Élményajándék ötletek családoknak

Élményajándék ötletek családoknak

Nem egyszerű olyan ajándékokat találni, amelyek a család összes tagjának képesek ugyanolyan szórakoztató élményt nyújtani. Az Élménypláza oldalán viszont olyan élménykuponokat is összegyűjtöttünk, amelyek gyereknek és felnőtteknek egyaránt jó ajándékok lehetnek!

Élmények

Milyen lehet a jó ajándék családoknak? Ilyen például egy moziterem bérlés kupon! Budapesten több hely közül is lehet válogatni, ha épp közös mozizást tervezne a családdal. Ilyen élményben még biztos nem részesült: most az egész terem az Önöké lehet! Bármikor kiszaladhatnak plusz popcornért vagy üdítőért. Nézzenek meg közösen egy születésnapi videót, vagy játszanak játékkonzolon. Remek ajándék gyerekeknek és felnőtteknek is születésnapra vagy más jeles alkalomra!

Ha pedig igazán biztosra akar menni, akkor egy wellness hétvége kuponnal ritkán lehet mellényúlni. A közös leengedés biztos jót fog tenni a család összes tagjának, ugyanis a hétköznapok terhe ugyanúgy megtudja viselni a fiatalabb generációt is. Szánjanak egy kis minőségi időt egymásra, és kényeztesse el az egész családot széleskörű wellness ajándékutalványainkkal: nem is gondolná, hogy hány szálloda közül lehet választani Magyarországon!

Amennyiben viszont aktív pihenésre vágynak, és úgy érzi, hogy egy természetközeli, kimozdulós program jobbat tenne mindenkinek, akkor mit szólna egy offroad quad túrához a Pilisi dombvidéknél? Egyszerre akár 6-an is részt vehetnek ezen az egyedi programon, ugyanis 3 db 2 fős quaddal is nekivághatnak meghódítani a Pilis gyönyörű környékét. Remek élményajándék olyan családoknak, akik kihasználnák hétvégén a jó időt, és valami újat is kipróbálnának közösen. Más járművel is lehet ám ismerkedni: hasonlóan jó élményt tud nyújtani egy segway túra a Mátra csodálatos túraútvonalain. Fedezzék fel az erdőt az egyik legmodernebb gép társaságában!

Ugyanakkor, ha picit kevesebb extrém élményre vágynak, amivel ugyanúgy ki lehet használni a jó időt, és ugyanúgy jó ajándék lehet a gyerekeknek és a felnőtteknek is, akkor miért ne mennének el egy közös családi vitorlázásra? Egy igazán különleges kalanddal is meglepheti a fiatalabb generációt, ha a balatoni kalózhajó fedélzetére szállnak!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom