Ajándék ötletek névnapra

Ajándék ötletek névnapra

Habár nem mindenki ünnepli őket, a névnapok ugyanolyan jó alkalmat nyújthatnak arra, hogy meglepje valamelyik ismerősét egy egyedi élményajándékkal. Válogasson bátran az Élménypláza kuponjai közül, biztos, hogy talál olyat, ami megfelel az ajándékozott érdeklődési körének!

-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-14%Akciós
28.000,- Ft 24.000,- Ft
-70%Akciós
-25%Akciós
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 398 találatból

Névnapi ajándék ötleteink között rengeteg élménykupont szedtünk össze, hogy bőven legyen miből válogatnia az ajándék keresés közben. Ha olyan ismerősének keres ajándékot, aki egyszerűen megőrül a nagy teljesítményű autókért, akkor lepje meg egy élményvezetéssel! Különböző verseny- és sportautókat, terepjárókat is kipróbálhat majd az ismerőse, de akár egy igazi tankba is beleülhet.

Ha pedig nem annyira jártas az autók terén vagy nem egészen biztos abban, hogy melyiket próbálná ki legszívesebben ismerőse, akkor egyszerűen válasszon élménycsomagjaink közül: ezek a kuponok több ajándékot is tartalmaznak egyszerre, amelyek közül majd a névnapos választhatja ki, hogy melyik tetszik neki a legjobban. Így aztán cseppet sem kell tartania attól, hogy nem a megfelelő ajándékot vette meg!

Kocsik helyett inkább lőfegyverek? Élménylövészet kuponjainkkal rengeteg olyan valódi pisztolyt és puskát lehet kipróbálni, amiket eddig nagy valószínűséggel csak filmben, sorozatban, vagy esetleg videojátékban láthatott. Emellett pedig koronglövészeten is próbára teheti majd magát, mivel ott majd mozgó célpontot kell eltalálni! Amennyiben nagyobb társasággal szeretné meglepni a névnapost, akkor akár részt vehetnek egy közös lézerharcozásban, paintballozásban, vagy airsoftozásban is. Egyéni ízléstől függ, hogy ki melyiket szereti jobban, de mindegyik ugyanolyan szórakoztató tud lenni. A lézerharcot sokan azért preferálják, mert kevesebb védőfelszerelés szükséges a játékhoz, de vannak, akik pont ezért szeretik jobban a másik kettőt.

Amennyiben ismerőse inkább olyan típus, aki a gasztronómiai élvezetektől jön lázba, és szinte mindig be tud számolni az előző étkezéséről, akkor borkóstoló és főzőtanfolyam kuponjainkkal szinte garantált, hogy leírhatatlan örömöt fog szerezni neki. Az édesszájúak teljes mértékben kiélhetik magukat egy csokoládé bonbon készítő tanfolyam alatt!

Inkább más jellegű élményt adna ajándékba barátjának névnapra? Nézze meg a többi ajándék ötletünket is, az előbbi felsorolás korántsem fedi le a teljes kínálatunkat!