Repülőgép szimulátor, élményvezetés a fellegekben

Repülőgép Szimulátorok

Most az utasszállító repülőgépek pilótáinak bőrébe bújhat, de megpróbálhat letenni egy kisgépet is egy trópusi sziget csöppnyi repterén. Válassza ki még ma, hogy a világ melyik pontján szeretne repülni, és azt is, hogy mivel! Nézzen szét élmény-kuponjaink között, és ajándékozza meg valamelyik barátját egy repülőgép szimulátor vezetéssel!

Élmények

Repülőgép szimulátor kuponok

Ha szimulátor repülést adna ajándékba, akkor most az egyik legkülönösebb élmény ajándékkal lepheti meg barátját (vagy akár saját magát): próbáljon ki egy repülőgép szimulátort Budapest IX. kerületében! Nézze meg melyek az aktuális repülőgép szimulátor árak, és vegye az irányt a virtuális egek felé!

Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés

Gondolkozott már azon, hogy milyen érzés lehet egy 80 tonnás utasszállító repülőnek a pilótája lenni?  Egy Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetéssel a világ legnépszerűbb utasszállító gépének a kabinjából ismerheti meg a világot egy olyan szögből, amit csak a pilóták szemei láthattak. Legalábbis eddig!

A világon majdnem mindegyik nagyváros fölött repülhet: mostantól Ön a kapitány! Ezzel a budapesti repülőgép szimulátorral most már mindenki számára elérhető a repülő vezetés exkluzív élménye, ami eddig csak a pilóták privilégiuma volt. A felszállástól kezdve egészen a leszállásig teljes mértékben az Ön feladata és felelőssége lesz a biztonságos utazás!

Ha ismerősei között akad olyan, aki rajong a repülős szimulátor játékokért, akkor ennél testreszabottabb élményt nehezen találhatna. Válasszon légteret, helyszíneket, időjárási körülményt, és próbálja ki tudását különböző szituációkban! Tegyük fel például, hogy a Boeing 737 szimulátor játék keretein belül be szeretné járni a London-Párizs-New York útvonalat. Mit gondol, milyen látványban lehet része a kivilágított Eiffel torony megkerülése során, vagy milyen lehet átrepülni a Verrazano híd alatt?

Tökéletes élményajándék a repülős szimulátor játékok rajongóinak, de természetesen azoknak is ajánljuk ezt a programot, akik „csak” az egyszerű kíváncsiság miatt tennék próbára magukat a pilótafülkében. Attól sem kell tartania, ha zéró tudással rendelkezik a repülőgépekről, ugyanis a „hajtóművek” beindítása előtt mindenképpen gyorstalpaló oktatást biztosítunk a repülő leglényegesebb elemeiről. Ha pedig ismer olyat, aki egyenesen retteg a repüléstől, akkor ez egy jó lehetőség is lehet arra, hogy kényelmesebb körülmények között szokhasson hozzá a repülés világához.

A repülőgép szimulátor vezetés alatt gyakorlatilag teljes szabadságot élvezhet. Kiválaszthatja azt a légteret, ahol leginkább „repülne”, dönthet a gép útvonaláról, de akár olyan helyzetekben is próbára teheti magát, ahol nem olyan egyszerűek a repülési és leszállási körülmények. A Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés során a világ legszebb nagyvárosait is megnézheti a pilótafülkéből: ez a látvány nem mindenkinek adatik meg.

​Rövid a kifutópálya? Motorhiba lép fel? Próbáljon ki veszélyesebb szituációkat is!

Ha a nagyvárosok környezetében tett nyugodtabb repülés nem lenne elég, akkor a szimulátoros repülős játékokat ajánljuk, melyek még nagyobb kihívást tartogatnak a vállalkozó kedvűek számára: ismerje meg a világ legveszélyesebb reptereit, és próbáljon szerencsét a leszállással! Az Alpok magas hegyei között több veszély is leselkedhet a túlságosan vakmerő pilótákra.

Vajon képes lesz időben leszállni a rövid kifutókon mielőtt a tenger hullámai között érne véget az utasszállító repülő játék? A Boeing 737 repülőgép szimulátort még olyan helyzetben is kipróbálhatja, ahol motorhiba miatt fél hajtóművel kell végezni a leszállást. Kudarc esetén meneküljön a vészkijárat felé!

Airbus A320: ismerje meg a robotpilóta működését

Airbus A320 szimulátorral Budapesten másfajta utasszállító repülőgép játékot is kipróbálhat. Az Airbus A320 repülőgép a világ legmodernebb repülőgépes rendszerével (az úgynevezett „fly-by-wire”) rendelkezik: tapasztalja meg a robotpilóta minden funkcióját, és ha éppen úgy tartja kedve, akkor félúton is végrehajthat útvonal módosítást. A pilótát akár hat fő is elkísérheti a „gép” fedélzetére, úgyhogy akár kisebb baráti társaságot is meglephet ezzel az egyedi élményajándékkal.

Az Airbus A320 egy keskenytörzsű, egyfolyosós, két hajtóműves repülő, ami egyébként a Boeing egyik legfőbb versenytársának számít, ugyanis ebből az utasszállító repülőgépből van jelenleg a legtöbb forgalomban a Boeing után (ez körülbelül 4400 darab Airbus repülőt jelent). Az 1980-as évek végén látta meg a napvilágot ez a gép, az első olyan utasszállító repülőként, ahol digitális, elektronikus kormányrendszert alkalmaztak.

​​Cessna 172 repülés szimulátor

A Cessna 172 repülés szimulátor játék talán az egyik legjobb repülőszimulátor Budapesten. Egy amerikai gyártású, felsőszárnyas, egymotoros kis repülőgépről van szó, ahol a pilótával együtt akár hárman is élvezhetik a kilátást. A Cessna szimulátor az egyik legmodernebb navigációs rendszerrel van felszerelve, és teljesen élethű kormányerő visszacsatoló funkcióval is el van látva. A szimuláció élményét még az is fokozza, hogy egy 210 fokban hajlított vetítőfal alapján is lehet tájékozódni, hogy ezt a kis gépet irányítani tudja. Akár a Megváltó Krisztus szobrát is megkerülheti Rio de Janeiróban!

Válasszon napszakot, állítsa be az időjárási körülményeket, és szálljon fel ezzel a kisrepülővel, hogy garantáltan életre szóló élményben legyen része!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Mi az az élménycsomag?
Élménycsomagjainkban több élmény közül választhat az ajándékozott, így ha nem szeretnéd vagy nem ...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Élménycsomagot kaptam, hogyan tudom beváltani?
Élménycsomagod beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élménycsomagot, ami...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futárszolgálat 2 munkana...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom