Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel.
A megrendeléseket feldolgozzuk és természetesen eljuttatjuk vásárlóink számára.
A kiszállítással megrendelt élményajándékokat, ingyen szállítjuk ki!

Ajándék ötletek ballagásra fiúknak és lányoknak

A ballagás életünk első jeles eseményei közt szerepel, ezért mindenképp megérdemel legalább egy kis ünneplést. Ha ismerősi körében épp most készül ballagni valaki, és nem tudja, hogy mivel lephetné meg a nagy nap alkalmából, akkor nézzen körül az Élménypláza weboldalán: itt ugyanis rengeteg ballagási ajándék ötletet találhat!

-42%Akciós
-20%Akciós
-18%Akciós
További termékek betöltése

Ha például valami igazán ütőssel szeretné meglepni a ballagó diákokat, akkor akár egy szabadesés szimulátor kuponnal is megajándékozhatja. Ez a szélcsatornás lebegés maximálisan biztonságos körülmények között zajlik, úgyhogy csöppet sem kell aggódnia a fiatal résztvevő testi épsége felöl. Ezzel az extrém ajándékkal garantáltan felejthetetlen élményt szerezhet majd a kalandvágyó gyerekek számára!

Ha pedig mindig arról álmodozott a ballagó diák, hogy milyen érzés lehet egy hatalmas repülő pilótájának lenni, akkor lepje meg egy Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetéssel! A szimuláció során tényleg olyan fülkéből irányíthatja majd a „gépet” a szerencsés résztvevő, mint amilyen a legelterjedtebb utasszállító repülőkben található. Szinte bármilyen útvonalat be lehet járni, de akár izgalmas, nem mindennapi helyzeteket is át lehet élni, mint például a kényszerleszállást!

Netán odavan az ünnepelt a videojátékokért? Ez esetben tökéletes ballagási ajándék lehet egy saját moziterem bérlése. A helyszínen már ott lesznek a videojáték konzolok, a résztvevőnek csupán a kedvenc játékát vagy játékait kell magával vinnie (ez lehet PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One játék, de még saját laptopról is lehet játszani), és akár legjobb barátainak társaságában is kipróbálhatja, hogy milyen érzés TV helyett egy hatalmas mozivásznon játszani.

Amennyiben nagyobb társaság számára keres ballagási ajándékokat, akkor erre is lesz lehetősége az Élménypláza oldalán keresztül. VR (virtuális valóság) kuponok, lézerharc, airsoft, paintball, kalandparkok, és még sok-sok izgalmas lehetőség közül válogathat majd! Ha pedig fogalma sincs arról, hogy minek örülne a ballagó diák, akkor sem kell aggódnia. Az ilyen dilemmákat könnyen megoldhatja élménycsomagjainkkal, amelyek egyszerre több kupont foglalnak magukban. Miután a vásárlás megtörtént, az ajándékozott szabadon válogathat majd a különféle élmények közül.