Virtuális Valóság | Szimulátoros Élmények

Virtuális Valóság | Szimulátoros Élmények

Élmények

VR szoba Budapesten? Vegyen irányt egy virtuális valóság játékterembe, és élje át a videojátékok legmodernebb formáját a VR élményével! Érdeklődéstől függetlenül a VR játékok és a virtuális valóság szimulátorok mindenkit el tudnak kápráztatni, gyakorlatilag egy új világot fedezhet fel! A virtuális valóság játékokból rengeteget kipróbálhat: ideális élmény ajándék gyerekeknek, kamaszoknak, de felnőtteknek is!

Böngésszen nyugodtan az élménypláza VR játék kuponjai között, nézze meg, hogy a VR centerek Budapesten milyen időpontokat kínálnak, és adjon egy virtuális valóságot ajándékba! Találjon egyedi ajándékot születésnapra, karácsonyra, vagy akár ballagásra, vagy próbálja ki Ön a virtuális valóságot Budapesten!

Volt már része VR élményben? VR szemüveg bérléssel olyan VR játékterem szolgáltatásokat vehet igénybe, amely a lehető legmodernebb felszereléssel teszi ezt az élményajándékot felejthetetlenné. Nem beszélve arról, hogy egy VR szoba Budapesten elegendő térrel rendelkezik, amire valószínűleg szüksége lesz. A virtuális valóság játékok ugyanis sokkal több mozgásteret igényelnek, mint a klasszikus videojátékok, tehát ezekkel az egyedi ajándék ötletekkel egy igazán mozgalmas élményben részesülhetnek ismerősei!

VR élmény kuponnal több, mint 100 VR játéknak ismerheti meg a világát. A virtuális valóság szimulátoroknak hála olyan közelségből élvezheti az eseményeket, ahogy eddig még soha! A VR játék kuponok társaságban még élvezetesebbek: akár 10 fő részére is választhat élménycsomagot, nassolnivalókkal és korlátlan üdítőfogyasztással együtt! Ha egyedi ajándékokat keres pároknak, akkor akár egy VR randival is meglepheti őket! Ennek a virtuális valóság kuponnak köszönhetően szinte bármely helyszínt élvezhetik kettesben, anélkül, hogy bárhova el kéne utazniuk!

A VR szimulátor játékokkal az Icaros VR budapesti játékát is kipróbálhatja: repüljön amerre csak szeretne, repülőgép nélkül, vagy próbáljon ki egy versenyautó szimulátort!

A Bad Chicken VR center az egyike a virtuális valóság játéktermeknek Budapesten, amely várni fog minden lelkes jelentkezőt. Válassza a BadChicken kupont, és máris kipróbálhatja egy 9m2-es szobában a HTC Vive virtuális valóság eszközt!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom