• lamborghini-vezetes-ajandekba
  2019. MÁJUS 23.

  Adott már valakinek Lamborghini vezetést ajándékba?

  Lamborghini: a „másik olasz legenda” a Ferrari mellett. Nem véletlen szokták egymás mellett emlegetni a két felsőkategóriás sportautó nevét, ugyanis sokkal jobban összefonódik a történetük, mint elsőre gondolnánk. Nincs mit irigyelnie a Lamborghini-nek, ugyanis szinte rögtön hatalmas népszerűségre tett szert még a Ferrari jelenléte mellett is, és hasonlóan riválisához a luxus és a gyorsaság szimbólumává vált a sportautók világában. Ez a népszerűség a filmiparban is megmutatkozott. Az Olasz meló film felejthetetlen kezdő jelenetében egy Miura P400S modell a főszereplő, a Christopher Nolan rendezte Batman trilógiában pedig nem más, mint Bruce Wayne vezet egy Lambhorgini Murcielago-t. Úgyhogy valami igazán különlegessel szeretnénk készülni, akkor ismerőseinket is megajándékozhatjuk egy Lambhorgini élményvezetéssel. Nekünk csupán a helyszínről kell döntenünk!
 • wellness-hetvege-kupon-ajandekba
  2019. MÁJUS 17.

  Mikor kapott utoljára wellness hétvége kupont ajándékba?

  Magyarországon talán a legnépszerűbb élményajándéknak számít a wellness hétvége, ugyanis ezeket a kuponokat keresik fel a legtöbben. Nem véletlen, hiszen még ha közhelynek is hangzik, a mai rohanó világban sokkal egészségesebb tudd lenni egy ilyen szünetet tartani, mint elsőre gondolnánk. Ráadásul többről van itt szó, mint maga az ajándék tárgya. Még a kényelmes szállás és a jó meleg gőzfürdők is elsősorban arra adnak lehetőséget, hogy minőségi, stresszmentes időt tölthessünk el azzal az emberrel, akit a legjobban szeretünk a világon. Úgyhogy amennyiben úgy érezzük, hogy már bőven ránk férne egy kis pihenő, vagy, hogy rég mozdultunk ki kettesben párunkkal, akkor érdemes lehet nekünk is választani egyet a megannyi wellness kupon közül.
 • kalandparkok-gyerekeknek-felnotteknek-magyarorszagon
  2019. MÁJUS 14.

  Kalandparkok gyerekeknek és felnőtteknek Magyarországon

  Ha olyan szabadtéri programot keresünk, amiben szinte bárki örömét lelheti, picit sportos is, de nem túrázás, akkor Magyarország különböző kalandparkjai közül érdemes válogatnunk. Egy kalandpark kupon ráadásul kitűnő ajándék ötlet lehet szülinapra, vagy akár egy rendhagyó évfordulóra: párunkkal együtt is olyan közös élményben részesülhetünk, amit sokáig fogunk még emlegetni. Csapatépítő programokhoz is nagyon népszerű választásnak bizonyulnak, úgyhogy akár egy céges kiruccanásra is javasolhatjuk őket kollégáinknak. Akkor is jó döntésnek bizonyulhat egy kalandpark ajándékutalvány, ha gyerekeknek keresünk egy egyedi ajándékot: nem is fognak tudni mit kezdeni örömükben! Nekünk már csak az a dolgunk, hogy összeszedjünk egy kalandra vágyó társaságot, és kiválasszuk a számunkra legtetszetősebb kalandparkot!