Hőlégballonozás

Hőlégballonozás

Ég és föld között a felhők felett, tulvilági csendben repülni - Ezt jelenti a hölégballonozás. Legyen szó születésnapról vagy egy évfordulóról, egyedi élményajándék bármilyen alkalomra.

Élmények

Hőlégballon kuponokat keres? Adjon hőlégballonozást ajándékba ismerősének vagy párjának! A hőlégballonos repülés a legmeghökkentőbb romantikus ajándék ötletek közé tartozik. Ideális ajándék pároknak évfordulóra, vagy egyéb jeles eseményre. A hőlégballon bérléssel nehéz csalódást okozni! Nézzen szét az élménypláza oldalán található hőlégballon repülés árak között, és válasszon egy hőlégballon ajándékutalványt, nem fogja megbánni ezt az élményajándékot!

Egy hőlégballonos sétarepülés Budapest, Balaton, Győr, Bercel, Hévíz és még Szekszárd felett is történhet, úgyhogy a hőlégballonozás Magyarországon még a borvidékeket is meg tudja mutatni egy új szemszögből! Hőlégballonozás kupon segítségével hazánk legszebb részeit csodálhatja meg, eddig soha nem látott szemszögből. Akár Kelet-Európa legnagyobb ballonjával is repülhet, több mint 1000 méter magasan: ilyen esetben a hőlégballonozásra csoportos élményajándékként is tekinthet! Egy hőlégballon sétarepülés Balaton környékén olyan kilátást nyújt, amiről kár lenne lemaradni!

Természetesen a hőlégballon romantikus ajándék ötletként is remekül megállja a helyét. Ilyenkor a hőlégballon sétarepülés Budapest felett történik, ahol kettesben élvezhetik az elképesztő látványt nyújtó tájat. A romantikus hőlégballonozást akár egy szív alakú hőlégballonnal is igénybe veheti! Próbálja ki a hőlégballon bérlést Budapesten: ideális élmény ajándék pároknak!

Megtalálta kiszemeltjét és mindent bevetne? Mert egy romantikus hőlégballonozás alatt arra is lesz lehetősége, hogy a hőlégballonon lánykérés történjen! A hőlégballon sétarepülés a Velencei-tó környékének egyedülálló szépségét is feltárja Önök előtt: mit szólna egy ilyen páros élmény ajándékhoz?

Hőlégballonozást ajándékba adni igazán egyedülálló élmény: ez az első légi jármű, amivel először a magasba emelkedhetett az ember. Hőlégballon kuponnal tehát minden bizonnyal olyan egyedi ajándékot adhat születésnapra, karácsonyra, vagy más jeles eseményre, amely nagy örömöt fog okozni ismerőseinek. A hőlégballonozás Magyarországon megállja a helyét, de ezt egyszerűen muszáj saját szemmel látni, hogy az ember tényleg megérthesse egy hőlégballon ajándékutalvány értékét. Egy hőlégballonos sétarepülés többet ér ezer szónál: válasszon egy hőlégballon kupont és próbálja ki!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom