• elmeny-ajandek-kuponok
  2021. JANUÁR 11.

  Élmény ajándék kuponok: kezdjen neki az új évnek valami különlegessel!

  Az ünnepek után sosem egyszerű visszatérni a szürke hétköznapok teendőihez, hiszen fejben még mindannyian a karácsony varázsában élünk. Annál fontosabb, hogy családtagjainkkal és barátainkkal olyan programokat szervezzünk, amelyeknek köszönhetően újult erővel eshetünk neki az új év kihívásainak. Az Élménypláza pontosan ebben tud Önnek segíteni: a következő cikkben több olyan élmény ajándék kupon javaslatot is összegyűjtöttünk, amivel könnyen megfűszerezheti a mindennapjait!
 • elmeny-ajandek-unnepekre-karacsonyra
  2020. DECEMBER 06.

  Élmény ajándékok az ünnepekre: mit érdemes választani?

  Ismét eltelt egy év, és közelednek a karácsonyi ünnepek. Még ha jelenleg nehezebb időket is élünk a koronavírus járvány miatt, az online vásárlás előnyeit kihasználva 2020-ban is biztonságosan gondoskodhatunk az ünnepi bevásárlásról.  Amennyiben inspirációhiányban szenved, és nem biztos abban, hogy mivel szerezhetne örömöt a családtagoknak és közeli barátoknak, akkor ez a cikk Önnek szól!
  Élményt ajándékba adni még mindig az egyik legszebb dolog, amivel meglephetjük szeretteinket karácsonyra: íme egy pár javaslat az Élménypláza széles kuponkínálatából!
 • elmeny-ajandek-otletek-nevnapra-noknek-ferfiaknak
  2020. NOVEMBER 19.

  Élmény ajándék ötletek névnapra nőknek és férfiaknak

  A névnap megünneplésének szokása országonként változó: van, ahol ünneplik, de kevésbé jeles eseménynek, számít, mint a születésnap, de olyan ország is van, ahol ugyanolyan fontos szerepet tölt be. Arra is van példa, hogy eleve nem ünneplik, vagy egyszerűen kiment a divatból.
  Ha viszont Ön is azok közé tartozik, aki imádja meglepni szeretteit névnapjuk alkalmából, akkor Önnek szól ez a cikk: a következőkben több olyan élményajándék ötletet szedtünk össze névnapra, amelyekkel női és férfi ismerőseinek is nagy örömöt szerezhet!