• flyboard-kupon
  2019. NOVEMBER 04.

  Kár lenne kihagyni ezt a flyboard kupont!

  Amikor már azt gondolnánk, hogy nem lehet már még izgalmasabb, vagy még őrültebb extrém vízi élményt kitalálni, akkor mégiscsak megjelenik egy új sport, ami képes minden eddigi elvárást felülmúlni. Ez a flyboard. Gyakorlatilag olyan, mintha felszerelnének minket egy jetpack-kel ami egy nagy erejű vízsugarat lő ki magából, aminek segítségével nem csak a víz felszínén tudunk ki-be ugrálni, hanem akár lebeghetünk is 8-10 méterrel a felszín felett! Még ha komplikáltnak is hangzik elsőre, valójában nagyon felhasználó barát sportról van, úgyhogy érdemes legalább egyszer kipróbálnunk: kevés ehhez fogható élmény létezik. Ha pedig kalandvágyó ismerősünknek szeretnénk kedveskedni, ne habozzunk flyboard kupont adni neki ajándékba!
 • wakeboard-budapest
  2019. OKTÓBER 17.

  Már nem kell messze menni: wakeboardozni Budapesten is lehet!

  A wakeboardozás népszerűsége máig megkérdőjelezhetetlen, elég csak egyszer is látni, hogy milyen tömegek rohanják meg a Balaton összes olyan pontját, ahol ezt a vízi sportot lehet űzni. Szerencsére ma már nem muszáj leutazni a Balaton parthoz, hogy szelhessük a víz habjait a boardunkon, mivel a budapesti Városliget tavánál is van már wakeboard pálya! Remek extrém élmény ajándék azoknak, akik imádják a víz közelségét, nyáron lehűtenék magukat egy picit a forró nap után, vagy egyszerűen adrenalinvadászként tekintenek magukra és mindig lesik az új, izgalmas kihívásokat. Ha pedig Budapesten élünk, nyáron akár még hétközben, munka után is tehetünk egy pár kört a városligeti tavon!
 • porsche-elmenyvezetes
  2019. OKTÓBER 01.

  Miért ne próbálna ki egy Porsche élményvezetést?

  Egy menő sportautó vezetése már nem csak távoli álom, Magyarországon ugyanis több olyan élményvezetés kupon közül is válogathatunk, amelyekkel többféle nagy teljesítményű kocsit is kipróbálhatunk. Az ilyen sportautók között méltó helyet foglal el a Porsche: elég egyszer is részt venni egy ilyen élményvezetésen, hogy megértsük, miért rendelkeznek ekkora presztízzsel a német autómárkák. Kipróbálhatjuk a közönségkedvenc Porsche 911-et olyan professzionális versenypályákon, mint a hatalmas DRX Ring vagy Forma 1-es futamokról híres Hungaroring, de akár Budapest utcáin is részt vehetünk egy nem mindennapi élményvezetésben a Porsche 997 volánja mögül. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy saját magunkat szeretnénk megajándékozni, vagy valamelyik közeli ismerősünknek szeretnénk valóra váltani a gyerekkori álmát!