• elmenyajandekok-ferfiaknak
  2019. JÚLIUS 17.

  Férfiaknak keres élmény ajándékokat?

  Kollégák, barátok, édesapák, férjek: a következő ajándékok leginkább nekik szólnak. Úgyhogy ha eddig lázasan böngészett az ügyben, hogy valamelyik férfi ismerősének találjon egy egyedi ajándékot, akkor talán tovább nem is kell keresnie. Nézze át felsorolásunkat: ki tudja, lehet, hogy pont valami hasonlónak fog a legjobban örülni az ajándékozott!
 • egyedi-szuletesnapi-ajandek-otletek
  2019. JÚLIUS 04.

  A legegyedibb születésnapi ajándék ötletek

  Nehéz dolog tökéletes szülinapi ajándékot találni. Mindannyian olyat szeretnénk átadni a szeretteinknek, ami eltér a szokásostól, és egyértelműen jelzi, hogy sokat gondoltunk az illetőre. Talán az egyik legegyedibb dolog, amivel meglephetjük az ünnepeltet, az az, ha élményt adunk ajándékba neki. De mégis milyen élményt? A következőkben 10 olyan szülinapi ajándék ötletet fogunk felsorolni, amivel szinte biztos, hogy levehetjük a születésnapost a lábáról.
 • rally-vezetes-ajandekba
  2019. JÚLIUS 03.

  Mit tenne, ha rally vezetést kapna ajándékba?

  A rally autó vezetés közel sem mondható tipikus élménynek, mivel nem feltétlen aszfaltos pályán zajlik a száguldozás. Ha érzünk magunkban annyi bátorságot, hogy így is részt vegyünk egy ilyen élményvezetésen, akkor olyan pályákon tehetjük próbára magunkat, mint a gyáli autocross pálya, a pusztacsaládi rally cross terep, vagy a nagykállói rally pálya. Aggódni azonban persze nem kell, mert mindenképpen kapunk egy kis rally vezetéstechnikai oktatást az élményvezetés megkezdése előtt. Ráadásul olyan autókba ülhetünk be, amelyekkel híres pilóták is versenyeztek már. A következőkben pont ezeket a rally versenyautókat fogjuk bemutatni, amelyeket mind kipróbálhatunk egy élményvezetés kuponnal!