Workshopok

Workshopok

-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-16%Akciós
-20%Akciós
11.900,- Ft 9.520,- Ft
-34%Akciós
15.000,- Ft 9.900,- Ft
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 44 találatból
Workshop ajándékba? Ha van olyan ismerőse, aki kiélné a kreativitását, az roppantul fog örülni egy kreatív workshopnak Budapesten. Rengeteg egyedi ajándék ötlet közül válogathat! Ismerkedjen meg a workshop helyszínekkel Budapesten és adjon kitűnő élmény ajándékot pároknak! Bútortuning tanfolyam, virágkötészet tanfolyam, élményfestészet, szappankészítő tanfolyam vagy akár páros főzés ajándékba…melyiket fogja választani?

A lakberendező vágyait bárki kiélheti egy bútortuning tanfolyammal. Ezen a 3 órás kurzuson nem csak bútortuning ötletekkel gazdagodhat, hanem meg is tanulhatja a bútorfelújítás, lakkozás, festés, és fakezelés rejtelmeit. Praktikus és egyedi élmény ajándék azok számára, akik már unják régi bútoraikat. Bútortuning tanfolyammal az új bútoroknak a költségét is megúszhatja!

Virágkötészet tanfolyammal Budapesten minden szükséges tudást megkaphat ahhoz, hogy saját ízlése szerint a legtöbbet hozza ki egy virágcsokorból. Megtanulhatja a különböző csokorkötési technikákat, és jeles eseményekre is elsajátíthat díszítési ötleteket.

Szappankészítő tanfolyammal Budapesten elsajátíthatja a házi szappan készítés rejtelmeit. Otthon elkészített kozmetikumoknál a legszámottevőbb előny az, hogy Ön dönti el, hogy milyen alapanyagokat használ, úgyhogy hogy megéri szappankészítés tanfolyamon részt venni!

Élményfestés Budapesten kuponnal is megoldható: akár meg is lepheti párját saját költeményével! Ilyen személyes egyedi ajándékkal biztosan nagy sikert arat majd kedvesénél, ne habozzon az élményfestészet lehetőségével élni! Ha pedig inkább közösen töltenének időt, akkor vegyenek részt egy páros főzőtanfolyamon Budapesten! Ideális élmény ajándék pároknak: egy főzés-sütés tanfolyamon lépésről-lépésre tanulhatják meg különböző finomságoknak az elkészítését. Ezen felül karácsonyi menü ötleteket is kaphat, és a tenger gyümölcseinek főzését is elsajátíthatja az élménypláza főzőtanfolyam kuponjaival! Adjon főzőtanfolyamot ajándékba az élménypláza segítségével!

Az élménypláza egyben az egyedi ajándékok boltja is, ahol a megszokottól eltérő meglepetésekkel is megajándékozhatja szeretteit. Ha különleges alkalom közeledik, adjon élményt ajándékba egy Önhöz közel álló személynek! Itt bőséges választékban találhat egyedi ajándék ötleteket nőknek vagy férfiaknak, legyen az születésnapra, karácsonyra, ballagásra vagy más jeles eseménynek a megörökítésére.