• legjobb-szabaduloszobak-budapesten
  2019. MÁRCIUS 21.

  Melyek a legjobb szabadulószobák Budapesten?

  Ma már a legjobb csapatépítő játékok közt tartják számon a szabadulószobákat, mivel gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tudnak egy szórakoztató fejtörőt nyújtani. Éppen ezért a különféle szabadulószoba kuponok és utalványok remek élmény ajándékként tudnak szolgálni születésnapra, vagy bármilyen más jeles alkalomra is. Ma már viszont akkora a választék, hogy a bőség zavara picit megnehezítheti a választást. Ennek megkönnyítéséhez nézzük meg, hogy mégis milyen szabadulós játékok közül lehet ma már válogatni a fővárosban!
 • massazs-utalvany-budapest
  2019. MÁRCIUS 18.

  Nem is gondolná, hogy hányféle masszázs utalványt használhat fel Budapesten

  Ki ne szeretné a kényeztető ajándékokat? Nem véletlenül örvendenek olyan nagy népszerűségnek a wellness kuponok Magyarországon. A wellness szállásokon kívül azonban más kényeztető élményeket is felkereshetünk, ha nem egy hétvégét felölelő programon szeretnénk részt venni, és éppen nincs kedvünk egy nekünk megfelelő szálloda után kutatni. Erre nyújtanak ideális lehetőséget a különféle masszázs utalványok és Day Spa csomagok Budapest több pontján is. Ha valamelyik ismerősének az utóbbi időkben csak a rohanásról szóltak a napjai, akkor nehezen tud mellélőni egy ilyen élmény ajándékkal: csak hátra kell dőlni, és élvezni a kényeztetést!
 • forma-auto-vezetes-hungaroringen
  2019. MÁRCIUS 15.

  Forma autó vezetés a Hungaroringen: száguldjon ugyanúgy, mint egy versenypilóta!

  A forma 1 versenyzés kultusza megkérdőjelezhetetlen. Olyan kaliberű eseményről van szó, akár egy foci világbajnokság: felfoghatatlan mennyiségű pénzmozgás, hatalmas szponzor jelenlét, és a már-már márkává vált versenypilóták, akik évről évre megküzdenek az óriási presztízst jelentő első helyezettért. A háttérben pedig természetesen egy tengernyi rajongó szemei figyelik minden évben a Formula-1 nagydíj izgalmait, amely Magyarországon is rendelkezik releváns jelenléttel. Legyen az helyszínen a tömeggel együtt tombolva, vagy otthon bekuckózva a képernyő előtt, a forma autó vezetés sokunk számára egy szívhez szóló közösségi esemény. Egy élményvezetés kupon segítségével viszont már mi is kipróbálhatjuk, hogy milyen érzés egy ilyen versenyautóban száguldozni a Hungaroringen!