Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
 • ijaszat-kezdoknek
  2020. JANUÁR 20.

  Íjászat kezdőknek: bármikor belevághat!

  Az íjászat harcmodorként és sportként is nagy múltra tekint vissza. Napjainkban szerencsére sokkal elérhetőbb élménnyé vált, amit egy íjászat kuponnal bármikor ki is használhatunk, akár Budapesten, akár máshol ismerkednénk meg ezzel a különös sporttal. Ha már régóta vágyunk arra, hogy próbára tegyünk képességeinket a nyílvesszők kilövésével, akkor kár lenne, ha nem élnénk ezekkel a lehetőségekkel! Arról nem is beszélve, hogy akár felejthetetlen élményajándékkal is meglephetjük valamelyik ismerősünket. Ha akad olyan a baráti körünkben, akinek régi vágya kipróbálni az íjászatot, akkor különösen nagy örömöt szerezhetünk neki ezzel! Már csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik íjászat kuponnal fogjuk őt meglepni!
 • paintball-kupon
  2020. JANUÁR 06.

  Indítsa az új évet egy paintball kuponnal!

  A szilveszteri ünneplés után mindenki egy picit fáradtan tér vissza a mindennapok rutinjához. Érthető, hiszen még mindannyian egy picit az ünnepek varázsában élünk: egyszerűen nehéz belőle felébredni. Ezért is fontos olyan programokat megszervezni barátainkkal és családunkkal, amelyekkel motiválhatjuk magunkat arra, hogy újult erővel essünk neki az új évnek. Az Élménypláza oldalán rengeteg ilyen ötletet találhatunk. Telis tele van olyan élményajándék kuponnal, amikkel nem csak kellemes meglepetést szerezhetünk egy ismerősünknek, de akár egy adrenalintól hemzsegő közös programot is szervezhetünk a társaságunkkal! A választék szinte zavarbaejtő tud lenni, ugyanakkor egy dolog biztos: egy paintball kuponnal szinte garantált a siker!
 • teli-elmeny-ajandekok
  2019. DECEMBER 16.

  Téli élmény ajándékok: a rossz időt is ki lehet használni!

  Nem mindenki rajongója a téli időjárásnak, pedig ebben a hidegebb évszakban is bőven gazdagodhatunk új élményekkel. Habár kétségtelenül megvan annak a hangulata, ha már csak betakarózunk az otthonunkban, és egy forró ital társaságában nézünk egy részt a kedvenc sorozatunkból, de rengeteg új téli élményeket átélhetünk, ha egy picit is utánanézünk a dolognak. Még Magyarországnak is megvan a sajátos téli világa, egyszerűen fel kell fedezni! Ugyanakkor meg nem is muszáj feltétlen szabadtéri programot találnunk, ha valóban főellenségként tekintünk a hidegre: elég, ha tudunk arról, hogy hol van lehetőség minőségi időtöltésre!