• exkluziv-ajandekok-noknek-ferfiaknak
  2019. SZEPTEMBER 16.

  Exkluzív ajándékok nőknek és férfiaknak igazán különleges alkalmakra

  Mindannyiunknak az életében vannak olyan pillanatok, amelyek megérdemelnek egy különleges ünneplést. Szerencsére bőven tudunk válogatni olyan egyedi élményajándékok közül, amelyek megfelelnek ennek a célnak. A következőkben pont ilyeneket fogunk felsorolni: exkluzív élményautózások Budapesten és a városon kívül, partybusz és limuzin bérlés, és még olyan különleges járgányok bérlése, amelyekkel garantáltan felejthetetlenné tehetjük életünk legjelesebb eseményeit. Úgyhogy akár szalagavatóra, születésnapra, esküvőre, évfordulóra, vagy netán legénybúcsúra vagy lánybúcsúra keresünk egyedi ajándék ötleteket, a következő listából biztosan meríthetünk inspirációt. Nekünk már csak azt kell eldönteni, hogy vajon melyik élményajándék kupon felelhet meg legjobban az adott esemény méltó megünneplésére!
 • vezetestechnikai-trening-kuponok
  2019. SZEPTEMBER 02.

  Ilyen vezetéstechnikai tréning kuponok közül válogathatunk

  A jó pap holtig tanul! Teljesen mindegy, hogy épp most szereztük meg a jogsit, vagy már megedzett vezetők vagyunk, mindig lehet mit tanulni vagy gyakorolni egy vezetéstechnikai tréningen. Ráadásul élményajándékként is megállják helyüket, hogyha ismerősünket valami hasznosabbal szeretnénk meglepni. Egy ilyen program keretén belül ugyanis saját autóval felfrissítheti majd tudását, vagy megtanulhat különlegesebb, izgalmasabb vezetéstechnikákat is olyan amerikai izomautók volánja mögött, mint a Ford Mustang BOSS 302. Arról nem is beszélve, hogy remek lehetőséget nyújtanak a vezetéstechnikai tréningek ahhoz, hogy felkészüljünk egy élményvezetésre álmaink autójával! Ugyanis miután úgy érezzük, hogy eleget gyakoroltunk, többféle autót is kipróbálhatunk egy élményvezetés kuponnal!
 • rally-vezetes-ajandekba
  2019. AUGUSZTUS 19.

  Mit tenne, ha rally vezetést kapna ajándékba?

  A rally autó vezetés közel sem mondható tipikus élménynek, mivel nem feltétlen aszfaltos pályán zajlik a száguldozás. Ha érzünk magunkban annyi bátorságot, hogy így is részt vegyünk egy ilyen élményvezetésen, akkor olyan pályákon tehetjük próbára magunkat, mint a gyáli autocross pálya, a pusztacsaládi rally cross terep, vagy a nagykállói rally pálya. Aggódni azonban persze nem kell, mert mindenképpen kapunk egy kis rally vezetéstechnikai oktatást az élményvezetés megkezdése előtt. Ráadásul olyan autókba ülhetünk be, amelyekkel híres pilóták is versenyeztek már. A következőkben pont ezeket a rally versenyautókat fogjuk bemutatni, amelyeket mind kipróbálhatunk egy élményvezetés kuponnal!