Kreatív hobbi ötletek minden igényre

Kreatív hobbi ötletek minden igényre

Az Élmény Pláza rengeteg lehetőséget kínál, ha művészi jellegű programokat keresel. Szeretnéd, ha egy kedves barátod kipróbálhatná magát egy valódi hangstúdióban, felvehetné egy dalát, vagy ha a gyerekek végre korlátok nélkül festhetnétek? Vagy éppen te készítenél egy képet a most nagyon népszerű fluid art műfajban? De akár fotózásra is meghívhatod egy élmény kuponnal ismerőseidet egy olyan helyre, ahol csak hiperjó selfie-ket lehet készíteni. Az élmények tárháza végtelen, csak lapozd végig a lehetőségeket!

Élmények

Élményfestés kicsiknek és nagyoknak

Nagyon divatos az élményfestés, és nem véletlenül. Te is azok közé tartozol, akik letették az ecsetet, pedig néha úgy érzik, hogy van egy ötletük és nagyon szépen meg tudnák csinálni? Épp csak profi vászon, festőeszköz, és egy hely nincs, ahol ezt megvalósíthatnák? Szívesen akasztanál a falra egy festményt, ami a tiéd? Vagy éppen valakinek ezt az élményt ajándékoznád?

Az élményfestés nem olyan feszengős vagy teljesítményközpontú, mint egy művészeti kurzus, vagy amilyenek az iskolai rajzórák voltak. Itt mindenki teret, eszközöket, és szakmai háttértámogatást kap.

Az élményfestést nem lehet rosszul csinálni! Egy rövid, ráhangolódó beszélgetés után az instruktor elkezdi festeni a képet, ami éppen a téma, a résztvevőknek pedig csak követniük kell a lépéseket. Szabad kérdezni és mindenki kap személyes támogatást. 

Pár óra, és kész a résztvevő saját festménye is, ami persze lehet, hogy nem tökéletes, de biztos sokkal jobb, mint amit a festés órán kívül, professzionális eszközök nélkül készített volna.

A fluid arttal is érdemes megismerkedni. Lehetetlen két egyforma képet alkotni ezzel az innovatív technikával. Gyönyörű színátmenetes festmények készíthetőek, melyek tökéletesek ajándéknak is.

Kinek szeretnéd ezt az átütő élményt ajándékozni? Anyukádnak akár anyák napjára, testvérednek, régi barátodnak, netán kreatív munkatársadnak? 

Gyerekeknek is remek buli egy játékos élményfestés

Ha örülnél, hogyha gyermekednek, a család vagy a baráti kör gyerek tagjainak megjönne a kedve a művészi tevékenységhez, érdemes egy ilyen élmény ajándékot adnod. 

Vidáman, pozitív légkörben festhetnek a kisebbek is, és a végeredményt hazavihetik ajándékba. Akár a szobájuk falát is díszíthetik a komoly munkával megalkotott képpel.

Kevésbé kötött, de kreatív programot keresel gyerekeknek? Válaszd a fröcskölős élményfestést! Itt nincsenek szabályok, csak rengeteg festék, és védőruha. A kötetlen fröcskölős festés, amellyel egészen egyedi festmények jöhetnek létre, nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek is szuper program.

Egy egészen különleges randit szeretnél a pároddal, vagy a baráti körben mindenki kreatív és nagyon tele van energiával? Irány a legőrültebb élményfestés!

A tökéletes randi program: Szelfi múzeum

A szelfi múzeum egy új lehetőség, amelyet a figyelemfelkeltő szelfik iránti igény hozott életre. A múzeum helyiségeiben lélegzetelállító hátterek előtt a látogatók olyan képeket készíthetnek magukról, mintha egy párhuzamos dimenzióba pottyantak volna. 

Ha valaki azt hiszi, róla nem készülhet jó kép, vagy már nincs olyan fotó, amivel a közösségi médiában meg tudná lepni ismerőseit, csak be kell lépni egy ilyen extrém térbe. A nevetés és elképedés garantált!

Szórakoztató randi program akár valentin napra, vagy szuper ajándék csajbulira, csapatépítőre, lánybúcsúra. De születésnapra, névnapra is remek ajándék ez az élmény.

Zene, kerámia, vagy videokurzus? Az Élmény Plázánál mindent megtalálsz! 

Ha valakinek másféle kreatív érdeklődése van, annak is tartogatunk meglepetés ötleteket az Élmény Pláza oldalán.

A kerámiázás csodás, természetes hangulatú elfoglaltság, remek önkifejezés, és a végén egy olyan tárgyat kapsz ajándékba, amit Te készítettél. Szuper meglepetés egy ilyen kurzus ismerősödnek, bele fog szeretni abba, hogy maga készíthet profi környezetben tálat, bögrét, vagy más kerámia tárgyat.

Sokan zenei karrierről álmodoznak, és talán szunnyad is bennük tehetség. Ha barátod, családtagod rapszámot, énekszámot szeretne felvenni, most megajándékozhatod ezzel szülinapjára, vagy csak úgy. Akár egy kezdő zenekarnak, baráti körnek is ányújthatsz zene felvételi lehetőséget.

Nézz körül a kreatív hobbi lehetőségek közt, hiszen itt minden tehetség találhat magának élményt! Vagy pedig bátran válogass további egyedi élményeink között.

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom