Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
Szabadulószobák

Szabadulószobák

Ha egy igazán izgalmas és egyedi programot szeretne barátaival, családjával akkor szabadulószobáink élményei között nem mindennapi programokat találhat mindehhez. Legyen szó csapatépítő játékról vagy csak egy mozgalmasabb hétvégéről a barátokkal, családdal itt mindent megtalál egy felejthetetlen szórakozáshoz. Nézzen szét a szabadulószoba kuponjaink között, amelyek születésnapra is remek ajándékok lehetnek!

Szabadulószoba kuponok

Szabadulószoba ajándékutalványt keres, vagy más csapatépítő játékokat felnőtteknek? Biztos Ön is tudja már, hogy micsoda élmény ajándék lehet egy szabadulószoba. Ma már elképesztő választék van szabadulószobákból Magyarországon, úgyhogy csak a bőség zavarától kell tartania. Nézzen szét az Élménypláza oldalán a különféle csapatépítő program ötletek között!

A szabadulószobák gyerekeknek és felnőtteknek is ugyanolyan jó programot képesek biztosítani, népszerűségükből adódóan gyakran nyújtanak kiváló helyszínt a csapatépítő játékoknak Budapesten. Sikerüknek kulcsa mindig az együttműködésben rejlik! Ráadásul egy szabadulószoba legénybúcsúra is remek élményajándék lehet. Weboldalunkon többféle szabadulószoba kupon közül is válogathat: döntse el maga, hogy melyik a legjobb! Már csak egy lelkes baráti társaságra lesz szüksége, és indulhat is a játék!

A Sherlock Holmes szabaduló szoba tematikája például ritka jól illeszkedik az ilyen programhoz: tegye próbára dedukciós képességeit és oldja meg a „Sherlock Szabadulás a Baker Streetről” rejtélyét! Önre és barátaira hárul az a felelősség, hogy tisztázzák a világ egyik leghíresebb detektívjének az ártatlanságát. Szedje össze nyomozói társaságát, és mentsék meg Sherlockot a rendőrségtől! Ha pedig a következő fokozatra kapcsolná a detektív játékot, akkor a Fűrész szabadulószoba is jó választásnak ígérkezik, ha inkább horror tematikájú élményeket keres Budapesten. Különböző nehézségű lakatokat kell majd kinyitniuk, hogy kijuthassanak egy olyan helyről, ahol olyan érzésük lesz, mintha valaki mindvégig figyelné Önöket…kezdődhet a játék?

Ha kedvenc sorozatának vagy filmjének szeretné átélni a szabadulós verzióját, akkor nálunk bőven lesz miből válogatnia. A sziget rejtélye folytatódik a Lost szabadulós játékban, ahol csupán egy órájuk lesz arra, hogy megmeneküljenek a helyi vérszomjas törzs elöl! Fejtsék meg a rejtélyt, és mentsék az irhájukat!  Ezen kívül megsemmisítheti a Gyűrűt a Gyűrűk Ura szabadulószoba kalandja során. A játék során ugyanazt az utat járhatja be, mint a trilógia főszereplői, Hobbitfalvától kezdve egészen a Végzet Hegyéig. Ha már régóta Tolkien-rajongónak tartják magukat, akkor igazán kár lenne lemaradni erről az élményről!

A filmes élmények itt sem érnek véget. Szembeszállhat egy másféle valósággal a Mátrix szabadulós játékban, ahol az Önök feladata lesz elpusztítani azt a mesterséges intelligenciát, ami tulajdonképpen rabszolgasorba kényszerítette az egész emberiséget egy „hamis” valóságban. Ehhez fel kell tudniuk tölteni azt a gyilkos vírust, ami megsemmisíti a Mátrixot. Persze mindezt azelőtt, mielőtt lebuknának tervükkel. Ezen kívül menekülhet a Kraken tengeri szörny elől a Karib Tenger Kalózai szabadulószoba tutaján. A kapitány kabinjában olyan tárgyra lelhetnek, ami megfékezheti Davy Jones-t és megmentheti Jack Sparrow (és az Önök) életét. Ehhez viszont át kell fésülni a hajót, mielőtt még az óriás tengeri szörny a mélybe rántaná az egészet.

Persze az előbbi lehetőségeknél komolytalanabbra is vehetik a helyzetet: válasszák ki a Másnaposok szabadulószoba kupont, és térjenek magukhoz egy kemény buli után! Akárcsak a filmben, muszáj lesz valahogy összeszedni az előző este eseményeit (amire természetesen senki sem emlékszik), hogy még időben megtalálhassák a Bajnok „cicáját”. Jobban járnak, ha igyekeznek, ő ugyanis nem mondható annyira diplomatikus fazonnak.

Ha inkább a horrorisztikus elemek fogják meg, akkor horror szabadulós játékok is várják majd a legmerészebbeket. Például ha a Pániq szoba kupont választják, akkor Mátrafüreden a Pániq Padlás hátborzongató élményét is átélhetik…ha sikerül. Hamar le tud szállni az este a Mátrán, az erdő felőli ordítozások pedig csak egyre erősödni fognak, ahogy közeleg a rendelkezésre álló idő vége. Természetesen egy klasszikus zombie szabadulószoba sem maradhat ki ebből a felsorolásból, ugyanis hogyan is beszélhetnénk horrorról zombie szabadulós játékok nélkül? Az emberiség egy rettentően fertőző vírus miatt a kihalás szélére került. Ebben a poszt-apokaliptikus világban leginkább a zombi hordák tudnak érvényesülni. Önöknek azonban lesz egy utolsó esélyük az emberiség megmentésére, ha még napnyugta előtt meg tudják találni az ellenszert!
Erdei környezetben egy Bear Grylls túlélőpróba is várja a bátor jelentkezőket! A játék menete ugyanúgy zajlik, mint a legtöbb budapesti szabadulószobában, itt azonban a vadonban lesz majd szükségük az ügyességükre és kreativitásukra, hogy sikeresen távozhassanak.

És a lista itt sem ér véget: rejtélyes vacsora pároknak, börtönből kijutós játékok, bunker szabadulószoba, Atlantisz szabadulós játék…Jusson ki mindegyikből! Melyik szabadulószoba kupont fogja először választani?