Élményajándék ötletek gyerekeknek

Élményajándék ötletek gyerekeknek

Aki már keresett ajándékokat gyerekeknek, az tudja, hogy ez a művelet nem mindig könnyű. Viszont annál jobban megéri, amikor lehet látni az önfeledt örömöt az elvarázsolt tekintetükön! Ennek ügyében az Élménypláza oldalán rengeteg olyan ajándék ötletet találhat, amelyekkel felejthetetlen gyerekkori élményeket szerezhet a fiatalabb generáció számára!

Élmények

A videojátékok különösen népszerűek a fiatalok körében, úgyhogy ha ez arra is igaz, akit megszeretne lepni, akkor egy VR kuponnal nehezen lőhet mellé. A VR (Virtual Reality) szó szerint virtuális valóságot jelent, és jelenleg ez a legmodernebb formája a videojátékoknak. Csupán fel kell venni egy szemüvegpárt, és utána bármerre is néz, csak azt a világot láthatja, amit az adott játék alkotói megálmodtak. Több VR játékterem is van Budapesten, kuponjainkkal pedig rengeteg játékot próbálhat majd ki a szerencsés kiválasztott. Remek ajándék gyereknek születésnapra, ugyanis akár többen is lehet játszani bizonyos játékokkal!

Ha viszont jobban örülne annak, ha a gyerekek a szabadban játszanának, akkor nehezen tudnánk szórakoztatóbb élményajándékot ajánlani a buborékfocinál. Akár 20 fő részére is kiválaszthatja ezt a nem mindennapi programot, ahol a játékosok hatalmas felfújt buborékokba bújnak bele, amikből csak a lábuk látszik ki. Itt nem szabálytalan a lökdösődés, sőt, a játék része! Mivel azonban mindenki „védőburokban” van, így nem kell tartani a sérüléstől. Esés esetén csupán továbbpattog az illető, ami rendkívül szórakoztató mind a résztvevők, mind a nézők számára. Ideális ajándék gyerekeknek, de még felnőtt fejjel is bőven lehet élvezni!

Egy paintball kuponnal is sok örömöt szerezhetnek a gyerekeknek, ugyanakkor általában népszerűbbek szoktak lenni a lézerharc kuponjaink az olyan vevőink között, akik nem szeretik, amikor eltalálja őket egy festéklövedék. Mivel a lézerharc esetében valójában nincs is „lőszer”, így csupán hanghatás és a játékból való kiesés jelzi a találatot. Mivel a fegyverek lézere nagyon kicsi frekvenciával működik, egyáltalán nem káros a szemre ez a játék.

Persze mindez csak részét képzi a kínálatunknak, válogasson bátran élményajándék ötleteink közül!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom