Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.

Kültéri programok Budapesten és azon kívül

Olyanok számára szedtük össze ezeket az élményajándék ötleteket, akik a szabadtéri programok hívei. Ha Ön vagy ismerőse úgy véli, hogy a jó időt mindig ki kell használni, akkor ezekkel az élménykuponokkal ezt meg is tehetik! Válogasson kedvére az Élménypláza oldalán, és miután meghozta döntését irány a friss levegő és a természetközeli tájak!

-20%Akciós
31.900,- Ft 25.500,- Ft-tól

3 nap / 2 éjszaka

7 szálláshely a természet közepén

További termékek betöltése

Oldalunkon rengeteg olyan élménykupont találhat meg, amelyekkel többféleképpen is kihasználhatja a jó időt, úgyhogy ha ütős szabadtéri program ötleteket keres, akkor jó helyen jár! Ha még eddig soha nem próbálta ki, akkor miért ne ajándékozná meg magát vagy ismerősét egy tandem siklóernyő repüléssel? Kezdőknek és haladóknak ugyanúgy remek élmény ajándék lehet, mivel olyan kupont is találhat oldalunkon, amellyel egy siklóernyő tanfolyam is részt vehet majd a szerencsés résztvevő. Az alapok elsajátítása után pedig nincs más hátra, mint repülni és élvezni a lélegzetelállítóan szép tájat!

További sportos élményeket keres? Az oldalunkon keresztül quad, segway, és offroad túrát is ajándékba adhat ismerősének. A túrázás talán a leguniverzálisabb szabadtéri program, de élménykuponjaink segítségével olyan járművekkel is megismerkedhet közelebbről, amelyeket talán még soha nem próbált ki eddig. Arról nem is beszélve, hogy jobban megismerheti Magyarország különböző természetközeli területeit. Mindezt anélkül, hogy órákig kéne gyalogolnia.

Ha pedig úgy érzi, hogy ismerőse inkább a víz közelségének örülne jobban, akkor ajándékozza meg őt egy balatoni vitorlázással! Hasonlóan túra ajándékainkhoz, akár többen is részt vehetnek egy ilyen élményen: a vitorla bérlés során egy profi kapitány követi majd az utasításaikat, de akár rá is bízhatják teljes mértékben a vitorlázás útvonalát.

Jó időben vezetni is jobb, úgyhogy érdemes élményvezetés kuponjaink közt is szétnéznie. Nem is gondolná, hogy hányféle autó volánja mögé ülhet be! Az Élménypláza oldalán keresztül BMW, Ford Mustang, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Tesla Model S, és még sok más autó vezetésére lesz lehetősége! Arról nem is beszélve, hogy az oldalunkon az ország legerősebb amerikai izomautóját is megtalálja: ez a Dodge Challenger Hellcat! Mikor próbálja ki mire képes ez a szörnyeteg?