Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel.
A megrendeléseket feldolgozzuk és természetesen eljuttatjuk vásárlóink számára.
A kiszállítással megrendelt élményajándékokat, ingyen szállítjuk ki!

Élményajándék ötletek nőknek

Örömöt szeretne szerezni lányának, feleségének, vagy esetleg kollégájának? Az Élménypláza segítségével ezt könnyen megteheti, ugyanis élménykuponjaink közül sok-sok olyat találhat, ami remek ajándék lehet nőknek! Válogasson kedvére kínálatunkból, és lepje meg valamelyik női ismerősét egy egyedi élményajándékkal!

-42%Akciós
-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-20%Akciós
-70%Akciós
-6%Akciós

3 nap / 2 éjszaka

8 kiváló négycsillagos wellness szálloda 1 csomagban

3 nap / 2 éjszaka

10 wellness hotel spontán utazóknak 1 csomagban

További termékek betöltése

Milyen ajándékokkal lehet kedveskedni lányoknak? Akárkinek is szánja a meglepetést, a lényeg, hogy látszódjon a kiválasztott ajándékból, hogy sokat gondolt az illetőre. Pontosan ezért szedtünk össze ilyen sokféle élménykupont, hogy mindenképpen találhasson olyan különlegességet, ami megfelel az ajándékozott ízlésének.

A legbiztosabb (és legnépszerűbb) választások közé tartoznak wellness hétvége kuponok. Végül is ki ne örülne egy hétvégén át tartó kényeztetésre? Arról nem is beszélve, hogy egyértelműen átjön az ilyen élményajándékok mögötti szándék: azt szeretné, hogy női ismerőse pihenjen, és csakis önmagára figyeljen. Sose szabad alábecsülni, hogy ez milyen jól tud esni valakinek! Ha pedig bizonytalan abban, hogy melyik wellness ajándékutalványnak örülne a legjobban az ismerőse, akkor emiatt se kell aggódnia. Nálunk ugyanis a wellness hotelek kategóriaként vannak beosztva, azaz amikor ismerősét meglepi majd egy wellness kuponnal, akkor több szálloda közül is válogathat majd, és még az időpontról is ő dönthet. Így aztán még véletlenül se fordulhat elő olyan eset, hogy az illető nem ér rá! Remek ajándék nőknek szülinapra vagy más jeles alkalmakra!

Ha viszont úgy érzi, hogy az ismerőse jobban örülne egy picit aktívabb programnak, akkor egy siklóernyős tandemrepülés kuponnal is meglepheti. Így is rendkívül pihentető élményről van szó, ugyanis nincs se száguldozás, se hangos motorzúgás, csak kellemes lebegés a fellegekben, miközben a lábát lógathatja majd a kedves barátja. A lélegzetelállítóan szép tájról nem is beszélve! Remek ajándék olyan lányoknak, akik kipróbálnák milyen érzés repülni!

Amennyiben viszont nagyon is bevállalós női ismerősét szeretné meglepni egy életre szóló élménnyel, akkor a tandemugrás kuponnál extrémebb ajándékot nehezen tudna találni! Adrenalinvadász barátja (vagy barátnője) 4000 méterről ugorhat majd ki egy mozgó repülőből, egy profi tandempilóta kíséretében!