ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉLMÉNYAJÁNDÉKAINKKAL KAPCSOLATBANÜZEMELTETŐ ADATAI
Cégnév: Élménypláza Korlátolt Felelősségű Társaság
Ügyfélszolgálat/Levelezési cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác u. 14.
Adószám: 25567838-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-190437
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@elmenyplaza.hu
Telefon: 0620/239-5920
Bankszámlaszám: CIB Bank 10702404-71596215-51100005

Élményeinket, programjainkat az Élménypláza Kft.-vel szerződéses jogviszonyban álló partnerek biztosítják. Az élményeken való részvételt és annak időpontját közvetlenül partnereinkkel egyeztethetik vásárlóink. Szolgáltatóinkat nagy gondossággal választjuk ki, így biztosítva ügyfeleink számára 100% -ig felejthetetlen élményeket

ÉLMÉNY CSERÉJE
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy másik élmény választását segítjük ezzel ügyfeleink számára.
Fontos! Az új voucher érvényességi ideje meg fog egyezni a cserélt voucher érvényességi idejével, nem indul újra a 12 hónapos felhasználási időtartam!


VOUCHER FELHASZNÁLÁSI IDEJE
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szolgáltatások esetében ez változhat!)

VOUCHER HOSSZABBÍTÁS
Lehetséges vouchereink lejárati idejének meghosszabbítása, viszont nagyon fontos, hogy a hosszabbítási szándékot jelezni kell az ügyfélszolgálatunknak telefonon vagy e-mailben.
3 hónapos hosszabbítás az élmény értékének 20%-ba, 6 hónapos meghosszabbítás pedig az élmény értékének a 40%-ba kerül, de minimum 1500 Ft. Szállás élménycsomagjaink kivételt képeznek, melyek az adott év végéig érvényesek.
FONTOS! Lejárt voucherek esetében a lejárattól számítva 3 hónapon belül lehetséges az érvényességi idő módosítása!


PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA, VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 napon belül jelezheti ezt felénk. Ebben az esetben módunkban áll Önnek visszafizetni a választott élmény árát. Fontos, hogy csak annak a személynek áll módunkban visszafizetni a megvásárolt szolgáltatás árát, aki vásárolta azt tőlünk. Készpénzes vásárlás esetén készpénzben, online bankkártyás illetve utalásos kifizetések esetében, 15 munkanapos utalással történik a visszafizetés.

A Szép kártyával történő fizetés kivételt képez, ott visszafizetni nem áll módunkban az élmény árát, csak cserélni tudjuk azt.  


ÁRGARANCIA
Az oldalunkon található élmények minden esetben ugyanazon az áron kaphatóak mint amennyiért szolgáltatópartnereink árulják őket. (Kivételt képeznek ez alól High Tech Sportok Bázisa és a Hőlégballonozás.hu partnereink élményei).

VÁSÁRLÁS MENETE ONLINE LETÖLTÉSSEL
A vásárlást követően webáruházunk egy visszaigazoló e-mail-t küld a rendelés során megadott e-mail címre, melyben található linkre kattintva letöltheti a vouchert.
(Akár hétvégén, nyitvatartási időnkön kívül is megrendelheti webáruházunkon keresztül a kiválasztott élményt, majd az online bankkártyás fizetést követően már nyomtathatja is az éményvouchert.)
A letöltéses formát abban az esetben ajánljuk ha:
- saját részre rendeli meg, ezért nincs szüksége a kinyomtatott, színes voucherre;
- nem szeretné átadni a vouchert, mivel az időpontot Ön szeretné egyezteti szolgáltató partnerünkkel az tökéletes meglepetés érdekében;
- nem tudja személyesen átvenni rendelését  illetve a házhozszállítás is túl késő lenne


ÉLMÉNYKÁRTYA RENDELÉSE, FELHASZNÁLÁSA
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet kézbesítést futárszolgálattal illetve GLS Ponton vagy Foxpost automatánál történő átvétellel.
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudja eldönteni, hogy mely élménnyel is szeretné az ajándékozottat meglepni, így az utalvánnyal (élménykártya) Ő maga tudja majd azt kiválasztani.
Élménykártyáink beváltásakor kérjük vegye figyelembe, hogy egy adott kártyát csak egyszer tud érvényesíteni, ezért érdemes a teljes összegért választani kínálatunkból. A fennmaradó összeget később nem tudja felhasználni és nem áll módunkban visszafizetni sem. Lehetősége van több vagy akár drágább élményt is választani mint a kártyája értéke, ez esetben természetesen csak a különbözetet kell rendeznie.

ÉLMÉNYCSOMAG RENDELÉSE

A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet kézbesítést futárszolgálattal illetve GLS Ponton vagy Foxpost automatánál történő átvétellel.
Abban az esetben ajánljuk élménycsomagjainkat, ha nem tudja eldönteni, hogy mely élményajándékot is szeretné ajándékozottjának, és szeretne több választási lehetőséget is felkínálni meglepetésével. FONTOS, hogy egy élménycsomagot egy élményre lehet beváltani!


ÉLMÉNYVOUCHEREKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK, FELTÉTELEK
- A megvásárolt élményekhez minden esetben tartozik egy voucher, melyet a fizetést követően adunk át ügyfeleink számára személyesen, online vagy kiszállítással;
- A voucheren nem szerepel sem ár, sem név így nyugodt szívvel átadható;
- A voucher második oldalán található szöveges tartalom szerkeszthető, így személyesebbé teheti élményajándékát. (Kivételt képez az élménykártyához tartozó voucher.)
- Élményvoucher nélkül nem lehet a programon részt venni. Ezért az online letöltött elektronikus vouchereket ki kell nyomtatni és program helyszínén partnerünknek át kell adni;
- A voucher felhasználása előtt minden esetben időpont egyeztetés szükséges;
- A voucher kizárólag egyszer használható fel;
- Az Élménypláza Kft. nem vállal felelősséget a voucher elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért;
- A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt;
- Minden voucheren szerepel két kód, melyeket minden esetben meg kell adnia annak, aki kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal illetve partnereinkkel;
- Az élményvoucher szabadon átruházható, így ajándékba is adható;
- Élménycsomagjaink és élménykártyáink beváltási ideje 3 hónap, beváltást követően pedig a választott program vouchere 12 hónapig érvényes. (kivéve az akciós és szállás csomagajánlatok).
- Az oldalunkon beváltható kuponkódok a Wellness Csomagok esetében nem használhatóak fel.
- Az Ön felelőssége leellenőrizni, hogy eleget tesz-e a megadott feltételeknek. Ne foglalja le az élményt anélkül, hogy meggyőződne a korlátozásokról. Ha bizonytalan ezzel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket a 0620/239-5920-as telefonszámon vagy írjon az info@elmenyplaza.hu e-mail címünkre.


DÍJSZABÁS
Elegáns tok:  290 Ft
Díszdoboz: 1.290 Ft

A webáruházban feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés díja 790 Ft.
Kiszállítási idő átlagosan 3-5 munkanap, ez függ a kiválasztott automata terheltségétől.
35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!

GLS futárszolgálattal történő házhozszállítás díja 1.490 Ft, GLS pontra kért csomag esetében 990 Ft.
Kiszállítási idő 2 munkanap.
50.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!

Élményajándéka elegáns tokban vagy díszdobozban is átadható.

FIZETÉSI MÓDOK
-Utánvéttel a futárnál vagy GLS csomagponton (készpénzzel vagy bankkártyával)
- Online kártyás fizetéssel (bankkártya vagy OTP Szép kártya)
- Foxpost automatánál bankkártyával
- Irodánkban készpénzzel, bankkártyával vagy OTP Szép kártyával


ÉLMÉNYEK LEÍRÁSA ÉS INFORMÁCIÓK
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről részletes tájékoztatást ad ügyfélszolgálatunk, mely a 0620/239-5920-as telefonszámon hívható. Az élmények részletes leírása a webáruházunkban, az adott élmények alatt és az élményvouchereken is megtalálható.

A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek valósak, de esetenként, kis mértékben eltérhetnek a helyszíni körülményektől. Arra törekszünk, hogy az illusztrációk a lehető legjobban mutassák be az élményt. A földi-, vízi-, légi járművek és a környezetnek egyes részletei különbözhetnek az adott helyszíneken.


IDŐPONTFOGLALÁS A MEGVÁSÁROLT VOUCHERREL
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges!

Az adott program szolgáltatójának elérhetőségei az élményajándék voucherén találhatóak.
A programok gondosan megválasztott helyszíneken kerülnek megrendezésre. Folyamatosan bővítjük helyszíneink választékát. Azonban az is előfordulhat, hogy valamelyik helyszínen tőlünk független okok miatt megszűnik az adott szolgáltatás. Ebben az esetben természetesen lehetőséget biztosítunk a cserére.
Az általunk megadott időtartamok tájékoztató jellegűek. Az élményeken esetenként többen vesznek részt egyszerre, így előfordulhat, hogy egy kicsit várakozni kell. A programtervezetet tájékoztatásnak szánjuk, esetleges változások lehetnek az események sorrendjében.

Az élmények egy része függ az időjárási körülményektől, ezért javasoljuk, hogy rossz idő esetén tájékozódjon arról, hogy a program megrendezésre kerül-e. Ha az időjárás miatt le kell mondani az élményt, partnereink feltétlenül lehetőséget biztosítanak egy új időpont lefoglalására. Természetesen az új időponthoz kötött élmény szintén függhet az időjárástól. Az élményvoucher felhasználása a szolgáltató partnereink által felkínált szabad időpontokban lehetséges. A foglalható időpontokról friss információkat a szolgáltató partnereinktől kaphat az élményvoucheren feltüntetett elérhetőségeken. Partnereink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy biztosítani tudják a kiválasztott időpontot. Javasoljuk, hogy foglalását jóval a kiválasztott időpont előtt végezze el, főleg ha ünnepnapra vagy hétvégére kíván időpontot foglalni.

