Quadozás

Quadozás

A természetet sokféleképpen be lehet járni, de az egyik legizgalmasabb módja ha útitársnak egy quadot választunk. Nincs az a terep amit ne lehetne bejárni ezekkel az offroad gépezetekkel. Kalandra fel!

Élmények

Quad túra ajándékba? Az élménypláza quad túra kuponjaival olyan élményajándékkal lepheti meg ismerősét, amelyet több helyszínen is kihasználhat. Ilyen lehet egy offroad quad túra a Mátrában, piliscsévi quadozás, quad bérlés Domonyvölgyben, sarlóspusztai quadozás, quad túra Móroahalomban…de quad pálya Budapesten is van! Quad bérléssel Budapesten egy különleges quad kalandparkban teheti majd próbára tudását!

Az élménypláza kínálatában az egyik quad túra budapesti helyszíne egy XI. kerületi kalandparkban található, kellemes zöld környezetben: ideális élményajándék férfiaknak, nőknek, és gyerekeknek egyaránt. Egy quad túra Piliscséven pedig arra is lehetőséget ad, hogy egy két személyes mini terepjáróval küzdjék le a pilisi dombvidék offroad terepeit. Garantált az adrenalinnal teli élményvezetés! Egy terepjáró túra ajándékba sem egy mindennapi élmény, hiszen a 4-5 fős járgánnyal megtapasztalhatják, hogy milyen egy quad túra a Mátrában.

A sarlóspusztai quadozással dombokon és völgyökön keresztül haladva élvezheti majd ismerőse, ha ezt a quad vezetést kapja ajándékba. Egy quad túra Gödnél pedig egy igazán vadregényes terepre viszi majd a résztvevőt, ahol eső esetén sem mondják le ezt az élményvezetést, de aggodalomra semmi ok: profiktól kap majd offroad vezetéstechnikai tréninget. Egy quad túra Törökbálint környékén pedig lehetőséget ad arra, hogy ügyességi pályákon versenyezzen másokkal!

Egy KRESZ pálya gyerekeknek nem csak szórakoztató, de tanulságos élményajándékot nyújthat. Persze nem ez az egyetlen quad pálya: egy normafai túra alatt meglátja, hogy mekkora élményt tud jelenteni az elektromos quad gyerekeknek!

Természetesen az elektromos quad bérlés felnőtteknek is tartogat meglepetéseket: az elektromos Polaris Ranger is pont ilyen. Ha ezt az élményvezetést ajándékba adja, biztosan értékelni fogja ismerőse ezt a Polaris vezetési lehetőséget! A buggy vezetés során pedig olyan egyedi járgánnyal ismerkedhet, amely az egyik legizgalmasabb élményajándékot tudja nyújtani: a buggy túra Európa egyik legnagyobb offroad helyszínén fog zajlani!
Ha pedig páros ajándék ötleteket keres, akkor egy quad túra pároknak is szólhat: éljék át kettesben, hogy milyen egy quad túra Mórahalom terepein!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom