Siklóernyős Tandemrepülés | Ajándék Videofelvétel

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínTöbb helyszín közül lehet választani
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható6 hónapig

Élmény leírása

Álmodta már, hogy repül, mint a madarak? Csak a szelet hallgatva vitorlázni motorzaj nélkül, a hétköznap gondjait lent hagyva? Itt átélheti, milyen a valódi szabadság, milyen az, amikor semmi másra nem gondol, csak a pillanatra, ami éppen történik. A siklóernyős tandemrepülés különleges élményt nyújt. Ez a repülés legközvetlenebb módja, és mivel az utas elöl helyezkedik el, a kilátása teljesen zavartalan. Siklóernyőzés közben 400-500 méter magasra emelkednek. Az arcán érzi a levegő áramlását és a levegőben lógó lábai alatt látja a tájat, mintha csak egy fotelben ülne, több száz méter magasan.

Ajándék

A siklóernyőzésről készült kamera felvételt a résztvevő megkapja ajándékba, melyhez csak egy adathordozót ( MicroSD min. 4GB) szükséges magával vinnie.

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Választható helyszínek, időjárás függvényében: Gödöllő, Tura, Kartal melletti csörlőpályák, ahonnan tiszta időben látszik a Mátra, Magas-Tátra, Dunakanyar, Vác, Jászság, M3-as autópálya. A csörlős felszállás sokkal egyszerűbb a hegyi repüléssel szemben, mert nem kell felmenni a hegyre, könnyebb a felszállás és a széljárásokhoz is kevésbé kell igazodni, illetve itt a talajhoz képest jóval nagyobb a tiszta magasság.

Részvételi információk

A voucher 1 fő siklóernyős tandemrepülését tartalmazza. A repülési idő körülbelül 10 perc. Ez függ a súlytól, a repülési manőverektől és a légköri viszonyoktól is. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt várakozni kell a starthelyen (túl erős/gyenge szél, nem optimális szélirány), sőt szélsőséges esetben a repülést le kell mondani aznapra, hiszen első a biztonság.18 év alatt szülői kíséret és írásos beleegyezés szükséges, illetve a repülést befolyásoló betegségekről tájékoztatni kell a pilótát (pl.epilepszia, cukorbetegség stb).

Kiegészítő információk

A tandemrepülés fizikai feltételei: minimum 10 év, maximum 65 év  és maximum 120 kg. Fontos, hogy képes legyen 5-10 lépéses intenzív futásra, mely a fel-és leszálláshoz szükséges.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
24.990,- Ft

Másoknak ez is tetszett még