Kültéri programok Budapesten és azon kívül

Kültéri programok Budapesten és azon kívül

Olyanok számára szedtük össze ezeket az élményajándék ötleteket, akik a szabadtéri programok hívei. Ha Ön vagy ismerőse úgy véli, hogy a jó időt mindig ki kell használni, akkor ezekkel az élménykuponokkal ezt meg is tehetik! Válogasson kedvére az Élménypláza oldalán, és miután meghozta döntését irány a friss levegő és a természetközeli tájak!

Élmények

Listázva: 1-16 / 320 találatból

Oldalunkon rengeteg olyan élménykupont találhat meg, amelyekkel többféleképpen is kihasználhatja a jó időt, úgyhogy ha ütős szabadtéri program ötleteket keres, akkor jó helyen jár! Ha még eddig soha nem próbálta ki, akkor miért ne ajándékozná meg magát vagy ismerősét egy tandem siklóernyő repüléssel? Kezdőknek és haladóknak ugyanúgy remek élmény ajándék lehet, mivel olyan kupont is találhat oldalunkon, amellyel egy siklóernyő tanfolyam is részt vehet majd a szerencsés résztvevő. Az alapok elsajátítása után pedig nincs más hátra, mint repülni és élvezni a lélegzetelállítóan szép tájat!

További sportos élményeket keres? Az oldalunkon keresztül quad, segway, és offroad túrát is ajándékba adhat ismerősének. A túrázás talán a leguniverzálisabb szabadtéri program, de élménykuponjaink segítségével olyan járművekkel is megismerkedhet közelebbről, amelyeket talán még soha nem próbált ki eddig. Arról nem is beszélve, hogy jobban megismerheti Magyarország különböző természetközeli területeit. Mindezt anélkül, hogy órákig kéne gyalogolnia.

Ha pedig úgy érzi, hogy ismerőse inkább a víz közelségének örülne jobban, akkor ajándékozza meg őt egy balatoni vitorlázással! Hasonlóan túra ajándékainkhoz, akár többen is részt vehetnek egy ilyen élményen: a vitorla bérlés során egy profi kapitány követi majd az utasításaikat, de akár rá is bízhatják teljes mértékben a vitorlázás útvonalát.

Jó időben vezetni is jobb, úgyhogy érdemes élményvezetés kuponjaink közt is szétnéznie. Nem is gondolná, hogy hányféle autó volánja mögé ülhet be! Az Élménypláza oldalán keresztül BMW, Ford Mustang, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Tesla Model S, és még sok más autó vezetésére lesz lehetősége! Arról nem is beszélve, hogy az oldalunkon az ország legerősebb amerikai izomautóját is megtalálja: ez a Dodge Challenger Hellcat! Mikor próbálja ki mire képes ez a szörnyeteg?

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom