Hőlégballonos Sétarepülés Magyarország egyik Legismertebb Borvidéke Felett

Válasszon opciót az élményhez:
Felnőtt Jegy
41.900,- Ft
Gyerek Jegy
29.000,- Ft
  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínSzekszárd és vidéke
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ezzel az egyedi élménnyel Magyarország egyik legszebb tájegysége felett van most lehetőség egy kis sétarepülésre. Szekszárdon a csodálatos szőlőültetvények, híres borospincék és tanyák felett hőlégballonozhat a szerencsés utas. Annak megfelelően, hogy mit szeretne látni, milyen táj felett szeretne repülni, a profi csapat kiválasztja a felszállóhelyet és már kezdődhet is a sétarepülés.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Sétarepülés közben a kellő magasságot elérve látható a Duna a Mecsek és a Villányi hegység is. Felszálló helytől függően a Gemenci erdő kis darabjába is betekintést nyerhetnek az utasok.

Részvételi információk

Az élmény 1 fő hőlégballonozását tartalmazza. Hőlégballonnal márciustól októberig lehet repülni. A repülés általában megközelítőleg 1 óra időtartamú, magassága 50-1200 méter között változhat. Csapatunk nagy repülős tapasztalattal rendelkező versenypilóták, oktatók, akik több mint ezerszer jártak odafent es ezért jó kapcsolatban vannak az égiekkel! Az időjárásra sajnos még nincs befolyása partnerünknek, így a sétarepülés csak tiszta időben és megfelelő légáramlatok esetén kerül megrendezésre a vendégek érdekében. Természetesen ha a program elmaradna partnerünk lehetőséget biztosít új időpont egyeztetésére. Ha az utasok szeretnék, akkor részt tudnak venni a ballon felállításában. A ballont minimum 2 fő megléte esetén indítják útjára!

Kiegészítő információk

Gyerek jegyet 6-14 év kor közötti, 40 kg alatti személy vehet igénybe, felnőtt,  jegyet váltott kísérővel együtt.  Ajánlott ruházat:  vízhatlan zárt lábbeli (leszállóhely földes, füves lehet), az adott időjárásnak megfelelő kényelmes ruházat. Szandál, magassarkú cipő mellőzését javasoljuk! Ajánlott plusz pulcsit vagy felsőt hozni, mivel magasan már érezhetően hidegebb van.Minden először repülő utast felavatnak a ballonos hagyományoknak megfelelően.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
29.000,- Ft-tól

Másoknak ez is tetszett még