Ajándék ötletek karácsonyra és egyéb ünnepnapokra

Ajándék ötletek karácsonyra és egyéb ünnepnapokra

A karácsonyi ajándékok beszerzése sokszor olyan, mint egy megterhelő csata, ahol a tömeggel küzdve igyekszünk valami olyat találni, ami jól fog mutatni a fa alatt. Az Élménypláza segítségével azonban másképp is alakulhatnak a dolgok, válogasson kényelmesen karácsonyi ajándék ötleteink közül!

-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-20%Akciós
-14%Akciós
28.000,- Ft 24.000,- Ft
-12%Akciós
-25%Akciós
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 389 találatból

Weboldalunkon rengeteg olyan élménykupont szedtünk össze, hogy segítsünk Önnek megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot. Kínálatunk többféle érdeklődési kört is lefed, így gyerekeknek, felnőtteknek, nőknek, férfiaknak, és még pároknak is ugyanúgy tud miből válogatni.

Ha például olyan valakinek keres ajándékot, akik rajong a lőfegyverekért, akkor lepje meg valamelyik élménylövészet kuponunkkal! Mindegyiket úgy alakítottuk ki, hogy egy-egy ismert filmben felbukkanó pisztolyokat, puskákat, és gépkarabélyokat lehessen kipróbálni, mint például a Halálos Fegyverből a klasszikus Beretta 92FS, a Mátrixból a magas kaliberű Desert Eagle, vagy akár a Terminátorból a Colt M4 gépkarabély és a Winchester 1887 shotgun. Remek karácsonyi ajándék férfiaknak, vagy tulajdonképpen bárkinek, akik átélnének valami új, kifejezetten szórakoztató és stresszoldó élményt.

Amiatt se aggódjon, ha netán nem annyira jártas a fegyverek világában, vagy ha nem tudja pontosan, hogy melyiket próbálná ki szívesebben az ajándékozott, akkor válassza ki weboldalunkon valamelyik élménycsomagunkat: ezek egyszerre több ajándékot is tartalmaznak nőknek és férfiaknak. Önnek csak annyi a dolga, hogy megvegye a kupont, az igénybevett élményről pedig majd a barátja dönthet.

De ha mondjuk a lőfegyverek helyett inkább az autók érdeklik azt, akit megszeretne ajándékozni, akkor nézzen szét élményvezetés kuponjaink közül. Elképesztő választékot tudunk biztosítani, úgyhogy többek között akár egy Ferrari vagy egy Lamborghini sportautó vezetéssel is meglephet valakit karácsonyra! Ezen kívül pedig olyan amerikai izomautókat is kipróbálhat, mint a legendás Ford Mustang GT, vagy a bivalyerős Dodge Challenger Hellcat. Ez utóbbi jelenleg a legerősebb izomautó Magyarországon!

És mindezzel csak egy töredékét fedtük le az Élménypláza kínálatának. Ha például úgy érzi, hogy szerettei inkább menekülnének a hideg elöl, akkor különféle wellness kuponokkal és Day Spa csomagokkal is meglepheti őket!