Ajándék nőknek

Élményajándék nőknek: ötletek minden alkalomhoz

Örömöt szeretne szerezni lányának, feleségének, vagy esetleg kollégájának?

Az Élménypláza segítségével ezt könnyen megteheti, ugyanis élménykuponjaink közül sok-sok olyat találhat, ami remek ajándék lehet nőknek!

Válogasson kedvére kínálatunkból, és lepje meg valamelyik női ismerősét egy egyedi, tökéletesen személyre szabott élményajándékkal!

Nem is mindig olyan könnyű megtalálni a tökéletes ajándékot az általunk nagyrabecsült nőknek, az azonban mindig a legfontosabb szempont, hogy az ajándék ötleteken látszódjon az odafigyelés, az átgondoltság és a felkutatásába befektetett energia. Ajándék ötleteinket azért gyűjtöttük össze egy csokorba, hogy minél könnyebben megtalálhassa a különleges, személyre szóló meglepetést, mely megfelel a megajándékozott ízlésének!

Élmények

12.990,- Ft-tól
12.990,- Ft-tól
12.990,- Ft-tól
12.990,- Ft-tól
Listázva: 1-16 / 409 találatból

Pihentető ajándék nőknek: kényeztető wellness hétvége

A legbiztosabb (és legnépszerűbb) választások közé tartoznak a szállás és wellness hétvége kuponok. El tud képzelni jobb ajándékot nőknek egy egész hétvégén át tartó wellness kényeztetésnél? Arról nem is beszélve, hogy egyértelműen átjön az ilyen ajándék ötletek mögötti szándék: azt szeretné, hogy női ismerőse pihenjen, és csakis önmagára figyeljen. Sose szabad alábecsülni, hogy ez milyen jól tud esni valakinek!

Ha esetleg bizonytalan abban, hogy melyik wellness ajándék-utalványnak örülne a legjobban ismerőse, akkor emiatt se kell aggódnia. Nálunk ugyanis a wellness hotelek kategóriaként vannak beosztva, azaz amikor ismerősét meglepi majd egy wellness kuponnal, akkor több szálloda közül is válogathat majd, és még az időpontról is ő dönthet. Így aztán még véletlenül se fordulhat elő olyan eset, hogy az illető nem ér rá! Remek ajándék nőknek szülinapra vagy más jeles alkalmakra!

Gyönyörű panoráma a magasból

Ha az ajándék ötletek keresése során felmerült már Önben, hogy ismerőse, rokona nyitott lenne valamilyen aktív, kalandos programra, akkor egy siklóernyős tandemrepülés kuponnal is meglepheti. Így is rendkívül pihentető élményről van szó, ugyanis nincs se száguldozás, se hangos motorzúgás, csak kellemes lebegés a fellegekben, miközben a lábát lógathatja majd kedves barátja. A lélegzetelállítóan szép táj nyújtotta élményről nem is beszélve! Felejthetetlen ajándék nőknek, akik kipróbálnák milyen érzés repülni!

Tandemugrás bevállalós nőknek

Néha mindenkinek szüksége van rá, hogy extrém élmények tereljék el a figyelmét a hétköznapok apró-cseprő gondjairól és megoldásra váró feladatok listájáról!

Amennyiben kalandvágyó női ismerősét szeretné meglepni egy életre szóló élménnyel, és különleges kikapcsolódással, akkor a tandemugrás kuponnál extrémebb ajándékot nehezen tudna találni! Adrenalinvadász barátnője 4000 méterről ugorhat majd ki egy mozgó repülőből, egy profi tandempilóta kíséretében!

Nőknek szóló ajándékok tekintetében kifogyhatatlanok vagyunk, weboldalunkon a legváltozatosabb ajándék ötletek közül válogathat!

További ajándék ötletek nőknek

Arra gondolva, hogy mi lehet ideális ajándék nőknek, mindenképp érdemes a gasztronómiai kalandok felé venni az irányt. Latin-amerikai főzés, páros sütikurzus, kézműves táblás csokoládé-készítő tanfolyam, vagy borkóstoló? Válassza ki a legígéretesebbnek tűnő programot, és garantáljuk, hogy az ajándék sikert fog aratni!

Tudta, hogy a hétköznapokba beiktatott wellness-rituálékkal, egy-egy masszázzsal vagy egy napos kényeztetéssel sokat tehetünk egészségünk és harmóniánk megőrzéséért? Ha van olyan ismerőse, esetleg nővére, húga, akinek most különösen jól esnének a kényeztető pillanatok, ne habozzon, és rendelje ezt a szuper ajándékot nőknek!

Egyedi élményeket nyújtó kínálatunkat is ajánljuk, hiszen lehet, hogy épp a workshopok, kreatív hobbik vagy sportos programok között találja meg a tökéletes meglepetést – bárhogy is döntsön, élményekben szakértő csapatunkra bármikor számíthat!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom