Általános tudnivalók élményajándékainkkal kapcsolatban


Élményeinket, programjainkat az ÉlményPláza Kft.-vel szerződéses jogviszonyban álló partnerek biztosítják. Az élményeken való részvételt és annak időpontját közvetlenül partnereinkkel egyeztethetik vásárlóink. Szolgáltatóinkat nagy gondossággal választjuk ki, így biztosítva ügyfeleink számára 100% -ig felejthetetlen élményeket.


Élményeink cserélhetőek:
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék lecserélését, vagy időközben egy újabb élmény választását segítjük ezzel ügyfeleink számára.


Hosszú, 12 hónapos felhasználhatóság:
Vásárlást követően 12 hónap áll rendelkezésre, hogy eldöntse mikor szeretné felhasználni az élmény vouchert. (Az akciós szolgáltatások esetében ez változhat!)

Lehetőség a voucherek meghosszabbítására:
Lehetséges vouchereink lejárati idejének meghosszabbítása, viszont nagyon fontos, hogy a hosszabbítási szándékot jelezni kell az élménypláza.hu felé telefonon vagy e-mailben.
3 hónapos hosszabbítás az élmény értékének 20%-ba, 6 hónapos meghosszabbítás pedig az élmény értékének a 40%-ba kerül, de minimum 1500 Ft. Szállás csomagajánlataink kivételt képeznek, melyek az adott év végéig érvényesek.


30 napos visszafizetési garancia:
Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudná igénybe venni a megvásárolt élményt, úgy a vételtől számítva 30 nap áll rendelkezésére, hogy ezt tudassa velünk. Ebben az esetben módunkban áll Önnek visszafizetni a választott élmény árát. Fontos információ, hogy csak annak a személynek áll módunkban visszavizetni a megvásárolt szolgáltatás árát, aki vásárolta azt tőlünk. Készpénzes vásárlás esetén készpénzben, online bankkártyás illetve utalásos kifizetések esetében, 15 munkanapos utalással történik a visszafizetés.

Árgarancia:
Az oldalunkon található élmények minden esetben ugyanazon az áron kaphatóak mint amennyiért szolgáltatópartnereink árulják őket. (Kivételt képeznek ezalól Hightech Sportok Bázisa és a Hőlégballonozás.hu partnereink élményei).


Akár ingyenes házhozszállítás:
35.000 Ft feletti vásárlás esetén, a FOXPost csomagpontos kiszállítás ingyenes
50.000 Ft feletti vásárlás esetén, a GLS Futárszolgálatos kiszállítás ingyenes

Egy adott élményt (ÉlményVouchert) szeretne megrendelni:

Online letöltéses formában:

A vásárlást követően webáruházunk egy visszaigazoló e-mail-t küld a rendelés során megadott e-mail címre, melyben található linkre kattintva letöltheti a vouchert. A letöltéses formát abban az esetben ajánljuk ha:
- saját részére rendeli meg, ezért nincs szüksége a kinyomtatott színes voucherre;
- meglepetésnek szánja ajándékozottja számára, és nem szeretné átadni mivel az időpontot Ön szeretné egyezteti szolgáltató partnerünkkel;
- nincs elég ideje, hogy benézzen hozzánk illetve a házhozszállítás is túl késő lenne (akár hétvégén is megrendelheti webáruházunkon keresztül a kiválasztott élményt, és az online bankkártyás fizetést követően már ki is nyomtathatja az éményvouchert).

ÉlményKártyát szeretne rendelni:

A vásárlást követően élményét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet kézbesítést futárszolgálattal illetve GLS Ponton való átvétellel.
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudja eldönteni, hogy mely élményajándékot is szeretné az ajándékozottnak, így az utalvánnyal (élmény kártya) Ő maga tudja majd azt kiválasztani.

Élménykártyáink beváltásakor kérjük vegye figyelembe, hogy csak egyszer tudja érvényesíteni, ezért érdemes a teljes összegért választani kínálatunkból. A fennmaradó összeget később nem tudja felhasználni és nem áll módunkban kifizetni sem. Lehetősége van drágább élményt is választani mint a kárytája értéke,  ez esetben természetesen csak a különbözetet kell kifizetnie.

ÉlményCsomagot szeretne rendelni:

A vásárlást követően élményét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet kézbesítést futárszolgálattal illetve GLS Ponton való átvétellel.
Abban az esetben ajánljuk élménycsomagjainkat ha nem tudja eldönteni, hogy mely élményajándékot is szeretné ajándékozottjának, és szeretne több választási lehetőséget is felkínálni meglepetésével. FONTOS, hogy egy élménycsomagot egy élményre lehet beváltani!


