Szabadulószobák

Szabadulószobák

Ha egy igazán izgalmas és egyedi programot szeretne barátaival, családjával akkor Szabadulószobáink élményei között nem mindennapi programokat találhat mindehhez. Legyen szó csapatépítésről vagy csak egy mozgalmasabb hétvégéről a barátokkal, családdal itt mindent megtalál egy felejthetetlen szórakozáshoz.
Szabadulószoba ajándékutalványt keres, vagy más csapatépítő játékokat felnőtteknek? Akkor most tudhatja meg csak igazán, hogy micsoda élmény ajándék egy szabadulószoba! Ma már elképesztő választék van szabadulószobákból Magyarországon, úgyhogy csak a bőség zavarától kell tartania. Nézzen szét az élménypláza oldalán a csapatépítő program ötletek között!

A szabadulószobák gyerekeknek és felnőtteknek is ugyanolyan jó programot képesek biztosítani, népszerűségükből adódóan gyakran biztosítanak kiváló helyszínt a csapatépítő játékoknak Budapesten. Sikerüknek kulcsa mindig az együttműködésben rejlik! Ráadásul egy szabadulószoba legénybúcsúra is alkalmas lehet. Az élménypláza oldalán többféle szabadulószoba kuponok közül is válogathat: döntse el maga, hogy melyik a legjobb!

A Sherlock Holmes szabaduló szoba tematikája például ritka jól illeszkedik az ilyen programhoz: tegye próbára dedukciós képességeit és oldja meg a Sherlock Szabadulás a Baker Streetről rejtélyét! Ha pedig a következő fokozatra kapcsolná a detektív játékot, akkor a Fűrész szabadulószoba Budapesten jó választásnak ígérkezik.
Ha kedvenc sorozatának vagy filmjének szeretné átélni a szabadulós verzióját, akkor bőven válogathat. A sziget rejtélye folytatódik a Lost szabadulós játékban, megsemmisítheti a Gyűrűt a Gyűrűk Ura szabadulószoba kalandja során szembeszállhat egy másféle valósággal a Mátrix szabadulós játékban, menekülhet a Kraken tengeri szörny elől a Karib Tenger Kalózai szabadulószoba tutaján…Persze komolytalanabbra is vehetik a helyzetet: válasszák ki a Másnaposok szabadulószoba kupont, és térjenek magukhoz egy kemény buli után!

Ha inkább a horrorisztikus elemek fogják meg, akkor horror szabadulós játékok is várják a legmerészebbeket. Például ha a Pániq szoba kupont választják, akkor Mátrafüreden a Pániq Padlás hátborzongató élményét is átélhetik…ha sikerül. Erdei környezetben egy Bear Grylls túlélőpróba is várja a bátor jelentkezőket! Természetesen egy klasszikus zombie szabadulószoba sem maradhat, ugyanis hol lenne a horror zombie szabadulós játékok nélkül?

És a lista itt sem ér véget: rejtélyes vacsora pároknak, börtönből kijutós játékok, bunker szabadulószoba, Atlantisz szabadulós játék. Jusson ki mindegyikből!