Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel.
A megrendeléseket feldolgozzuk és természetesen eljuttatjuk vásárlóink számára.
A kiszállítással megrendelt élményajándékokat, ingyen szállítjuk ki!
Repülő szimulátor, élményvezetés a fellegekben

Repülőgép Szimulátorok

Most az utasszállító repülőgépek pilótáinak bőrébe bújhat, de megpróbálhat letenni egy kisgépet is egy trópusi sziget csöppnyi repterén. Válassza ki még ma, hogy a világ melyik pontján szeretne repülni, és azt is, hogy mivel! Nézzen szét élménykuponjaink között, és ajándékozza meg valamelyik barátját egy repülőgép szimulátor vezetéssel!

Repülőgép szimulátor kuponok

Ha szimulátor repülést adna ajándékba, akkor most az egyik legkülönösebb élmény ajándékkal lepheti meg barátját (vagy akár saját magát): próbáljon ki egy repülőgép szimulátort Budapest IX. kerületében! Nézze meg melyek az aktuális repülőgép szimulátor árak és vegyen irányt a virtuális egek felé!

Gondolkozott már azon, hogy milyen érzés lehet egy 80 tonnás utasszállító repülőnek a pilótája lenni?  Egy Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetéssel a világ legnépszerűbb utasszállító gépének a kabinjából ismerheti meg a világot egy olyan szögből, amit csak a pilóták szemei láthattak. Legalábbis eddig! A világon majdnem mindegyik nagyváros fölött repülhet: mostantól Ön a kapitány! Ezzel a budapesti repülőgép szimulátorral most már mindenki számára elérhető a repülő vezetés exkluzív élménye, ami eddig csak a pilóták privilégiuma volt. A felszállástól kezdve egészen a leszállásig az Ön feladata és felelőssége lesz a biztonságos utazás!

Ha pedig ismerősei között akad olyan, aki oda van a repülős szimulátor játékokért, akkor ennél kézenfekvőbb élményt nehéz lenne ajándékba adni. Válasszon légteret, helyszíneket, és próbálja ki tudását különböző szituációkban! Tegyük fel például, hogy a Boeing 737 szimulátor játék keretein belül be szeretné járni a London-Párizs-New York útvonalat. Mit gondol, milyen látványt nyújt egy kivilágított Eiffel toronynak a megkerülése? Vagy átrepülni a Verrazano híd alatt?

Tökéletes élményajándék a repülős szimulátor játékok rajongóinak, de természetesen azoknak is tudjuk ajánlani ezt a programot, akik „csak” az egyszerű kíváncsiság miatt tennék próbára magukat a pilótafülkében. Attól sem kell tartania, ha zéró tudással rendelkezik a repülőgépekről, ugyanis a „hajtóművek” beindítása előtt mindenképpen kap majd egy kis gyorstalpalót a repülő leglényegesebb elemeiről. Ha pedig ismer olyat, aki egyenesen retteg a repüléstől, akkor ez egy jó lehetőség is lehet arra, hogy számára kényelmesebb körülmények között szokja meg a repülés világát.

A repülőgép szimulátor vezetés alatt gyakorlatilag teljes szabadságot élvezhet. Kiválaszthatja azt a légteret, ahol leginkább „repülne”, dönthet a gép útvonaláról, de akár olyan helyzetekben is próbára teheti magát, ahol nem olyan egyszerűek a repülési és leszállási körülmények. A Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés során a világ legszebb nagyvárosait is megnézheti a pilóta fülkéből: ez a látvány nem mindenkinek adatik meg.

Persze, hogyha a nagyvárosok környezetében tett nyugodtabb repülés nem elég, akkor a szimulátoros repülős játékok ennél több kihívást is tartogatnak számára: ismerje meg a világ legveszélyesebb reptereit, és próbáljon szerencsét a leszállással! Az Alpok magas hegyei között több veszély is leselkedhet a túlságosan vakmerő pilótákra. Vajon képes lesz időben leszállni a rövid kifutókon mielőtt a tenger hullámai között végződne az utasszállító repülő játék? A Boeing 737 repülőgép szimulátort még olyan helyzetben is kipróbálhatja, ahol motorhiba miatt fél hajtóművel kell végezni a leszállást. Kudarc esetén meneküljön a vészkijárat felé!

Airbus A320 szimulátorral Budapesten másmilyen utasszállító repülőgép játékot is kipróbálhat. Az Airbus A320 repülőgép a világ legmodernebb repülőgépes rendszerével (az úgynevezett „fly-by-wire”) rendelkezik: tapasztalja meg a robotpilóta minden funkcióját, és ha éppen úgy tartja kedve, akkor félúton útvonal módosítást is végrehajthat. A pilótát akár 6-an is elkísérhetik a „gép” fedélzetére, úgyhogy akár kisebb baráti társaságnak is szánhatja ezt az egyedi élményajándékot.

Az Airbus A320 egy keskenytörzsű, egyfolyosós, két hajtóműves repülő, ami egyébként a Boeing egyik legfőbb versenytársának számít, ugyanis ebből az utasszállító repülőgépből van jelenleg a legtöbb forgalomban a Boeing után (ez körülbelül 4400 Airbus repülőt jelent). Az 1980-as évek végén látta meg a napvilágot ez a gép, az első olyan utasszállító repülőként, ahol digitális, elektronikus kormányrendszert alkalmaztak.

A Cessna 172 repülés szimulátor játék talán az egyik legjobb repülőszimulátor Budapesten. Egy amerikai gyártású, felsőszárnyas, egymotoros kis repülőgépről van szó, ahol a pilótával együtt akár hárman is élvezhetik a kilátást. A Cessna szimulátor az egyik legmodernebb navigációs rendszerrel van felszerelve, és teljesen élethű kormányerő visszacsatoló funkcióval is el van látva. A szimuláció élményét még az is fokozza, hogy egy 210 fokban hajlított vetítőfal alapján is lehet tájékozódni, hogy ezt a kis gépet irányítsa. Akár a Megváltó Krisztus szobrát is megkerülheti Rio de Janeiroban! Válasszon napszakot, állítsa be az időjárási körülményeket, és szálljon fel ezzel a kisrepülővel!