Az élmény voucherek-re vonatkozó szabályok és feltételek

- A megvásárolt élményekhez minden esetben tartozik egy voucher, melyet a fizetést követően adunk át ügyfeleink számára személyesen, online vagy kiszállítással;
- A voucheren nem szerepel sem ár, sem név így nyugodt szívvel átadható;
- A voucher második oldalán található szöveges tartalom szerkeszthető, így személyesebbé teheti élményajándékát.
- Élményvoucher nélkül nem lehet programon részt venni. Ezért az online letöltött elektronikus vouchereket ki kell nyomtatni és ugyanúgy mint a futárszolgálattal küldött vagy személyesen átvett vouchereket a program helyszínén partnerünknek át kell adni;
- A Voucher felhasználása előtt minden esetben időpont egyeztetés szükséges;
- A voucher kizárólag egyszer használható fel!;
- Az ÉlményPláza.hu nem vállal felelősséget a voucher elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért;
- A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt;
- Minden voucher-en szerepel két kód, melyeket minden esetben meg kell adnia annak, aki kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal illetve partnereinkkel;
- Az élmény voucher szabadon átruházható, így ajándékba is adható;
- ÉlményCsomagjaink és ÉlményKártyáink beváltási ideje 3 hónap, beváltást követően pedig a választott élmény vouchere 12 hónapig érvényes. (kivéve az akciós és szállás csomagajánlatainkat!).
- Az oldalunkon beváltható kuponkódok a Wellness Csomagok esetében nem használhatóak fel.

Díjszabás:

Elegáns tok:   +  290 Ft

Elegáns doboz: + 1 290 Ft

FoxPost (49 településen, több mint 110 ponton)
(35 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes):   +  790 Ft

GLS Pont (200 településen, több mint 500 ponton)
(50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes):   +  990 Ft

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:   + 1 490 Ft
(50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes)


- A webáruházban feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák

Élményajándékát elegánsabb formában is átadhatja (2 oldalas voucher, elegáns tok illetve doboz).

Fizetési módok:

- Készpénzzel irodánkban, futárnál vagy GLS ponton;

- Bankkártyával irodánkban vagy online, illetve FoxPost csomagautómatánál;

- Átutalással vagy Banki befizetéssel.


Élmények leírása és információi:

Az ÉlményPláza által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak.  Minden élményről részletes tájékoztatást ad ügyfélszolgálatunk, mely a 06 20 239 59 20 -as telefonszámon hívható. Az élmények részletes leírása a webáruházunkban, az adott élmények alatt és az élmény voucher-eken is megtalálható.

A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek valósak, de esetenként, kis mértékben eltérhetnek a helyszíni körülményektől. Arra törekszünk, hogy az illusztrációk a lehető legjobban mutassák be az élményt. A földi-, vízi-, légi járművek és a környezetnek egyes részletei különbözhetnek az adott helyszíneken.

A programok gondosan megválasztott helyszíneken kerülnek megrendezésre. Folyamatosan bővítjük helyszíneink választékát. Azonban az is előfordulhat, hogy valamelyik helyszínen tőlünk független okok miatt megszűnik az adott szolgáltatás. Ebben az esetben természetesen lehetőséget biztosítunk a cserére. Az általunk megadott időtartamok tájékoztató jellegűek. Az élményeken esetenként többen vesznek részt egyszerre, így előfordulhat, hogy egy kicsit várakozni is kell. A programtervezetet tájékoztatásnak szánjuk, esetleges változások lehetnek az események sorrendjében.

Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges. Az adott program szolgáltatójának elérhetőségei az élményajándék voucherén találhatóak. Természetesen ha egyetlen dátum preferált és még vásárlás előtt szeretné tudni, hogy szabad az időpont vagy sem, ügyfélszolgálatunk segít az egyeztetésben.
Az élmények egy része függ az időjárási körülményektől, ezért javasoljuk, hogy rossz idő esetén tájékozódjon arról, hogy a program megrendezésre kerül-e. Ha az időjárás miatt le kell mondani az élményt, partnereink feltétlenül lehetőséget biztosítanak egy új időpont lefoglalására. Természetesen az új időponthoz kötött élmény szintén függhet az időjárástól. Az élményvoucher felhasználása a szolgáltató partnereink által felkínált szabad időpontokban lehetséges. A foglalható időpontokról friss információkat a szolgáltató partnereinktől kaphat az élményoucher-en feltüntetett elérhetőségeken. Partnereink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy biztosítani tudják a kiválasztott időpontot. Javasoljuk, hogy foglalását jóval a kiválasztott időpont előtt végezze el,  főleg ha ünnepnapra vagy hétvégére kíván időpontot foglalni.

Amennyiben az élményekhez szükséges eszközt (pl. jármű) partnerünk nem tudja biztosítani a kiválasztott napra (pl. meghibásodás miatt), fenntartjuk annak a jogát, hogy az adott eszközt másik a leírásban szereplővel megegyező eszközzel helyettesítse. Amennyiben ez nem lehetséges, fenntartjuk az élmény időpontjának lemondási jogát és lehetőség van új időpont foglalására. A fontos korlátozásokat részletesen feltüntetjük az élmény leírásánál (pl.: súly, magasság stb..).

Előfordulhat, hogy rajtunk kívülálló okokból következően (pl. időjárás vagy műszaki okok miatt) partnerünknek le kell mondani egy adott élmény időpontját. Szolgáltató partnerünk ebben az esetben a lehető leghamarabb értesíteni fogja az időpont lemondásáról. Sajnos cégünknek nem áll módjában megtéríteni Önnek a lemondás miatt fellépő esetleges költségeket.

