Amerikai Izomautó Vezetés

Amerikai Izomautó Vezetés

A lóerők szerelmesei most jó helyen járnak.  Szinte biztos, hogy mindannyiunk bakancslistáján valamelyik kultikus amerikai gép vezetése előkelő helyet foglal el, így tehát nem volt más választásunk és létrehoztuk az adrenalin és gumifüst megszállottjainak ezt a kategóriát.
-50%Akciós
-25%Akciós
--120%Akciós
-50%Akciós
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 27 találatból
Az élménypláza oldalán a legjobb amerikai izomautók is megtalálhatók, hogy ha autós élményvezetést adna ajándékba ismerősének. Ha az extrémebb Hungaroring élményvezetés vonzza, akkor a Magyarországon kapható legerősebb izomautó vezetést is ajándékba adhatja: a 707 lóerős, Hemi V8 motorral rendelkező Dodge Challenger vezetés utánozhatatlan élmény ajándék.

Az izomautó vezetés azonban nem csak arról szól, hogy az ember beül egy iszonyatosan nagy teljesítményű autóba (habár egy több száz lóerővel rendelkező V8-as motor önmagában is élmény ajándék). Az amerikai izomautó márkák mögött mindig van egy történet. Ezt a magasztos autós élményt ajándékba adni nem kis dolog, de az élménypláza sok lehetőséget kínál elérhető árakon, hogy a mennydörgő izomautók olcsón kerülhessenek olyan emberek kezébe tesztvezetésre, akik igazán tudják értékelni ezeket a kultikus vasakat.

Az elérhető izomautó márkák közül a Ford Mustang GT tesztvezetésére is adódik lehetőség. Nem túlzás azt mondani, hogy ez az egy autó újjászületett legenda: 1964-ben az amerikai piacra történő bemutatása egy erőteljes termékmegjelenésével történt egy időben, ahol nem más, mint a James Bond-ot alakító Sean Connery ült a volán mögött a „Goldfinger” című filmben. Szóval gyakorlatilag azt is lehetne mondani, hogy aki Ford Mustang vezetést ajándékba ad valakinek, az lehetőséget ad az illetőnek arra, hogy hogy egy kis időre 007-es ügynökké válhasson. Emellett ez az autó hozta létre az amerikai izomautók „póni” osztályozását, ami arra utal, hogy elérhetőbb áron kezdtek el sportautókat kínálni az érdeklődőknek. Még akkor is, ha érdekes póni névvel ellátni egy 500 lóerős V8-as motort.

A vetélytárs 1979-es Chevrolet Camaro más jellegű élményvezetést nyújt: ezt a klasszikus, más korszakot visszaidéző darabot két vagy négy fős városnézésre viheti el, hogy egészen más fényben láthassa Budapestet, miközben a V8-as motor utánozhatatlan dorombolását hallgatja. Ideális élmény ajándék pároknak is, akik különleges alkalommal tennének egy kört Pest megyében. Tudta, hogy a „Transformers” filmekben szereplő „Űrdongó” robot autós formája is egy Chevrolet Camaro?