Gasztro Csomagok | élményajándék webáruház
Egyes emberek számára egy gasztronómiai élmény ajándék jelenti a legnagyobb örömöt a világon. Felfedezhet új ízeket, vagy megismerheti új fényben a kedvenceit. Ezek a gasztroajándékok minden alkalomra szólnak, és a legínyencebb (vagy legéhesebb) személyek is örömükre lelhetnek, ha ezt az élményt ajándékba kapják majd Öntől.

Gasztonómiai programokat keres Budapesten? Akkor ez az élmény ajándék pároknak és 4 fős csoportoknak egyaránt tetszeni fog. Ha nem volt még Makery kuponnal egy igazi „főzd magad” étteremben Budapesten akkor itt a lehetőség! Nézze meg a Budapest Makery árakat, döntse el kivel jön, és máris részt vehet egy olyan gasztronómiai programban, ahol ön lesz a séf!

Amennyiben minden vágya egy különleges gourmet vacsora Budapesten, akkor nem csak a Balaton felvidéki ételeket ismerheti meg új fényben, hanem azt is megtudhatja, hogy mit jelent egy illatvacsora.
Szerezzen édesszájú ismerősei számára Szamos Csokoládé Múzeumhoz belépőt! Az élménytúra végén részt vehetnek egy valódi csokoládé öntésen, ami még annál is jobb, mint amilyennek hangzik. Ha pedig ismer olyat, aki váltig azt állítja, hogy a csokoládéhoz a chili illik a legjobban, akkor most a saját chilis csoki bonbonjait is megálmodhatja egy olyan estén, ahol megtanítják hogyan történik a legjobb chilis csoki készítése.

Ha pedig játékosabbra venné a figurát, akkor egy rejtélyes vacsora kupon pároknak is újat tud mutatni. El tud képzelni egy olyan vacsorát, ahol fogásonként új bizonyítékok alapján kell megoldania egy gyilkosságot? Ez a rejtélyes vacsora egy logikai társasjáték!

Viszont ha csak kettesben lenne kiszemeltjével, akkor egy romantikus vacsora kupon egy kis villányi borkóstolással megbolondítva csak jót tud tenni. Természetesen, ha ennél valami erősebbre vágynak, akkor egy pálinkakóstoló programon is részt vehetnek.

A kávé szerelmesei részt vehetnek egy barista tanfolyamon Budapesten, ahol olyan csésze kávét készíthetnek, amilyet még soha. A palacsinta karikatúra pedig biztos olyan céges rendezvény ajándék, amellyel kitűnhet a tömegből.