Élménykártyáink beváltásakor kérjük vegye figyelembe, hogy csak egyszer tudja érvényesíteni, ezért érdemes a teljes összegért választani kínálatunkból. A fennmaradó összeget később nem tudja felhasználni és nem áll módunkban kifizetni sem. Lehetősége van drágább élményt is választani mint a kárytája értéke,  ez esetben természetesen csak a különbözetet kell kifizetnie.

Az Ön felelőssége leellenőrizni, hogy eleget tesz-e a megadott feltételeknek. Ne foglalja le az élményt anélkül, hogy meggyőződne a korlátozásokról. Ha bizonytalan ezzel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket a 06 20 239 5920 -es telefonszámon vagy írjon az info@elmenyplaza.hu e-mail címünkre.

Élményautós szolgáltatópartnereink 90%-ban hétvégéken (Hungaroringes autózások esetében hétköznapokon!), tavaszi-nyári szezonban havi 2-3 alkalommal bérlik a megjelölt versenypályákat, melyekre időpontot tudnak foglalni ügyfeleink. Ezért érdemes a vásárlást követően minél előbb egyeztetni! Természetesen a pályaversenyautókat hideg, nyálkás, havas, esős időjárásnál nem használják, így érdemes a program megvásárlásakor figyelembe venni ezen élmények lejárati dátumát (tehát az őszi-téli szezont)! Persze a rally versenyautók és az offroad járgányok programjait kevésbé befolyásolja az időjárás, így ezek téli időszakban is zavartalanúl üzemelhetnek. Megértésüket partnereink nevében is köszönjük! :)


Rendeléstól való elállás és reklamációval kapcsolatos információk:

Cégünket az élménypláza kft.-t, ajándékait, termékeit szolgáltatásait a polgári törvénykönyv és a 151/2003 kormányrendelet alapján jótállási kötelezettség terheli. Ez azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt, a felelősség alól csak akkro mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba nem a rendeltetésszerű használatra  vezethető vissza.

A jótállás időtartama a terméknek ( a szolgáltatás voucherének/ajándékutalványnak ) az Ügyfél részére türténő átadásával kezdődik. Termékeink/szolgáltatásaink, melyek honlapunkon találhatóak, tartós fogyasztási cikknek minősülnek. Tehát az egyes tartós fogysztási cikkekre vonatkozó, kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX.22) kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves időtartamot ír elő.

Természetesen az élménypláza kft illetve dolgozóinak munkáján kívülálló hibákért ( nyomdai, technikai, szervezési/lebonyolítási vagy akár a szabadtéri programok kapcsán az időjárás okozta lemondások/változtatások) felelősséget nem vállalunk.


További információk működésünkről:

Az ÉlményPláza a legnagyobb körültekintéssel választotta ki szolgáltatóit, azonban nem tud felelősséget vállalni ezek színvonaláért, illetve szolgáltatásaiért. Amennyiben az ÉlményPláza mulasztásából illetve hibájából adódóan bármilyen követeléssel él, az ÉlményPláza kárpótlási kötelezettsége nem haladhatja meg az élmény eredeti értékét.

A vásárlások alkalmával kizárólag a vouchertok, doboz és a kiszállítás összegéről állítunk ki számlát. A megvásárolt élményprogramokkal kapcsolatban szolgáltatópartnereinktől kapják kézhez ügyfeleink a számlát.

Webáruházunkban és promóciós anyagainkban feltüntetett árak bruttó árak, melyek Áfá-val együtt értendőek. Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, melyet webáruházunkban közzéteszünk.

Ügyfélszolgálatunk megfelelő működése és alkalmazottaink továbbképzése érdekében esetlegesen rögzítjük a telefonhívásokat.

Az összes fenti feltétel és követelmény érvényes minden személyre, aki az élménypláza.hu weboldalán vásárol. Az élménypláza.hu fenntartja az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, melyet itt, a webáruházban közzétesz.

FONTOS információ továbbá, hogy számunkra oly kedves webáruházunkban ( melyet kemény munkával és nem kevés energiával építettünk fel ) leadott bármely rendelést visszautasíthatjuk. Természetesen ezzel együtt vállalva azon banki plussz költséget (ha van olyan), mely az ügyfelet terhelheti.


Visszajelzések vásárlóinktól

Örömmel fogadjuk az élményeinkkel kapcsolatos visszajelzéseket, melyeket felhasználunk a partnereink és programjaik értékelése során. Kérjük, hogy az észrevételeit, legyen pozitív vagy akár negatív, írja meg nekünk az info@elmenyplaza.hu e-mail-re. A hozzánk beérkezett levelekre minden esetben válaszolunk.

Amennyiben a rendeléssel vagy kézbesítéssel kapcsolatban kérdése van, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 239 59 20-as telefonszámon, vagy küldjön e-mail-t az info@elmenyplaza.hu címre.