Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.

Ajándék ötletek Valentin napra nőknek és férfiaknak

START

33 férfiaknak szóló egyedi élmény egy csomagban

3 nap / 2 éjszaka

9 kiváló négycsillagos wellness szálloda 1 csomagban

3 nap / 2 éjszaka

10 wellness hotel spontán utazóknak 1 csomagban

-23%Akciós
-33%Akciós
--120%Akciós

Start

12 különleges élmény Pároknak

BÁZIS

28 férfiaknak szóló egyedi élmény.

További termékek betöltése

A következő romantikus ajándék ötleteket olyan pároknak gyűjtöttük össze, akik egy olyan személyes, egyedi élménnyel szeretnék feldobni a Valentin napot, amivel egyértelműen kifejezhetik a párjuk iránt érzett szeretetet.

Ha például picit feldobná a klasszikus csoki-virág párost, akkor vegyen részt egy csokoládé bonbon készítő tanfolyamon. Amellett, hogy megtanulhat mennyei finomságokat főzni, a párja biztos jobban fogja értékelni azokat az édességeket, amelyeket saját maga készített el. Remek ajándék Valentin napra, főleg, hogyha az illető nagyon is édesszájú! Ha pedig romantikus vacsorára gondolt inkább, akkor érdemes szétnézni borkóstoló kuponjaink között is!

Egy wellness hétvége kuponnal is nehéz mellélőni. Ha egyszerűen arra vágyik, hogy egy pár napig minőségi időt tölthessen a szerelmével, és édes kettesben élvezhessék egymás társaságát, akkor ezt az ajándékot érdemes választani Valentin napra. Ráadásul az Élménypláza oldalán különösen nagy választékból válogathat, úgyhogy biztos, hogy megtalálja majd azt a wellness hotelt, ami leginkább megfelel a párjának az ízlésének. Emellett rengeteg Day Spa kupont és masszázs ajándékutalványt is talál majd az oldalunkon.

Ha pedig úgy érzi, hogy inkább egy mozgalmasabb programmal tudna örömöt szerezni a párjának, akkor ez ügyben is tudunk segíteni rendhagyó Valentin napi élményajándékokkal. Mindketten rajonganak a nagy teljesítményű kocsikért? Ez esetben büszkén bejelenthetjük, hogy élményvezetés kuponjainkkal Magyarország legerősebb izomautóját, a Dodge Challenger Hellcat 707-et is kipróbálhatják közösen a DRX Ring profi versenypályáján! Ugyanakkor ha a kocsik helyett inkább a lőfegyvereket szeretik, akkor akár egy páros élménylövészeten is részt vehetnek.

És mindezzel csak töredékét fedtük le az összes Valentin napi ajándék ötleteinknek. Nézze meg a többi élménykuponjainkat is, mert még rengeteg ajándékot találhat pároknak!