Legyen szó egy kis Sétarepülésről Kisgéppel vagy Helikopterrel, Hőlégballonozásról vagy az extrémebb élmények kedvelői számára egy kis Siklóernyőzésről ebben az élménykategóriában megtalálja az Önnek vagy ajándékozottjának tökéletes élményt a felhők felett.

Sétarepülés Kisgépekkel

Tandemugrás

Ezek a repülős élményajándékok a mennybe fogják majd repíteni! Akár extrém élményeket keres, vagy szimplán egy nyugodtabb sétarepülést szeretne átélni Budapest felett, az élménypláza oldalán mindent megtalálhat ehhez. Idegen számára a tériszony fogalma? Akkor szálljon!

Sétarepülés kuponnal egy kisrepülőgép vezetői tanfolyamon? Megtanulhat minden alapot, ami szükséges ahhoz, hogy akár saját maga kipróbálhassa milyen egy Cessna 152 kisrepülőgép vezetése. Egy romantikus sétarepülés ideális élmény ajándék pároknak, ha nem akarna egyedül lenni a felhők között. Adjon nagyobb élménycsomagot ajándékba, és akkor a sétarepülés 4 főre is szólhat! Ha mást szeretne kipróbálni, akkor válasszon egy helikopter sétarepülés kupont, vagy ismerkedjen meg a gyrocopter repüléssel!

Amennyiben inkább testközelből szállna szembe a mélységgel, akkor egy börgöndi repülőtér tandemugrással megtudhatja, hogy milyen érzés a szabadesés. Ha kiugrana egy repülőből, akkor most ezt is megteheti! Tandemugrás kuponnal 4000 méterről ugorhat ki egy már több ezer ugrást is végrehajtott tandempilótával, szóval nem kell aggódnia, jó kezekben lesz.

Az előző lehetőséghez képest egy kicsit nyugodtabb ritmust is felvehet: nézzen szét a siklóernyő repülés árak között! A kezdők is megkapják a megfelelő oktatást egy siklóernyős tanfolyammal, amellyel akár motoros siklóernyő repülés során a 40 méteres dombok fölött szállhatnak! Ha pároknak keres ajándék ötleteket, ez is egy lehetőség! Motoros sárkányrepülés kupont is választhat, hogy ha másmilyen eszközzel szeretne a felhők közelébe jutni!

Hőlégballon kuponnal pedig közösen átélhetik, hogy milyen érzés Magyarország felett repülni! A hőlégballon sétarepülés Balaton, Győr, Bercel, és még Szekszárd felett is történhet, úgyhogy a hőlégballonozás Magyarországon még a borvidékeket is meg tudja mutatni új szemszögből! Megtalálta kiszemeltjét és mindent bevetne? Egy romantikus hőlégballonozás alatt arra is lehetősége lehet, hogy a hőlégballonon lánykérés történjen! Adjon hőlégballonozást ajándékba!

A víz felszíne felett is repülhet flyboard bérléssel, repülőgép szimulátor vezetéssel pedig egy utasszállító repülő játékban is részt vehet!