Repülő szimulátor, élményvezetés a fellegekben

Repülőgép Szimulátorok

Most az utasszállító repülőgépek pilótáinak bőrébe bújhat, de megpróbálhat letenni egy kisgépet is egy
trópusi sziget csöppnyi repterén is. Válassza ki még ma, hogy a világ melyik pontján szeretne repülni, és azt is, hogy mivel! 
Ha szimulátor repülést adna ajándékba, adna, akkor most az egyik legkülönösebb élmény ajándékkal lepheti meg barátját (vagy akár saját magát): próbáljon ki egy repülőgép szimulátort Budapest IX. kerületében! Nézze meg melyek az aktuális repülőgép szimulátor árak és vegyen irányt a virtuális egek felé!

Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetéssel a világ legnépszerűbb utasszállító gépének a kabinjából ismerheti meg a világot egy olyan szögből, amit csak a pilóták szemei láthattak. Legalábbis eddig! A világon majdnem mindegyik nagyváros fölött repülhet: mostantól Ön a kapitány!

Ha pedig ismerősei között akad olyan, aki oda van a repülős szimulátor játékokért, akkor ennél kézenfekvőbb élményt nehéz lenne ajándékba adni. Válasszon légteret, helyszíneket, és próbálja ki tudását különböző szituációkban! Tegyük fel például, hogy a Boeing 737 szimulátor játék keretein belül be szeretné járni a London-Párizs-New York útvonalat. Mit gondol, milyen látványt nyújt egy kivilágított Eiffel toronynak a megkerülése? Vagy átrepülni a Verrazano híd alatt?

Persze, hogy ha a nagyvárosok környezetében tett nyugodtabb repülés nem elég, akkor a szimulátoros repülős játékok ennél több kihívást is tartogatnak számára: ismerje meg a világ legveszélyesebb reptereit, és próbáljon szerencsét a leszállással! Az Alpok magas hegyei között több veszély is leselkedhet a túlságosan vakmerő pilótákra. Vajon képes lesz időben leszállni a rövid kifutókon mielőtt a tenger hullámai között végződne az utasszállító repülő játék? A Boeing 737 repülőgép szimulátort még olyan helyzetben is kipróbálhatja, ahol motorhiba miatt fél hajtóművel kell végezni a leszállást. Kudarc esetén meneküljön a vészkijárat felé!

Airbus A320 szimulátorral Budapesten másmilyen utasszállító repülőgép játékot is kipróbálhat. Az Airbus A320 repülőgép a világ legmodernebb repülőgépes rendszerével rendelkezik: tapasztalja meg a robotpilóta minden funkcióját, és ha éppen úgy tartja kedve, akkor félúton útvonal módosítást is végrehajthat.
A Cessna 172 repülés szimulátor játék talán az egyik legjobb repülőszimulátor Budapesten. Válasszon napszakot, állítsa be az időjárási körülményeket, és szálljon fel ezzel a kisrepülővel!