Amennyiben az élményekhez szükséges eszközt (pl. jármű) partnerünk nem tudja biztosítani a kiválasztott napra (pl. meghibásodás miatt), fenntartjuk annak a jogát, hogy az adott eszközt másik a leírásban szereplővel megegyező eszközzel helyettesítse. Amennyiben ez nem lehetséges, fenntartjuk az élmény időpontjának lemondási jogát és lehetőség van új időpont foglalására. A fontos korlátozásokat részletesen feltüntetjük az élmény leírásánál (pl.: súly, magasság stb.).

Előfordulhat, hogy rajtunk kívülálló okokból következően (pl. időjárás vagy műszaki okok miatt) partnerünknek le kell mondani egy adott élmény időpontját. Szolgáltató partnerünk ebben az esetben a lehető leghamarabb értesíteni fogja az időpont lemondásáról. Sajnos cégünknek nem áll módjában megtéríteni Önnek a lemondás miatt fellépő esetleges költségeket.

Élményautós szolgáltatópartnereink 90%-ban hétvégéken (Hungaroringes autózások esetében hétköznapokon), tavaszi-nyári szezonban havi 2-3 alkalommal bérlik a megjelölt versenypályákat, melyekre időpontot tudnak foglalni ügyfeleink. Ezért érdemes a vásárlást követően minél előbb egyeztetni! Természetesen a pályaversenyautókat hideg, nyálkás, havas, esős időjárásnál nem használják, így érdemes a program megvásárlásakor figyelembe venni ezen élmények lejárati dátumát (tehát az őszi-téli szezont)! Persze a rally versenyautók és az offroad járgányok programjait kevésbé befolyásolja az időjárás, így ezek téli időszakban is zavartalanul üzemelhetnek.

Megértésüket partnereink nevében is köszönjük! :)PANASZKEZELÉS, REKLAMÁCIÓ
Cégünket az Élménypláza Kft.-t, ajándékaira, termékeire és szolgáltatásaira vonatkozóan  vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, Ez azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt, a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba nem a rendeltetésszerű használatra vezethető vissza.

A jótállás időtartama a terméknek (a szolgáltatás voucherének/ajándékutalványnak) az Ügyfél részére történő átadásával kezdődik. Termékeink/szolgáltatásaink, melyek honlapunkon találhatóak, tartós fogyasztási cikknek minősülnek. Tehát az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó, kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX.22) kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves időtartamot ír elő.

Természetesen az Élménypláza Kft. illetve dolgozóinak munkáján kívülálló hibákért (nyomdai, technikai, szervezési/lebonyolítási vagy akár a szabadtéri programok kapcsán az időjárás okozta lemondások/változtatások) felelősséget nem vállalunk.
A felmerülő panaszokat lehetőség szerint azonnal orvosoljuk, amennyiben ez lehetséges. Ha a reklamáció kivizsgálása bonyolultabb, úgy megpróbáljuk az esetet kivizsgálni maximum 15 munkanapon belül.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Az Élménypláza Kft. a legnagyobb körültekintéssel választotta ki szolgáltatóit, azonban nem tud felelősséget vállalni ezek színvonaláért, illetve szolgáltatásaiért. Amennyiben az Élménypláza Kft. mulasztásából vagy hibájából adódóan bármilyen követeléssel él, cégünk kárpótlási kötelezettsége nem haladhatja meg az élmény eredeti értékét.

A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizárólag az elegáns tokról/díszdobozról, kiszállítás összegéről és az ajándék kiegészítőkről állítunk ki minden rendeléskor számlát. Legtöbb esetben a megvásárolt élményprogramokkal kapcsolatban szolgáltatópartnereinktől kapják kézhez ügyfeleink számlájukat.

Webáruházunkban és promóciós anyagainkban feltüntetett árak bruttó árak, melyek Áfá-val együtt értendőek. Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, melyet webáruházunkban közzéteszünk.

Ügyfélszolgálatunk megfelelő működése és alkalmazottaink továbbképzése érdekében esetlegesen rögzítjük a telefonhívásokat.

Az összes fenti feltétel és követelmény érvényes minden személyre, aki az Élménypláza Kft. weboldalán vásárol. Az Élménypláza Kft. fenntartja az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, melyet itt, a webáruházban közzétesz.

FONTOS információ továbbá, hogy számunkra oly kedves webáruházunkban (melyet kemény munkával és nem kevés energiával építettünk fel) leadott bármely rendelést visszautasíthatjuk. Természetesen ezzel együtt vállalva azon banki plusz költséget (ha van olyan), mely az ügyfelet terhelheti.


VISSZAJELZÉSEK VÁSÁRLÓINKTÓL
Örömmel fogadjuk az élményeinkkel kapcsolatos visszajelzéseket, melyeket felhasználunk a partnereink és programjaik értékelése során. Kérjük, hogy az észrevételeit, legyen pozitív vagy akár negatív, írja meg nekünk az info@elmenyplaza.hu e-mail-re. A hozzánk beérkezett levelekre minden esetben válaszolunk.