályákon pedig akár 370 km/h mellett is folyhat egy verseny! Ha pedig forma 1 rekordokra kíváncsi: az eddig elért legmagasabb sebesség 417 km/h volt!

Tegyük fel, hogy BMW formula versenyautó vezetést választ. Ezzel a forma autó vezetéssel olyan kocsit vezethet, amiben már Nico Rosberg és Sebastian Vettel versenypilóta is ült. Úgyhogy ha kíváncsi arra, hogy mit érezhettek a volán mögött, akkor vegyen részt egy DRX Ring élményvezetésen!

Formula Renault élményvezetés mellett is dönthet. Ugyanolyan profi versenycsapat fog Önnek segíteni, mint forma 1 verseny alatt minden pilótának, így garantáltan különleges (és biztonságos) élményben lehet része. Még vezetés alatt is kapja majd a tanácsokat a bukósisakon keresztül, hogy a legtöbbet kihozhassa a versenyautóból! Nincs más hátra, mint kiválasztani a Formula Renault Euroringen zajló tesztvezetését!

Amennyiben olyan élményvezetéssel lepne meg valakit, ahol a gyorsaság aligha ismer határt, akkor ennél nincs is alkalmasabb ajándék. Taposson bele a gázba, és bújjon egy igazi versenypilóta bőrébe egy forma autó tesztvezetéssel! Kevés jobb dolog van annál, mint egy ilyen felejthetetlen élményt ajándékba adni.

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom