• Esti programok Budapesten a tökéletes kikapcsolódáshoz
    2022. DECEMBER 20.

    Esti programok Budapesten a tökéletes kikapcsolódáshoz

    Esti programokat keresel Budapesten? Válogass kedvedre az ÉlményPláza gyűjtéséből és fedezd fel a várost!.

    A nehéz munkanapok után kétségkívül mindenkinek jól esik az igazán megérdemelt pihenés: családdal, barátokkal vagy egyedül, de mindenképpen érdemes tudatosan betervezni időről-időre egy-egy esti programot. Hiszen az tényleg nem kérdés, hogy a mai rohanó és stresszes világban hatalmas szüksége van az embernek a szórakozásra és a feltöltődésre. 

    Nem kell feltétlen minden alkalommal nagy dolgokban gondolkodni, amikor esti programokat szervezünk. Akár egy közös filmnézés a családdal, egy vacsora a barátokkal vagy egy kellemes séta a környéken is kellőképpen pihentető programlehetőség lehet. Azonban pár hetente érdemes kimozdulni otthonról - na meg a komfortzónánkból -, és kipróbálni valamilyen nem hétköznapi, különleges programot - az biztos, hogy abszolút felejthetetlen élményekben lehet részünk!

    Budapest a lehetőségek városa

    A nagyobb városok megannyi izgalmas programlehetőséget rejtenek magukban, Budapest pedig különösen az élen jár ebben itthon. Épp emiatt biztosak vagyunk abban, hogy a fővárosban bárki megtalálhatja a kedvére való tökéletes esti programot. 

    Budapest kétségkívül a lehetőségek városának számít:

    • Városnézésben verhetetlen, a kivilágított Budai Vár, a Parlament vagy a Halászbástya az esti órákban szinte lélegzetelállító látványt nyújt.

    • Az éjszakai élet elképesztően pezsgő: ikonikus romkocsmák, rengeteg koncert és szórakozóhelyek tömkelegéből választhatunk.

    • A sport és adrenalinfüggők sem maradnak program nélkül: egy esti stresszlevezető boxedzés, egy izgalmas élménylövészet vagy egy lézerharc a barátokkal bármikor elérhető az éjszakai programok között.

    • A gyerekprogramok Budapesten is megszámlálhatatlan lehetőséget nyújtanak: a bábszínháztól kezdve játszóházakon át minden található a palettán.

    • Romantikából sincs hiány: budapesti fürdők, hangulatos éttermek és sétahajókázás mind-mind opció egy tökéletes randira.

    Gyakorlatilag egy végtelen listát lehetne készíteni az esti programok kapcsán, szinte minden napra ki lehet találni egy teljesen új alternatívát Budapesten. Mi most összeszedtünk néhány ötletet, hogy megkönnyítsük a programszervezést!

    Adrenalin estére a barátokkal

    Ha a barátokkal terveztek egy igazán különleges esti programot és egy kis izgalmat is szeretnétek belecsempészni a napba, akkor az alábbiak biztosan tuti választásnak számítanak!

    1. Szabadulószoba, ha nyomozásra vágytok

    A szabadulószobákban tulajdonképpen egy igazi hús-vér FBI nyomozó bőrébe bújhattok: az egyre fogyó idő nyomása alatt az adrenalin csak úgy száguld majd bennetek és folyamatosan hajt előre, hogy újabb és újabb nyomokat fedezzetek fel a szobában. A rejtély felgöngyölítése sosem egyszerű feladat, de épp emiatt nagyon szórakoztató esti program. Rengeteg tematikus szoba közül válogathattok: a Helyszínelők, a Gyűrűk ura vagy akár - erősebb idegzetűként - a Fűrész világába is belecsöppenhettek. A nagy izgalmakat pedig érdemes egy fröccs vagy egy sör mellett leöblíteni valamelyik hangulatos budapesti romkocsmában!

    2. VR szimulátorok, ha kiszakadnátok a valóságból

    Több mint 100 különböző világot próbálhattok ki a VR játékok által. A virtuális valóság szimulátorok szó szerint kiszakítanak a hétköznapokból és elrepítenek egy teljesen új, ismeretlen világba. És lehet, hogy pont erre van szükségetek egy kemény munkanap után! Csapatban is könnyedén tudtok játszani, akár egymás ellen vagy egymás mellett is küzdhettek a játékokban. Amire érdemes figyelni, hogy sportos öltözékben érkezzetek, hiszen kellően megmozgatjátok majd magatokat a program közben.

    3. Szélcsatorna, az igazi szabadesés élménye

    A szédületes szélcsatorna kipróbálása egy igazán extrém és nem mindennapi programot ígér a szürke hétköznapokon. A Skyward szélcsatornában megtapasztalhatjátok a szabadesés élményét, lényegében azt, hogy milyen is lenne kiugrani egy repülőgépből. 200-250 km/h-s sebességgel zuhanhattok a semmiben anélkül, hogy bármilyen veszélytől tartanotok kellene: teljesen biztonságos körülmények között élhetitek át ezt az egyedi élményt. A tériszonnyal küzdő adrenalinfüggő barátoknak ez biztosan hatalmas kaland lesz!

    Városnézés és buli egyben

    Korábban már említettük, hogy az esti programok Budapesten kifejezetten sok lehetőséget tartogatnak a bulizni vágyóknak. Bizonyos alkalmakkor pedig érdemes egy kicsit jobban kirúgni a hámból. Egy kerek évszámú születésnapot, egy legénybúcsút vagy egy lánybúcsút megspékelhettek egy limuzin bérléssel. Egy estére kipróbálhatjátok, milyen a világsztárok élete és a kiválasztott buli helyszínére egy menő limuzinnal gördülhettek be. Nem mellesleg pedig a fővárost egy teljesen új oldaláról ismerhetitek meg. A városban száguldva a tetőablakon keresztül gyönyörű látványban lehet részetek. Kétség sem fér hozzá, hogy ez az utazás egy örök emlékké válik majd!

    Romantikus esti programok: ketten a városban

    Ha a pároddal közös esti programot keresel, akkor jó helyen jársz. A romantikus programok Budapesten elképesztő lehetőségeket rejtenek magukban, és ezekkel a programokkal egyértelműen nagy meglepetést okozhatsz szerelmednek. Azt kell most csak eldöntened, hogy melyik jobbnál jobb ötletet valósítsd meg a következő randitokon!

    1. Gasztro kalandozások kettesben

    Az esti randivacsorát megspékelheted egy kicsit, ha valamilyen extrémebb gasztroélményt választasz a szokásos étterem helyett. Például egy illatvacsora során különböző fűszereket különleges módon kóstolhattok meg, vagy részt vehettek egy borkóstolón, ahol igazán minőségi és zamatos italokkal ismerkedhettek meg.

    2. Amikor a kényeztetésé a főszerep

    A fárasztó napotokat zárhatjátok egy pihentető páros masszázzsal, vagy akár egy romantikus estével valamelyik budapesti fürdőben. De igazából bármilyen kényeztető wellness program szuper választás, ha egy kicsit elvonulnátok és lelassulnátok a hétköznapi rohanásból.

    3. Romantikázás a Dunán

    Az éjszakai Duna rendkívül titokzatos és romantikus hangulatot teremt egy randi számára. Budapesten végighajózva szebbnél szebb látványban lesz részetek, hiszen a kivilágított nevezetességek gyönyörű hátteret biztosítanak a vacsorához és a kulináris élvezetekhez. A sétahajókázás valóban egy kihagyhatatlan romantikus program!

    Rossz az idő? Beltéri lehetőségek széles tárháza vár! 

    Budapest a hideg vagy esős időben is jól vizsgázik, hiszen még ilyenkor is számos programlehetőséget tartogat minden korosztály számára: mehettek például színházba vagy moziba, de akár a szelfimúzeumot is kipróbálhatjátok. A lényeg, hogy nem kell megijedni, ha esetleg rossz az idő a kitűzött napon, mert jó eséllyel és gyorsan találtok magatoknak újabb esti programot! Hoztunk két ötletet, amikre lehet, nem is gondolnátok elsőre!

    1. Főzőtanfolyamok, ami egyben vacsorát is jelent

    Az olasz, a francia vagy a latin-amerikai konyha trükkjeit is megtanulhatjátok egy este során Budapesten. Számtalan főzőtanfolyamot találhattok a fővárosban, ahol a több fogásos vacsora elkészítését elsőkézből ismerhetitek meg. A nagyon nagy előnye ezeknek a tanfolyamoknak, hogy a végén meg is ehetitek, amit főztetek, így gyakorlatilag 2 az 1-ben programot kaptok: főzőtanfolyam és vacsora egycsapásra! 

    2. Izgalmas workshopok, akár gyerekekkel

    Virágkötés, sminkelés, bútorkészítés, élményfestés vagy ékszerkészítés - bámulatos workshopokat találhattok Budapesten! A workshopokon könnyedén elsajátíthattok valamilyen hasznos, új ismeretet, amiket a későbbiekben is tudtok alkalmazni. És akár gyermekekkel, vagy akár egyedül is részt vehetünk ezeken az esti programokon!

    Budapest esténként vitathatatlanul különleges élményekkel vár mindenkit, aki valamilyen érdekes vagy izgalmas kikapcsolódásra vágyik. Mi azt javasoljuk, hogy havonta legalább egyszer érdemes valamilyen különleges programot estére beiktatni, hogy rendszeresen feldobjuk a szokásos hétköznapokat!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom