Siklóernyőzés

Siklóernyőzés

Most egy igazán felejthetetlen és egyedi élményben lehet része, ahol nincs más dolga csak rábíznia magát egy profi tandempilótára és megtapasztalni a siklóernyőzés felejthetetlen élményét. Persze a bátrabbak akár saját maguk is kipróbálhatják, hogy mit is tudnak pilótaként.

Élmények

Siklóernyőzés ajándékba? Ilyen egyedi élménnyel is meglepheti ismerősét, nézzen szét az élménypláza oldalán a siklóernyős kuponok és a siklóernyő repülés árak között! A kezdők is megkapják a megfelelő oktatást egy siklóernyős tanfolyam kuponnal, ami után akár motoros siklóernyő repüléssel szállhatnak 40 méteres dombok fölött! Találjon ajándék ötleteket pároknak az élménypláza segítségével: egy siklóernyőzés kupon remek élmény ajándék pároknak is!

A siklóernyős tanfolyamokkal Budapesten elsajátíthat minden szükséges alapot, hogy bármilyen siklóernyős repülés kupont gond nélkül kihasználhasson. Ha már túl van egy siklóernyő oktatáson, vagy már volt korábbi tapasztalata, akkor siklóernyős tandemrepüléssel Budapesten a repülés leírhatatlan élményét élheti át, miközben szép lassan lebeg a főváros környéke felett. Ezzel a tandem siklóernyőzés kuponnal olyan egyedi ajándékot adhat át, amitől egyáltalán nem kell félnie ismerősének: nincs se zuhanás, se száguldás, és egy profi tandempilóta is segítségére lesz. Ha pedig romantikus ajándék ötleteket keres, akkor egy tandem siklóernyőzés kupon igazán különleges ajándék pároknak, ahol egy nyugodt, de mégis egyedi élmény keretében élvezhetik egymás társaságát. Válasszon bátran siklóernyős tandemrepülést pároknak! A siklóernyős kuponok már csak Önökre várnak!
Adjon motoros siklóernyőzést ajándékba! Ez már egy picit gyorsabb ritmusú siklóernyős repülést lesz: a tandem motoros siklóernyőzés során egy háromkerekű motoros trájkkal fog majd repülni Hatvan felett! Profi pilóta és felszerelés kíséretében a legnagyobb biztonságban élvezheti ezt a különleges élményt. Próbálja ki a motoros siklóernyő repülést!

Láthatja, hogy az élménypláza oldalán repülős élményajándékokkal is meglepheti szeretteit. Motoros siklóernyőzést ajándékba adni nem kis dolog, és akár egyéni, akár páros élmény ajándékot keres, biztosan nagyon fognak örülni egy ilyen különleges meglepetésnek. Ne habozzon, egy siklóernyő repülés kuponnal biztosan nagy sikert fog aratni! Válogasson bátran a különböző siklóernyős tanfolyam árak közül az élménypláza oldalán: egészen biztos, hogy ismerőse élete egyik legélvezetesebb oktatásán fog részt venni!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom