Borkóstolók

Borkóstolók

A magyar borászok híresek arról, hogy kóstolóikon laza, vidám hangulat uralkodik és persze a borok minősége is kifogástalan. Természetesen nem csak magyar borok várják ebben az élménykategóriánkban.
Borkóstoló kuponnal több helyszínen is kényeztetheti kettesben (vagy akár egyedül) az ízlelőbimbóit: egy borkóstolás kupon a legkifinomultabb gasztronómiai élmény ajándékok közé tartoznak! Remek ajándék pároknak és a jó borok kedvelőinek.  Nézzen szét a következő borkóstolás kuponok között!

Ha borkóstolást ajándékba ad, olyan borkóstoló ajándékutalványt is találhat az élménypláza oldalán, amely ideális bevezető tud lenni „kezdő tudással” rendelkező ismerőseinek. Ha csak nem rég kezdett ismerkedni a borokkal, akkor itt minden alapját elsajátíthatja a borkóstolásnak! Egy borkóstolás tanfolyamon megtanulhatja a borkóstolás szabályait, továbbá megismerheti a borkóstolás ételeit.

A méltán népszerű tokaji borokat Budapesten is megízlelheti: egy tokaji borkóstolón bármelyik ismerősét bevezetheti a tokaji borkóstolások világába, vagy pont szakértő barátjának adhatja meg a tökéletes élményajándékot. A Tokaji hegyvidék Magyarország egyik legszebb jelképe, kár lenne lemaradni erről a különleges ajándékról, ahol profi sommelier segítségével kóstolhatnak majd meg finomabbnál finomabb tokaji borokat.
Szekszárdi borkóstolókat is találhat a fővárosban, a Bodri pincészet családias hangulata rögtön megadja majd a jó kezdőhangot ennek az estének, ahol az önálló márkanevű Optimus Cuvée-jét is fel fogják szolgálni ezen a szekszárdi borkóstoláson.

Az igazi élmény ajándékot pároknak valószínűleg egy pincelátogatás a Holdvölgy Borászat mádi pincészetében jelentheti.  Hangulatos séta egyedülálló környezetben, egy kalandos földalatti séta során juthatnak el a Holdvölgy borászat mádi boraihoz, amelyek nem csak hazánkban népszerűek. 2016-ban és 2017-ben is elnyerte a „legjobb pincelátogatás” díját!

Ha még ennél is többet szeretne, akár egy teljes borválogatást ajándékba adhat, kísérő ételekkel együtt! Ezzel a borkóstoló kuponnal olyan borkóstolót adhat ajándékba, amelynek elejétől a végéig meg van tervezve minden egyes eleme: könnyed gyümölcsös boroktól kezdve, a testes vörösborokon át egészen a tokaji desszertborokig! Az élményajándék alatt borkóstolás ételeivel is megismerkedhet közelebbről: kézműves sajtokból és húsokból különleges tálakat is felszolgálnak. Mindezt egy olyan helyszínen, amely felidézi a New York-i loftokat és a borospincéket is. Kinek szánja majd ezt a borválogatást ajándékba?