Ajándék ötletek húsvétra gyerekeknek és felnőtteknek

Ajándék ötletek húsvétra gyerekeknek és felnőtteknek

Nem csak piros tojást és csokinyuszit lehet adni húsvétra! Weboldalunkon rengeteg olyan élményajándékot találhat, amelyekkel felejthetetlenné teheti a húsvéti hosszú hétvégét. Kuponjaink segítségével szinte bármilyen programot leszervezhet az ünnepekre, amelyek gyerekeknek és felnőtteknek is ugyanolyan minőségi szórakozást nyújthatnak.

-20%Akciós
31.900,- Ft 25.500,- Ft-tól
-38%Akciós

Start

12 különleges élmény Pároknak

További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 129 találatból

Mit szólna mondjuk ahhoz, ha egy csokoládé bonbon készítő tanfolyammal készülne fel a húsvéti menüre? Amennyiben ezt az élménykupont választja, lehetősége lesz a résztvevőnek megtanulni a különböző bonbon formák használatát, a csokoládé temperálást, továbbá megtanulhat különböző állagú alapanyagokkal is bánni, hogy minden csoki bonbont különleges töltelékkel bolondítson meg. Édesszájúaknak tökéletes élményajándék húsvétra.

Ha gasztronómiai vonalon gondolkozik, akkor további főzőtanfolyam kuponokat is megtalál a weboldalunkon. Megtanulhat sushi-t készíteni, igazi olasz pizzát sütni, megismerkedhet közelebbről a magyar konyha remekműveivel, felfedezheti Latin-Amerika és más egzotikus országok ízvilágát, de még egy sajtkészítő tanfolyamon is részt vehet! Ezen kívül pedig további sütiket is elkészíthet, mint például az amerikai sajttorta vagy a francia macaron.

Még a gluténérzékenyekre is gondoltunk: egy gluténmentes cukrász tanfolyamon bárki megtanulhatja, hogy hogyan lehet glutén nélkül is finomakat sütni. Ha pedig pont, hogy kevesebb édességet szeretne fogyasztani a mindennapokban, akkor miért ne próbálkozna meg egy cukormentes süti készítés tanfolyammal?

Amennyiben a gasztronómiai élvezetek helyett inkább más jellegű programokat keres, akkor mozgalmasabb élményajándékokat is tudunk ajánlani húsvétra. A jó idő kihasználásához például remek lehetőséget tud biztosítani egy izgalmas offroad quad túra. Egyszerre akár ketten is ülhetnek ezen az automata terepjárón, ami szinte bármilyen akadályt le tud küzdeni. Ha kalandra vágynak, akkor ezzel az extrém élménnyel tuti felejthetetlenné tehetik a hétvégét!

Természetesen ha nincs kedvük elmenni a Pilisi dombvidékig, akkor a fővárosban is túrázhatnak egy nem mindennapi járművel. Az Airwheel és Segway túrák különösen nagy népszerűségnek örvendenek a fővárosban. Ráadásul egy éjszakai túra különösen hangulatos tud lenni Budapesten!

És még ezzel sem fedtük le az Élménypláza teljes kínálatát, úgyhogy nyugodtan válogasson még a többi húsvéti ajándék ötletünk közül!