Ballagási ajándék

Ballagási ajándék ötletek fiúknak és lányoknak

A ballagás, különösen, ha általános iskolából ballagunk, életünk első jeles eseményei közt szerepel, ezért mindenképp megérdemli az ünneplést. A körültekintően kiválasztott ballagási ajándék egy életre szóló élmény lehet, melyre sok év távlatából is szívesen emlékszik vissza az egykori diák, ezért arra biztatjuk, hogy bátran válasszon kreatív, akár extrém kikapcsolódásra beváltható kupont, mellyel élményekben gazdagon búcsúzhatnak el a ballagást megelőző időszaktól – akár a barátokkal!

Ha ismerősi körében épp most készül ballagni valaki, és nem tudja, hogy mivel lephetné meg a nagy nap alkalmából, akkor nézzen körül az Élménypláza weboldalán: ugyanis nálunk találhatja a legváltozatosabb ballagási ajándék ötleteket!

Élmények

Felejthetetlen ballagási ajándék: szabadesés szimulátor

Ha például valami igazán ütőssel szeretné meglepni a ballagó diákokat, akkor akár egy szabadesés szimulátor kuponnal is megajándékozhatja. Ez a szélcsatornás lebegés tökéletes ajándék fiúknak, hiszen a kaland, a veszély megélését teszi lehetővé, miközben maximálisan biztonságos körülmények között zajlik, úgyhogy csöppet sem kell aggódnia a fiatal résztvevő testi épsége felől. Ezzel az extrém ajándékkal garantáltan felejthetetlen élményt szerezhet majd a kalandvágyó ballagó lányok és fiúk számára!

Boeing vezetés akár New York felett is

Ha pedig mindig arról álmodozott a ballagó diák, hogy milyen érzés lehet egy hatalmas repülő pilótájának lenni, akkor lepje meg egy Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetéssel! A szimuláció során tényleg olyan fülkéből irányíthatja majd a „gépet” a szerencsés résztvevő, mint amilyen a legelterjedtebb utasszállító repülőkben található. Szinte bármilyen útvonalat be lehet járni, de akár izgalmas, nem mindennapi helyzeteket is át lehet élni, mint például a kényszerleszállást – gondolta volna, hogy az „adrenalinlöket” is lehet szuper ballagási ajándék?

Közös videójátékozás a haverokkal, saját moziteremben

Netán odavan az ünnepelt a videojátékokért és a különleges moziélményekért? Ez esetben tökéletes ballagási ajándék lehet egy saját moziterem bérlése. A helyszínen már ott lesznek a videojáték konzolok, a résztvevőnek csupán a kedvenc játékát vagy játékait kell magával vinnie (ez lehet PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One játék, de még saját laptopról is lehet játszani), és akár legjobb barátainak társaságában is kipróbálhatja, hogy milyen érzés TV helyett egy hatalmas mozivásznon játszani, miután olyan sokat készültek az év méltó lezárására és a ballagásra.

VR-tól a kalandparkig nálunk mindent megtalál, ami boldoggá teszi a ballagó diákot

Amennyiben nagyobb társaság számára keres ballagási ajándékokat, akkor erre is lesz lehetősége az Élménypláza oldalán keresztül. Ha elsőre nem is hangzik ismerősnek az Ön számára a virtuális valóság és a szimulátoros élmények nyújtotta kikapcsolódás lehetősége, adjon egy esélyt, és ismerkedjen meg kínálatunkkal, hiszen a fiatalok körében rendkívül népszerű technológiáról és időtöltésről van szó. VR, azaz egy virtuális világban való kalandozás, lézerharc, airsoft, paintball, kalandparkok, és még sok-sok izgalmas lehetőség közül válogathat majd!

Ha pedig fogalma sincs arról, hogy minek örülne a ballagó diák, akkor sem kell aggódnia. A fejtörésnek könnyen véget vethet élménycsomagjainkkal, amelyek egyszerre több kupont foglalnak magukban. Miután a vásárlás megtörtént, az ajándékozott szabadon válogathat majd a különféle élmények közül.

További ballagási ajándék ötleteket talál weboldalunk kínálatában, valamint kollégáink is készséggel állnak rendelkezésére a tökéletes meglepetés kiválasztásában és vásárlással, kuponbeváltással kapcsolatos kérdései esetén is!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom